Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, papavales είπε

Η αλήθεια είναι ότι το νεο iphone θα είναι σαν στραβοχυμένο mate 20.

Μην του τα λες θα πάθει κάνα σοκ 😂 Εν τω μεταξύ αν δεν είχε βγει η φήμη για το iPhone θα έκανε σχόλιο πόσο άσχημα είναι 🤣

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Fabricated said:

Μην του τα λες θα πάθει κάνα σοκ 😂 Εν τω μεταξύ αν δεν είχε βγει η φήμη για το iPhone θα έκανε σχόλιο πόσο άσχημα είναι 🤣

Ζηλιάρη! 😛 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, K20Gtx3582r είπε

Δεν ξερω εαν ισχυει αυτο που λες, αλλα εγω εχω με lg οθονη απο τον οκτωβριο και ακομα ειναι αψογο, χωρις πρασινα η οτιδηποτε αλλο!

Ισως σταθηκα τυχερος

Ακριβως αυτο που ειπες τυχερος. Ηταν να πονταρεις 50-50 αν σου τυχει καλη παρτιδα η οχι.Πολυ μεγαλο το κακο δυστηχως γιαυτο δεν το πονταρα και πηρα honor view 20 πριν 2 μηνες να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον και αυτό αρκεί αυτή τη φορά να μη βγάζει πράσινη οθόνη να βγάζει μπλέ...😂  μη βγάζει hulk να βγάζει captain america.

Να μην έχει αυτή τη κυρτή οθόνη στα πλαινά ...και ελπίζω όχι εκπλήξεις σε 1000€ συσκευή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mate 20 pro αυτή τη στιγμή είναι η πιο value for money συσκευή στην αγορά στην premium κατηγορία και μιλάμε για συσκευή που καλύπτει σε τεράστιο βαθμό τον επαγγελματία χρήστη. Αν το Mate 30 πατήσει σε αυτό και εξελιχθεί ακόμα περισσότερο θα μιλάμε απλά για ένα ακόμα best seller.

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...