Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό της Κινέζικης εταιρείας, το νέο Mate 30 Pro θα διαθέτει οθόνη 6,71 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με «ενσωματωμένο» αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, την οποία θα κατασκευάσει η εταιρεία BOE.

Η συσκευή θα ενσωματώνει το Kirin 985 SoC (7nm), που στην έκδοση της συσκευής 5G θα συνοδεύεται από το 5G modem Balong 5000 της Κινέζικης εταιρείας. Η κάμερα αναμένεται να είναι τετραπλή (wide-angle, ultra-wide angle, telephoto και ToF) και στη γνωστή «τετράγωνη διάταξη» και το πιθανότερο είναι να έχει πολλά κοινά στοιχεία με εκείνη του P30 Pro (periscope κ.λπ). Λογικά, περιμένουμε λιγότερες διαφορές στην κάμερα και περισσότερες στην οθόνη ή στον εξοπλισμό σε σχέση με το P30 Pro.

2654003.jpg.f0b3d2a24c89f0b70413480fd165700c.jpg

Η μπαταρία του Mate 30 Pro αναμένεται να διαθέτει χωρητικότητα 4200mAh και να υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 55W και ασύρματη φόρτιση, αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W (οι σημερινές συσκευές υποστηρίζουν reverse wireless charging 5W). Η σειρά Mate, όπως κάθε χρόνο, θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο.

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

6,71 ιντσες, βαλε 7 στρογγυλα να τελειώνουμε. 

Ορίστε , καθαρά ανταγωνιστικό μοντέλο του Galaxy Fold και του iPad Mini 

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

6,71 ιντσες, βαλε 7 στρογγυλα να τελειώνουμε. 

Μα στρογγυλά 17cm είναι αφού 6,71inch x (1inch=2.54cm)=17.0434cm

Επεξ/σία από alexpap
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, alexpap είπε

Μα στρογγυλά 17cm είναι αφού 6,71inch x 2.54cm=17.0434cm

Ίντσες x εκατοστά = 🤔

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ίντσες x εκατοστά = 🤔

Μη βαράτε με τα λάθη μου (κεκτημένη velocity).

7 λεπτά πριν, deafman είπε

Metric system ftw

Εντάξει το διόρθωσα (Δηλαδή το αποτελείωσα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, alexpap said:

Μη βαράτε με τα λάθη μου (κεκτημένη velocity).

Εντάξει το διόρθωσα (Δηλαδή το αποτελείωσα).

Ε κλ. Εγω απλα υποστηριξα το συστημα. Δεν ηταν σχολιο για τη διατυπωση σ 😉

Επεξ/σία από deafman
Δημοσ.

Αφού έκανε την πατάτα με τις Green screen  LG οθόνες που ήτανε όλες ελαττωματικες και ταλαιπώρησαν τον κόσμο με τις χιλιάδες επιστροφές έβαλε μυαλό βλέπω και απτην αρχή θα βάλουν ΒΟΕ. 

Δημοσ.

Γιατι μόνο BOE ρε Huawei; Γιατί όχι και LG; Μπορεί να θελω να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο στο κατάστημα για αλλαγή και να σπάω τα νεύρα του υπαλλήλου!! 

• Super Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον μετά από όλα αυτά, όταν θα βγει το νέο iphone δεν θα γκρινιάζετε και πολύ για τη διάταξη των καμερών στο πίσω μέρος! 😛 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τουλάχιστον μετά από όλα αυτά, όταν θα βγει το νέο iphone δεν θα γκρινιάζετε και πολύ για τη διάταξη των καμερών στο πίσω μέρος! 😛 

Η αλήθεια είναι ότι το νεο iphone θα είναι σαν στραβοχυμένο mate 20.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KyloRen είπε

Αφού έκανε την πατάτα με τις Green screen  LG οθόνες που ήτανε όλες ελαττωματικες και ταλαιπώρησαν τον κόσμο με τις χιλιάδες επιστροφές έβαλε μυαλό βλέπω και απτην αρχή θα βάλουν ΒΟΕ. 

Δεν ξερω εαν ισχυει αυτο που λες, αλλα εγω εχω με lg οθονη απο τον οκτωβριο και ακομα ειναι αψογο, χωρις πρασινα η οτιδηποτε αλλο!

Ισως σταθηκα τυχερος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...