Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά για να τα συνδέω αποκλειστικά με την oled TV της υπογραφής μου. 

Budget 50-60 ευρώ.   Όχι ψείρες, κανονικά over ear. 

Τι μου προτείνετε; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Με μία μικρή υπέρβαση πας εδώ

Τα έχω για ακριβώς την ίδια χρήση. Πού καλά. Με άριστο ήχο και μεγάλη αυτονομία. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mitspetr είπε

Υποθέτω ότι η TV σου έχει αποστολή ήχου μέσω Bluetooth έτσι;

Πάρε αυτά εδώ.

https://en.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier-black

Ναι, έχει.

Ακριβά τα βρίσκω και δεν υπάρχουν και Ελλάδα. 

Κάτι πιο οικονομικό:   Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε

Ναι, έχει.

Ακριβά τα βρίσκω και δεν υπάρχουν και Ελλάδα. 

Κάτι πιο οικονομικό:   Ευχαριστώ. 

Τι ακριβά; Πιο κάτω σου πάει από το όριο που έθεσες. Είπες 50-60 ευρώ. Αυτά έχουν 45+10 μεταφορικά = 55 ευρώ. Και σε όλα τα reviews τα σπάνε.

Αλλιώς για κάτι καλύτερο δες τα Sennheiser που σου πρότεινε ο φίλος πιο πριν. Κι αυτά πολύ καλά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mitspetr είπε

Τι ακριβά; Πιο κάτω σου πάει από το όριο που έθεσες. Είπες 50-60 ευρώ. Αυτά έχουν 45+10 μεταφορικά = 55 ευρώ. Και σε όλα τα reviews τα σπάνε.

Αλλιώς για κάτι καλύτερο δες τα Sennheiser που σου πρότεινε ο φίλος πιο πριν. Κι αυτά πολύ καλά.

Εννοείς αγορά από το μητρικό e-shop .  Οκ γιατί στο σκρούτζ έχουν 107 ευρώ σε ένα μη αξιόλογο κατάστημα. 

Η παραγγελία γίνεται εύκολα με paypal πιστεύω και στέλνουν Ελλάδα; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

Εννοείς αγορά από το μητρικό e-shop .  Οκ γιατί στο σκρούτζ έχουν 107 ευρώ σε ένα μη αξιόλογο κατάστημα. 

Η παραγγελία γίνεται εύκολα με paypal πιστεύω και στέλνουν Ελλάδα; 

Όπως σου γράφω αυτή τη στιγμή με αυτά ακούω και παίζουν υπέροχα (για τα λεφτά τους).

Παραγγέλνεις και σε 5 εργάσιμες σου έρχονται με DHL. Μεταφορικά έχουν μόνο που σου έγραψα. Δεν έχουν τελωνείο, είναι εντός E.E. η όλη φάση.

Ωστόσο, τα Sennheiser που σου πρότειναν πιο πριν, αξίζουν την υπέρβαση στα χρήματα. Έχουν και aptX αν και δεν παίζει με την TV αυτό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mitspetr είπε

Όπως σου γράφω αυτή τη στιγμή με αυτά ακούω και παίζουν υπέροχα (για τα λεφτά τους).

Παραγγέλνεις και σε 5 εργάσιμες σου έρχονται με DHL. Μεταφορικά έχουν μόνο που σου έγραψα. Δεν έχουν τελωνείο, είναι εντός E.E. η όλη φάση.

Ωστόσο, τα Sennheiser που σου πρότειναν πιο πριν, αξίζουν την υπέρβαση στα χρήματα. Έχουν και aptX αν και δεν παίζει με την TV αυτό.

Ok, σε ευχαριστώ πολύ. 

Τα Sennheiser φτάνουν 100 ευρώ περίπου και για την χρήση που θέλω νομίζω ότι είναι πολλά. Θα κοιτάξω τα creative. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Ok, σε ευχαριστώ πολύ. 

Τα Sennheiser φτάνουν 100 ευρώ περίπου και για την χρήση που θέλω νομίζω ότι είναι πολλά. Θα κοιτάξω τα creative. 

Τα έχω τα creative, τα αγόρασα μαζί με την ηχομπαρα creative stage 2.1 σε προωθητική ενέργεια στα 29€ (30€-1€ από την εγγραφή στο σάιτ της creative) χωρίς μεταφορικά. Πολύ καλά ακουστικά, αρκετά ποιοτικός ήχος συγκριτικά με τα λεφτά τους και καλη ποιότητα κατασκευής. Για τη χρήση που θες να κάνεις θα σε καλύψουν μια χαρά!

• Thanks 1
Δημοσ.

Ριξε και μια ματια σε αυτα.
Τα πηρε προσφατα φιλος για την μπαταρια τους και ειναι πολυ ευχαριστημενος.
Επισης ο ηχος ειναι αρκετα καλος αλλα τον ψιλοχαλασε οτι δεν ειναι πολυ μπασα.
Ειχε τα razer electra πριν που ηταν αρκετα μπασα απο μονα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...