kostas_anes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε Και το Witcher 3 που αναφέρεις παίρνει αβέρτα με σφικτά subtimings. H μπλε γραμμη ειναι τα 16.6ms Τα απλα 3200 ειναι 16-18-18-37 με auto subtimings. Τα 3200 ειναι 14-15-15-32 με ελαφρως πειραγμενα subtimings, οσο θα καθοταν να ασχοληθει καποιος που δεν εχει και πολυ εμπειρια με τις μνημες δηλαδη. Το run εγινε στο Novigrad Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από kostas_anes 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, nikos5800 είπε https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-1x#support-dl Έτσι, μπράβο στην gigabyte! η μητρική μου θα πάρει full υποστηρίξει για τους zen 2 Motherboard των 125 ευρώ θα πάρει τρεις γενιές επεξεργαστών Αυτά ούτε στα πιο τρελά όνειρα των ιντελακιδων Eδώ πήρε η δική μου που κάνει 50... Αν το φλασάρεις μπορείς να δεις αν έχει επιλογή pcie 4 ή σταμάτησαν να την βάζουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, nicksoti είπε Eδώ πήρε η δική μου που κάνει 50... Αν το φλασάρεις μπορείς να δεις αν έχει επιλογή pcie 4 ή σταμάτησαν να την βάζουν; Eπιλογη PCI-E 4 δεν προκειτε να δειτε Eκτος και αν εχει κανεις σας Zen 2 επεξεργαστη και μας το κρυβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Χάσατε κύριε, yπάρχει ήδη σε μένα η επιλογή. Απλα κατόπιν η AMD ανακοίνωσε ότι θα δώσει γραμμή να αφερεθεί στα επόμενα bios. Άλλο το ότι προφανώς ακόμα δεν κάνει τίποτα. Σε 15 μερούλες όμως.. edit: Η gigabyte σε όλα τα νέα bios για 3ης και 4ης γενιάς στιπσετ γράφει φαρδιά πλατιά: Update AGESA 1.0.0.2 for 3rd Gen AMD Ryzen™ CPU full support. Ούτε beta ούτε partial. Γιατί να μην πιστέυουμε τις εταιρίες, και να πιστεύουμε την κάθε φήμη, μια δεν θα δουλεύει το PBO, μια δεν θα έχει pcie 4, μια θα σκάνε τα mosfet... Τώρα το να βάλει κάποιος το τοπ μοντέλο σε οικονομική μητρική και να κάνει OC ποτέ δεν ήταν δόκιμα, και σε Intel και σε AMD. Δεν αλλάζει κάτι τώρα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από nicksoti 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Αν δεν τον έχεις ανάγκη μην πας Ιούλη. Σε κάνα 4μηνο από την κυκλοφορία θα έχουν πέσει αρκετά οι τιμές λογικά (έγινε και στις 2 σειρές Ryzen ως τώρα). Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά προσωπικά θεωρώ λογικές τις τιμές τους. Αντίθετα των μητρικών (χ570) τις θεωρώ αρκετά υψηλές. Υ.Γ.: Η μητρική που έχω, μάλλον έχει το χειρότερη φήμη από όλες τις χ370 και με βάζει σε σκέψεις να βάλω πάνω 3600 ή 3700 που σκέφτομαι. Οπότε μάλλον θα περιμένω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intelrisen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 51 λεπτά πριν, nicksoti είπε Χάσατε κύριε, yπάρχει ήδη σε μένα η επιλογή. Απλα κατόπιν η AMD ανακοίνωσε ότι θα δώσει γραμμή να αφερεθεί στα επόμενα bios. Άλλο το ότι προφανώς ακόμα δεν κάνει τίποτα. Σε 15 μερούλες όμως.. edit: Η gigabyte σε όλα τα νέα bios για 3ης και 4ης γενιάς στιπσετ γράφει φαρδιά πλατιά: Update AGESA 1.0.0.2 for 3rd Gen AMD Ryzen™ CPU full support. Ούτε beta ούτε partial. Γιατί να μην πιστέυουμε τις εταιρίες, και να πιστεύουμε την κάθε φήμη, μια δεν θα δουλεύει το PBO, μια δεν θα έχει pcie 4, μια θα σκάνε τα mosfet... Τώρα το να βάλει κάποιος το τοπ μοντέλο σε οικονομική μητρική και να κάνει OC ποτέ δεν ήταν δόκιμα, και σε Intel και σε AMD. Δεν αλλάζει κάτι τώρα. περιμενε εσυ το Pci-e 4.0. καλοκαιρακι θα ερθει μαζι με τον κουλη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Βαζοντας το νεο 1903 update μαζι με τους chipset drivers εχω 8.3333% καλυτερα FPS στο Enderal (Skyrim engine) σε μια πολυ, πολυυυυυυυυυυυυ CPU heavy περιοχη γεματη NPC's. Προηγουμενως επιανα 24, πλεον ειμαι στα 26 και ανεβαινει καμια φορα στα 27. Θα τεσταρω και αλλα games πιθανοτατα, αλλα wow... Δεν το περιμενα 8.3% improvement μονο απο τον καλυτερο scheduler με topology awareness. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, nicksoti είπε Χάσατε κύριε, yπάρχει ήδη σε μένα η επιλογή. Απλα κατόπιν η AMD ανακοίνωσε ότι θα δώσει γραμμή να αφερεθεί στα επόμενα bios. Άλλο το ότι προφανώς ακόμα δεν κάνει τίποτα. Σε 15 μερούλες όμως.. edit: Η gigabyte σε όλα τα νέα bios για 3ης και 4ης γενιάς στιπσετ γράφει φαρδιά πλατιά: Update AGESA 1.0.0.2 for 3rd Gen AMD Ryzen™ CPU full support. Ούτε beta ούτε partial. Γιατί να μην πιστέυουμε τις εταιρίες, και να πιστεύουμε την κάθε φήμη, μια δεν θα δουλεύει το PBO, μια δεν θα έχει pcie 4, μια θα σκάνε τα mosfet... Τώρα το να βάλει κάποιος το τοπ μοντέλο σε οικονομική μητρική και να κάνει OC ποτέ δεν ήταν δόκιμα, και σε Intel και σε AMD. Δεν αλλάζει κάτι τώρα. Μεγάλο μπράβο στην Gigabyte, έβαλε σε όλους τα γυαλιά, είναι η πρώτη που δίνει AGESA 1.0.0.2 και μάλιστα για όλες τις μητρικές, και B350 ακόμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, intelrisen είπε περιμενε εσυ το Pci-e 4.0. καλοκαιρακι θα ερθει μαζι με τον κουλη..... Εγώ δεν περιμένω τίποτε. Υπάρχει ήδη η υποστήριξη και απλά το επισήμανα. Έτσι κι αλλιώς οι λοιπές θύρες 2.0 είναι στη μητρική, εκεί θα άξιζε. Εσύ κάτσε και τρόλαρε εν τω μεταξύ, παίξε και κανα παλιό παιχνιδάκι σε 1080 με μονοπύρινο στα 6GHZ και είσαι ευτυχισμένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, nicksoti είπε Εγώ δεν περιμένω τίποτε. Υπάρχει ήδη η υποστήριξη και απλά το επισήμανα. Έτσι κι αλλιώς οι λοιπές θύρες 2.0 είναι στη μητρική, εκεί θα άξιζε. Εσύ κάτσε και τρόλαρε εν τω μεταξύ, παίξε και κανα παλιό παιχνιδάκι σε 1080 με μονοπύρινο στα 6GHZ και είσαι ευτυχισμένος! Meanwhile αφαιρεθηκε το beta 1.0.0.3 BIOS απο την σελιδα της Tomahawk (και οποια αλλη το ειχε). Οποιος θελει να το δοκιμασει μου στελνει, γιατι το εχω σωσμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, intelrisen είπε περιμενε εσυ το Pci-e 4.0. καλοκαιρακι θα ερθει μαζι με τον κουλη..... Χαίρεται το παλικάρι που θα ψηφίσει πρώτη φορά... Τι να κάνει θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν το αφήνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 hour ago, kostas_anes said: Meanwhile αφαιρεθηκε το beta 1.0.0.3 BIOS απο την σελιδα της Tomahawk (και οποια αλλη το ειχε). Οποιος θελει να το δοκιμασει μου στελνει, γιατι το εχω σωσμενο. Οπ όντως, είχε και δεύτερο beta με ημερομηνία πριν ελάχιστες μέρες. Μη το σβήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Οπ όντως, είχε και δεύτερο beta με ημερομηνία πριν ελάχιστες μέρες. Μη το σβήσεις! Σημερα το εβγαλαν, χθες ηταν εκει. Το κατεβασα για να το ξεψαχνισω λιγο, οποτε αν προσφερεσαι να κανεις τον beta tester και να μας πεις τι κανουν τα UCLK και FCLK που βρηκα, pm me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 20 minutes ago, kostas_anes said: Σημερα το εβγαλαν, χθες ηταν εκει. Το κατεβασα για να το ξεψαχνισω λιγο, οποτε αν προσφερεσαι να κανεις τον beta tester και να μας πεις τι κανουν τα UCLK και FCLK που βρηκα, pm me. Κάτσε, τι να ξεψαχνίσεις, αφού δεν έχεις Tomahawk 😋 Η αλήθεια είναι οτι δε θέλω να γίνω beta tester, ξέρεις αν είχε κι αυτή ενεργοποιημένο το Pci-e v4? Μήπως την απέσυραν για να το βγάλουν? Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα