Προς το περιεχόμενο

AMD επεξεργαστές & AM4 socket (The End Game Part4)

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, ShooterX είπε

Μην μου πεις ότι συγκρινεις στο μυαλό σου με τον 8700k..λογικό σε 1080p και με τα settings που bencharei ο intel τον βιάζει...αλλά ο 2600 πάλι έχει 125€...άλλη κατηγορία ο ένας άλλη ο άλλος..

2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

288% παραπάνω στην τιμή ο 8700K σε σχέση με τον 2600, αλλά είναι ο 8700Κ 288% παραπάνω σε επιδόσεις; Μια χαρά είναι ο 2600 για την τιμή του, ότι πρέπει για budget gaming build και ρίχνεις τα ρέστα σε GPU που είναι αυτό που μετράει σχεδόν εξολοκλήρου στα παιχνίδια..

Με εξέπληξαν αρνητικά τα αποτελέσματα έχοντας κατά νου το ίδιο cpu μετά από oc και κάργα ram tweaking*. Βλέπω ότι ο 9400 π.χ. χωρίς κανένα πείραγμα είναι πολύ ανώτερος, αφού πλησιάζει ή και ξεπερνάει ακόμα τους 6700/7700. Στα AC, σε αρκετά ελαφριά σημεία, βλέπουμε drops κάτω από τα 60 καρέ με υπαιτιότητα της cpu. Ενώ η κάρτα(μεσαία 1660Ti) μπορεί και παραπάνω.

Με τη σκέψη και στους νέους Ryzen, ειδικά όταν αυτοί θα αγοράζονται για να τρέξουν στοκ ή με ελαφρύ oc από τον περισσότερο κόσμο.

υ.γ.:  *Επιχείρησα κάποτε να κάνω tweaking στα subtimings του δικού μου ίντελ. Ενώ ήμουν σταθερός για ώρες σε Google stress test για ram, που θεωρείται από τα καλύτερα, έτρωγα αμέσως ctd στα ACreed. Τα παράτησα γιατί κατάλαβα ότι θα χρειαστώ μήνες μέχρι να βρω κάτι πραγματικά σταθερό για μια πλειάδα settings.

Συνεπώς, ακόμα και για τους πιο ψαγμένους κατόχους Ryzen δεν είναι εγγυημένο τίποτα. Από τη στιγμή που δεν ξέρεις αν τα subtimings του Stilt θα κρατήσουν stability στις πιο δευτεροκλασάτες ram ή μητρική που έχουν κάποιοι. Ποιος ο λόγος άλλωστε να μην προχωράει η AMD σε μείωση όλων των σχετικών τιμών by default αν η σταθερότητα είναι 100% εγγυημένη. Θέλει να φαίνεται αδύναμη στο gaming;

υ.γ. 2: Η Ferrari στοιχίζει και 20 φορές πάνω από ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Χωρίς να προσφέρει 20πλάσια ιπποδύναμη. Επειδή είναι high end με στόχο την υψηλή επίδοση και όχι vfm με στόχο την οριακά ανεκτή επίδοση στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Ένα μέγα-τεστ 2,5 ωρών του 2600 σε στοκ settings, αλλά με κάπως καλή 3.000Mhz ram

Τι κάπως καλή; Μόνο η 2666 του φίλου σου του Dr_73 είναι χειρότερη από αυτές στο βίντεο. Οι πολύ καλύτερες RipjawsV 3200 των 77€ είναι το ελάχιστο για να θεωρηθεί "κάπως καλή" μια μνήμη πλέον.

51 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

υ.γ.:  *Επιχείρησα κάποτε να κάνω tweaking στα subtimings του δικού μου ίντελ. Ενώ ήμουν σταθερός για ώρες σε Google stress test για ram, που θεωρείται από τα καλύτερα, έτρωγα αμέσως ctd στα ACreed. Τα παράτησα γιατί κατάλαβα ότι θα χρειαστώ μήνες μέχρι να βρω κάτι πραγματικά σταθερό για μια πλειάδα settings.

Άστα αυτά, δεν είναι για σένα. 🤣

51 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Συνεπώς, ακόμα και για τους πιο ψαγμένους κατόχους Ryzen δεν είναι εγγυημένο τίποτα. Από τη στιγμή που δεν ξέρεις αν τα subtimings του Stilt θα κρατήσουν stability στις πιο δευτεροκλασάτες ram ή μητρική που έχουν κάποιοι.

Ούτε αυτά. 🤣

Τα 3400+ θέλουν ψάξιμο. Τα 3200 σε B-Die και σφικτά timings τα έχουν όλοι και εύκολα.

--------

Τρέξαμε με ένα φίλο που έχει 8700Κ το benchmark του Shadow of the Tomb Raider, το οποίο έχει ξεχωριστές μετρήσεις για τη CPU, ανεξαρτήτως GPU/drivers/κτλ κτλ. Στο δικό μου (R5 2600) έχω σχετικά φτηνά B-die με σφικτά timings ενώ ο φίλος με τον 8700Κ έχει τις Ripjaws 3200 που λέω παραπάνω σε XMP 3200. Παραθέτω τη μέτρηση μου στα 3200 CL14 (έχω και στα 3466, με ή χωρίς OC) για να δείξω ότι χωρίς πολύ ψάξιμο και δοκιμές βρίσκεις σταθερότητα. (Τα 3200 με B-Die και σφικτά timings τα πετυχαίνουν το 99% των Ryzen 2xxx/μητρικών που κυκλοφορούν.)

Η στήλη CPU Game, όπως θα επιβεβαιώσει και ο @akoinonitos, επηρεάζεται μόνο από απόδοση CPU + RAM. Στα 3200 οι μνήμες και στα 2 PC και stock οι CPU.

8700K.jpg.a36d80a47ef7f94e17135f2543a998e5.jpg

1185881564_SOTTR3200.jpg.95e5a8206e2f42aa3b861c5047ce13c3.jpg

Εστιάζουμε στη στήλη CPU Game.

Φαγωθήκατε για STP, για gaming σε κακο-προγραμματισμένα e-sport παιχνίδια, κτλ κτλ. Ορίστε λοιπόν τι αποκτάς με 125€ + 111€ (φτηνά B-die που δουλεύουν 3200 C14 κτλ), όταν με τα χρήματα αυτά δεν παίρνεις ούτε τον 8700Κ μόνο... Δεν είναι δίκαιη σύγκριση αλλά εσύ και οι άλλοι φίλοι σου είστε μαθημένοι στις άδικες συγκρίσεις. (Οι μετρήσεις είναι παρόμοιες σε πολλά παιχνίδια, όχι μόνο το SOTTR. )

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 4
  • Thanks 1

Βλεπω μια συνεχομενη ροη απο  fanboys να κραζουν. Ο πιρμεν μας συγκρινει την ferrari με επεξεργαστες τωρα τι να λεμε; μας ζαλισατε φουντουνια. 125 ευρω 350 ... 230 ευρω δεν κανει η οθονη του 90% των gamers. Για διαφορες στα 30 φπς πανω απο τα 100. Αλλα ξεχασα οτι οι μισοι ειναι chocotaco skadoodle και shroud. Με τα 60αρια πανελ. Τα ιδια λεμε καθε φορα τις ιδιες αρλουμπες μας λες. Οι ryzen εχοτν θεμα στα πολυ υψηλα fps γιατι δεν ειχαν κλοκια και ipc. Οχι οτι δεν χτυπανε 130 με 140 fps που θελει να δει αυτος με καλη οθονη . Μην πω για αυτους με τις 75αρες. Και να σ πω και κατι. Δεν με νοιαζει να παρω τωρα 2600 και σε 2 χρονια να βαλω τον επομενο 2600 που θα ναι καλυτερος απο τον 8700κ με κοστος κατω απο τον τωρινο 8700k. Οποιος τα εχει και θελει να τα σκαει ας παρει ιντελ. Τα χουμε ξαναπει. Μην μας ζαλιζετε τον ερωτα οπως τοτε με τα 720p.

6 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Ένα μέγα-τεστ 2,5 ωρών του 2600 σε στοκ settings, αλλά με κάπως καλή 3.000Mhz ram. Όπως θα τον έτρεχε ένας user χωρίς πολλές γνώσεις.

Αυτά που βλέπω μόνο σε 6/12 cpu δεν θυμίζουν.

Υπονοείς ότι ο 2600 ρίχνει μπουκάλα στην 1660ti σε 1080p?😎 Δε χρειάζεται καν να δω το video.

16 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε

Βλεπω μια συνεχομενη ροη απο  fanboys να κραζουν. Ο πιρμεν μας συγκρινει την ferrari με επεξεργαστες τωρα τι να λεμε; μας ζαλισατε φουντουνια. 125 ευρω 350 ... 230 ευρω δεν κανει η οθονη του 90% των gamers. Για διαφορες στα 30 φπς πανω απο τα 100. Αλλα ξεχασα οτι οι μισοι ειναι chocotaco skadoodle και shroud. Με τα 60αρια πανελ. Τα ιδια λεμε καθε φορα τις ιδιες αρλουμπες μας λες. Οι ryzen εχοτν θεμα στα πολυ υψηλα fps γιατι δεν ειχαν κλοκια και ipc. Οχι οτι δεν χτυπανε 130 με 140 fps που θελει να δει αυτος με καλη οθονη . Μην πω για αυτους με τις 75αρες. Και να σ πω και κατι. Δεν με νοιαζει να παρω τωρα 2600 και σε 2 χρονια να βαλω τον επομενο 2600 που θα ναι καλυτερος απο τον 8700κ με κοστος κατω απο τον τωρινο 8700k. Οποιος τα εχει και θελει να τα σκαει ας παρει ιντελ. Τα χουμε ξαναπει. Μην μας ζαλιζετε τον ερωτα οπως τοτε με τα 720p.

Βάζει ένα vid 2.5 ώρες που κανένας χριστιανός δε θα κάτσει να το δει. Δηλώνει απογοητευμένος από το performance και πετά τον χαρταετό του. Η πλάκα είναι στα 50 games που έχει μέσα το ξέρω από πριν το αφήγημα. Το 1/3 θα είναι console ports που είναι capped στα 60 fps, οπότε και δεν έχουν κανένα νόημα για να συγκρίνεις cpu. Άλλο 1/3 από αυτά θα είναι κάργα gpu bound σε high/max settings ακόμα και στα 1080p. Πχ αναφέρει το assassins creed odyssey. Σε 1440p με τα Hardware Unboxed Optimized settings με τον 8600k στα 4.7 και χτυπάω 35ρια στα minimum στο benchmark με την 1080, φαντάσου δηλαδή με χειρότερη κάρτα που είναι η 1660. Παρένθεση και ο 1600 4-5 fps πιο κάτω βαράει που τον τέσταρα, αλλά ναι φταίει η cpu lol. Και τέλος θα υπάρχουν τα csgo/fortnite/lol κλπ που ένας 8600k θα βγάζει 300 fps, και μας βρήκε η καταστροφή με τον 2600 που βγάζει 250 και πως θα αποδώσουν οι μελλοντικοί shroud. 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Τι κάπως καλή; Μόνο η 2666 του φίλου σου του Dr_73 είναι χειρότερη από αυτές στο βίντεο. Οι πολύ καλύτερες RipjawsV 3200 των 77€ είναι το ελάχιστο για να θεωρηθεί "κάπως καλή" μια μνήμη πλέον.

Ούτε αυτά. 🤣

Τα 3400+ θέλουν ψάξιμο. Τα 3200 σε B-Die και σφικτά timings τα έχουν όλοι και εύκολα.

--------

Τρέξαμε με ένα φίλο που έχει 8700Κ το benchmark του Shadow of the Tomb Raider, το οποίο έχει ξεχωριστές μετρήσεις για τη CPU, ανεξαρτήτως GPU/drivers/κτλ κτλ. Στο δικό μου (R5 2600) έχω σχετικά φτηνά B-die με σφικτά timings ενώ ο φίλος με τον 8700Κ έχει τις Ripjaws 3200 που λέω παραπάνω σε XMP 3200. Παραθέτω τη μέτρηση μου στα 3200 CL14 (έχω και στα 3466, με ή χωρίς OC) για να δείξω ότι χωρίς πολύ ψάξιμο και δοκιμές βρίσκεις σταθερότητα. (Τα 3200 με B-Die και σφικτά timings τα πετυχαίνουν το 99% των Ryzen 2xxx/μητρικών που κυκλοφορούν.)

Η στήλη CPU Game, όπως θα επιβεβαιώσει και ο @akoinonitos, επηρεάζεται μόνο από απόδοση CPU + RAM. Στα 3200 οι μνήμες και στα 2 PC και stock οι CPU.

Φαγωθήκατε για STP, για gaming σε κακο-προγραμματισμένα e-sport παιχνίδια, κτλ κτλ. Ορίστε λοιπόν τι αποκτάς με 125€ + 111€ (φτηνά B-die που δουλεύουν 3200 C14 κτλ), όταν με τα χρήματα αυτά δεν παίρνεις ούτε τον 8700Κ μόνο... Δεν είναι δίκαιη σύγκριση αλλά εσύ και οι άλλοι φίλοι σου είστε μαθημένοι στις άδικες συγκρίσεις. (Οι μετρήσεις είναι παρόμοιες σε πολλά παιχνίδια, όχι μόνο το SOTTR. )

Είναι πολύ δύσκολο να βγαίνει ο 8700K πιο χαμηλά ακόμα και με τη λογική να το πάρεις. Εκτός και αν μιλάμε για AMD friendly κώδικα, πράγμα που συμβαίνει αλλά σπανίζει. Γιατί δεν έχει το πρόβλημα που πάνε να λύσουν τα b-dies ενώ και στα ρολόγια υπερτερεί. 

Το SOTTR όπως και το AOTS ενώ τεστάρουν cpu χωριστά δεν είναι τελικά και ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό από εμπορικά games. Αφού είναι DX12 showcases από εταιρείες που κάνουν το DX11 να φαίνεται όσο πιο σάπιο γίνεται για ευνόητους λόγους. Βλέπεις π.χ. το SOTTR να σέρνεται σε DX11 όταν άλλα games δέιχνουν πολύ περισσότερα στην οθόνη χωρίς κανένα θέμα.  Ενώ φαίνεται να επηρεάζονται αρκετά και από τις ram(ειδικά το AOTS). Αντίθετα τα open world της ubi(όλα, ανεξαρτήτως μηχανής) δίνουν εντελώς άλλη εικόνα. Όπως και το witcher 3 που αξιοποιεί cores για AI αλγόριθμους κυρίως και όχι πράγματα σχετικά με γραφικά(draw calls) όπως το SOTTR. 

Όσα είπα για τον 2600 στοκ νομίζω ότι ισχύουν και δεν τα αμφισβήτησε κανείς. Τα 3000Mhz ram πάντως δεν θεωρούνται στοκ γι'αυτό και τα ανέφερα σαν καλούτσικη μνήμη.

υ.γ.: Άλλο να ψάχνεις να βρεις σφικτά timings εσύ ο ίδιος και άλλο να βρίσκεις έτοιμες λύσεις με calculators από Stilt.

Δύο και πλέον χρόνια μετά την κυκλοφορία των ryzen παραμένει το ερώτημα γιατί δεν σφίγγουν timings by default οι AMD μητρικές. Τι φοβούνται αφού το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και θα τους κάνει ηγέτες.

Επεξ/σία από pirmen56

3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Είναι πολύ δύσκολο να βγαίνει ο 8700K πιο χαμηλά ακόμα και με τη λογική να το πάρεις. Εκτός και αν μιλάμε για AMD friendly κώδικα, πράγμα που συμβαίνει αλλά σπανίζει. Γιατί δεν έχει το πρόβλημα που πάνε να λύσουν τα b-dies ενώ και στα ρολόγια υπερτερεί. 

Το SOTTR όπως και το AOTS ενώ τεστάρουν cpu χωριστά δεν είναι τελικά και ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό από εμπορικά games. Αφού είναι DX12 showcases από εταιρείες που κάνουν το DX11 να φαίνεται όσο πιο σάπιο γίνεται για ευνόητους λόγους. Βλέπεις π.χ. το SOTTR να σέρνεται σε DX11 όταν άλλα games δέιχνουν πολύ περισσότερα στην οθόνη χωρίς κανένα θέμα.  Ενώ φαίνεται να επηρεάζονται αρκετά και από τις ram(ειδικά το AOTS). Αντίθετα τα open world της ubi(όλα) δίνουν εντελώς άλλη εικόνα. Όπως και το witcher 3 που αξιοποιεί cores για AI αλγόριθμους κυρίως και όχι πράγματα σχετικά με γραφικά(draw calls) όπως το SOTTR. 

Όσα είπα για τον 2600 στοκ νομίζω ότι ισχύουν και δεν τα αμφισβήτησε κανείς. Τα 3000Mhz ram πάντως δεν θεωρούνται στοκ γι'αυτό και τα ανέφερα σαν καλούτσικη μνήμη.

υ.γ.: Άλλο να ψάχνεις να βρεις σφικτά timings εσύ ο ίδιος και άλλο να βρίσκεις έτοιμες λύσεις με calculators από Stilt.

Δύο και πλέον χρόνια μετά την κυκλοφορία των ryzen παραμένει το ερώτημα γιατί δεν σφίγγουν timings by default οι AMD μητρικές. Τι φοβούνται αφού το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και θα τους κάνει ηγέτες.

Τρικυμία εν κρανίω πάλι. Έγραψε κανένας ότι ο 2600 είναι καλύτερο cpu από τον 8700k? Ούτε και από τον 8600k δεν είναι καλύτερο gaming cpu αυτή τη στιγμή. Άλλο αυτό και άλλο το να μου δηλώνεις απογοητευμένος και να αφήνεις υπονοούμενα ότι ο 2600 "κοβει¨την 1660! Γελάν και οι πέτρες δηλαδή. Οι καλές μνήμες και το subtimings tuning είναι μόνο για άτομα που έχουν high refresh monitors, μη ξαναλέμε τα ίδια πράγματα. Και αυτό ισχύει τόσο στην intel όσο και στην AMD (εκεί ακόμα περισσότερο λόγω iF). Επίσης γιατί συνεχίζεις να συγκρίνεις 2 cpu που ο ένας έχει κοντά τα διπλά λεφτά. Μόλις βγει ο 3600 θα πέσει ο 8700k κανένα 100ρικο (μήπως σωθεί η παρτίδα) και θα συγκρίνεις cpu επιτέλους με τα ίδια λεφτά.🤩

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Το SOTTR όπως και το AOTS ενώ τεστάρουν cpu χωριστά δεν είναι τελικά και ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό από εμπορικά games. Αφού είναι DX12 showcases από εταιρείες που κάνουν το DX11 να φαίνεται όσο πιο σάπιο γίνεται για ευνόητους λόγους. Βλέπεις π.χ. το SOTTR να σέρνεται σε DX11 όταν άλλα games δέιχνουν πολύ περισσότερα στην οθόνη χωρίς κανένα θέμα.  Ενώ φαίνεται να επηρεάζονται αρκετά και από τις ram(ειδικά το AOTS). Αντίθετα τα open world της ubi(όλα, ανεξαρτήτως μηχανής) δίνουν εντελώς άλλη εικόνα. Όπως και το witcher 3 που αξιοποιεί cores για AI αλγόριθμους κυρίως και όχι πράγματα σχετικά με γραφικά(draw calls) όπως το SOTTR. 

Τελικα εχεις προβληματα. Ολο το ιντερνετ προτεινει τον 2600 σε μπατζετ και ερχεσαι εσυ και μας λες τις φουντουκιες σου ,με τους αλλους τους μπλε.  Πληρωσε εσυ την ιντελ και ο αλλος την amd. Δεν με νοιαζει. Συγκρινεις 125 ευρω cpu με ποιον; με αυτον π κανει 350; και συνεχιζεις. 

Αφιερωμενο 

Επεξ/σία από Dragonitelvl100

• Moderators
10 hours ago, mpokwsths said:

Ούτε αυτά. 🤣

--------

Ααααα τα κρατάω αυτά, σου χρωστάω κάτι νούμερα εσένα! :D 

• Like 1

15 λεπτά πριν, Αταραχος είπε

Ο φίλος σου κάτι κάνει λάθος με τον 8700k. Δεν παίζουν αυτά τα νούμερα..Σε stock τρέχει?

Τον ρώτησα πολλές φορές αν τρέχουν αλλά προγράμματα στο background, απάντησε αρνητικά.

Τον ρώτησα αν τρέχει τις μνήμες στα 3200 και μου έστειλε screenshot που το επιβεβαιώνει.

Μου φάνηκε παράξενο αλλά αν δεις στα max δεν πάει άσχημα. Στα avg και low χάνει. Ακριβώς εκεί δηλαδή που "πιάνουν" τα σφικτά subtimings.

Στοκ CPU και αυτός και εγώ.

8 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Αφού είναι DX12 showcases από εταιρείες που κάνουν το DX11 να φαίνεται όσο πιο σάπιο γίνεται για ευνόητους λόγους. Βλέπεις π.χ. το SOTTR να σέρνεται σε DX11 όταν άλλα games δέιχνουν πολύ περισσότερα στην οθόνη χωρίς κανένα θέμα.  Ενώ φαίνεται να επηρεάζονται αρκετά και από τις ram(ειδικά το AOTS). Αντίθετα τα open world της ubi(όλα, ανεξαρτήτως μηχανής) δίνουν εντελώς άλλη εικόνα. Όπως και το witcher 3 που αξιοποιεί cores για AI αλγόριθμους κυρίως και όχι πράγματα σχετικά με γραφικά(draw calls) όπως το SOTTR. 

Αυτά που περιγράφεις εδώ (draw calls, κτλ) αποτυπώνονται στη στήλη CPU Render του SOTTR. 

Δε μίλησα για αυτό, καθώς επιρεαζεται από GPU, drivers, κτλ κτλ

Και το Witcher 3 που αναφέρεις παίρνει αβέρτα με σφικτά subtimings. 

8 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Τα 3000Mhz ram πάντως δεν θεωρούνται στοκ γι'αυτό και τα ανέφερα σαν καλούτσικη μνήμη.

Τα 3000 θεωρούνται στοκ. (2933 είναι το στοκ των Ryzen 2xxx) . Μάλιστα βαζοντας μνήμες 3000 με XMP αυτόματα το bios τις βάζει στα 2933. Είπαμε εκείνες οι RipjawsV είναι το ελάχιστο... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-1x#support-dl

Έτσι, μπράβο στην gigabyte! η μητρική μου θα πάρει full υποστηρίξει για τους zen 2 

Motherboard των 125 ευρώ θα πάρει τρεις γενιές επεξεργαστών :D

Αυτά ούτε στα πιο τρελά όνειρα των ιντελακιδων :P

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 3

Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Έτσι, μπράβο στην gigabyte! η μητρική μου θα πάρει full υποστηρίξει για τους zen 2 

Μπράβο στην gigabyte, δεν περίμενα ότι θα βγάλει bios για την δική μου μητρική και το είχα τσεκάρει χθες.

Οπότε Ιούλιο πάω για 3600 και όταν χαλαρώσουν οι τιμές αναβάθμιση σε χ570. (Αν αξίζει)

16 minutes ago, nikos5800 said:

Εκεί που την είχα αγνοήσει εντελώς αυτήν την εταιρία, τώρα μου κινεί το ενδιαφέρον.

• Moderators
1 minute ago, armagedwnn said:

Μπράβο στην gigabyte, δεν περίμενα ότι θα βγάλει bios για την δική μου μητρική και το είχα τσεκάρει χθες.

Οπότε Ιούλιο πάω για 3600 και όταν χαλαρώσουν οι τιμές αναβάθμιση σε χ570. (Αν αξίζει)

Αν δεν τον έχεις ανάγκη μην πας Ιούλη. Σε κάνα 4μηνο από την κυκλοφορία θα έχουν πέσει αρκετά οι τιμές λογικά (έγινε και στις 2 σειρές Ryzen ως τώρα).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...