Fabricated Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, papavales είπε Η αλήθεια είναι ότι το νεο iphone θα είναι σαν στραβοχυμένο mate 20. Μην του τα λες θα πάθει κάνα σοκ 😂 Εν τω μεταξύ αν δεν είχε βγει η φήμη για το iPhone θα έκανε σχόλιο πόσο άσχημα είναι 🤣 1
nickolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 55W φόρτιση σε κινητό... Respect! Περίπου διπλάσια από το φορτιστή του Macbook μου (29W)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 hours ago, Fabricated said: Μην του τα λες θα πάθει κάνα σοκ 😂 Εν τω μεταξύ αν δεν είχε βγει η φήμη για το iPhone θα έκανε σχόλιο πόσο άσχημα είναι 🤣 Ζηλιάρη! 😛
xrist0s4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 -Φτιάξτε μου μια οθόνη 6 ιντσών. -Μαστορα 6,71 μου βγήκε, να την αφησω; -Δε μαμιετε,αστην...
KyloRen Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, K20Gtx3582r είπε Δεν ξερω εαν ισχυει αυτο που λες, αλλα εγω εχω με lg οθονη απο τον οκτωβριο και ακομα ειναι αψογο, χωρις πρασινα η οτιδηποτε αλλο! Ισως σταθηκα τυχερος Ακριβως αυτο που ειπες τυχερος. Ηταν να πονταρεις 50-50 αν σου τυχει καλη παρτιδα η οχι.Πολυ μεγαλο το κακο δυστηχως γιαυτο δεν το πονταρα και πηρα honor view 20 πριν 2 μηνες να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
nosstrom Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ενδιαφέρον και αυτό αρκεί αυτή τη φορά να μη βγάζει πράσινη οθόνη να βγάζει μπλέ...😂 μη βγάζει hulk να βγάζει captain america. Να μην έχει αυτή τη κυρτή οθόνη στα πλαινά ...και ελπίζω όχι εκπλήξεις σε 1000€ συσκευή
Looter Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το mate 20 pro αυτή τη στιγμή είναι η πιο value for money συσκευή στην αγορά στην premium κατηγορία και μιλάμε για συσκευή που καλύπτει σε τεράστιο βαθμό τον επαγγελματία χρήστη. Αν το Mate 30 πατήσει σε αυτό και εξελιχθεί ακόμα περισσότερο θα μιλάμε απλά για ένα ακόμα best seller. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Looter 1
taksidiotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ευελπιστώ να μην γίνει κτήνος στο θέμα διαστάσεων.το mate 20pro με χει βολέψει αφάνταστα. 1
geotoseo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, sakatema είπε Αντε του χρόνου και εξάρες ΧΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα