koolisk6 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) το τελευταιο εχω κανει 3503 εδω κ κανα χρονο, ειναι κομπλε κανενα θεμα, νομιζω ειναι για spectre meltdown to 3503 clear cmos επιβαλεται να κανεις αφου αναβαθμισεις το bios εννοειται, τεσπα τσεκαρε πως παει κ αν στο ξανακανει κοιτα και την υγεια των δισκων κ το τροφοδοτικο, κ κατι αλλο γιατι εχεις 4790k στα 4ghz? αφου 4.4 τον παει απο stock η μητρικη με το turbo boost σε ολους τους πυρηνες..... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από koolisk6 1
broxopios Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 4:04 ΜΜ, koolisk6 είπε το τελευταιο εχω κανει 3503 εδω κ κανα χρονο, ειναι κομπλε κανενα θεμα, νομιζω ειναι για spectre meltdown to 3503 clear cmos επιβαλεται να κανεις αφου αναβαθμισεις το bios εννοειται, τεσπα τσεκαρε πως παει κ αν στο ξανακανει κοιτα και την υγεια των δισκων κ το τροφοδοτικο, κ κατι αλλο γιατι εχεις 4790k στα 4ghz? αφου 4.4 τον παει απο stock η μητρικη με το turbo boost σε ολους τους πυρηνες..... Προς το παρόν θα μείνω στην 3003 (νομίζω) και κάποια στιγμή θα πάω και στην 3503. Γιατί λες επιβάλλεται; Που βοηθάει; Πάντως μέχρι στιγμής λύθηκε το πρόβλημα με το που έκανα update το bios. Οπότε ελπίζω να ήταν εκεί το πρόβλημα. Τον επεξεργαστή είναι η αλήθεια δεν τον πείραξα καθόλου. Για 4.4 χρειάζεται κάποια διαδικασία; Ευχαριστώ
koolisk6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 οκ αμα τα χεις default τον παει απο μονο του 4.4ghz, clear cmos καλο ειναι να γινεται μετα απο αναβαθμιση bios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα