Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sezebo είπε

φιλε μου καταλαβαινω την λογικη σου οτι με το 8κ αγοραζεις μελλον, ΟΜΩΣ τα ελληνικα καναλια παιζουν ακομα 720p, το netflix στις ελληνικες συνδεσεις ιντερνετ σερνετε στα 4k ασε που δε προβλεπω να μπαινει το 8k συντομα στη ζωη μας......

Με το 8Κ δεν αγοράζεις μέλλον,αλλά τεχνολογία αιχμής.Δεν γίνεται εν ετει 2019 να ρίχνεις 3+ χιλιάρικα σε τεχνολογία του χτες.
Το 4Κ αυτή την στιγμή είναι χτεσινή τεχνολογία.Αν απο το 2014-2015 έχεις στο σαλόνι σου τηλεόραση 4Κ,4-5 χρόνια μετά,έχοντας απολαύσει αυτή την ανάλυση δεν είναι λογικό να αποκαλείς το 4Κ μπαγιάτικη τεχνολογία;

3 χιλιάρικα για 4Κ το καλοκαιράκι του 2019; Αυτο θεωρείται καταναλωτικό-οικονομικό έγκλημα.Ταβανάκι 1 χιλιαρικάκι και πολύ είναι.
Επειδή στο Ελλάντα κάποιοι θα ανακαλύψουν το 8Κ το 2025,αυτό σημαίνει πως το 4Κ αυτή την στιγμή είναι κορυφαία τεχνολογία;

Στην δική μου ζωή έχει μπει το 8Κ,μου δίνεις όμως τα 4600 να αγοράσω την πιο φτηνή 8Κ που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά για να απολαύσω
το 8Κ στα 85mbps που έρχεται στο σαλόνι μου;

Φέρε μου εσύ τα 4600,να απολαύσω promo 8Κ καταστάσεις στα 85mbps το 2019 και το 2025 που θα αρχίσετε εσείς να μαθαίνετε για το 8Κ,να μου σφυρίξετε
για να σας πω εντυπώσεις για την οπτική απόλαυση αυτής της ανάλυσης

Αντι να κάθεσαι με netflix,ντιτζεες και παπάκια μάντολες,δεν βάζεις τα φράγκα να σου φέρω εγώ όλα τα πρωταθλήματα της ευρώπης σε 4κ και να τρίβεις τα ματάκια σου;

Μέχρι γυναικείο πρώτης εθνικής και τέταρτης-πέμπτης εθνικής ανδρικό αγγλικό ποδόσφαιρο σε 4Κ μπορώ να σου φέρω στο σαλονάκι σου

Συμβουλή:Να αποφεύγεις τα "μονοπάτια" που είναι γνωστά σε όλους και διαφημίζονται στο ευρύ κοινό.
Όταν δεις πως και η κουτσή Μαρία βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι τότε εγκατελειψέ το.

30 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Κανένα μέλλον δεν αγοράζει. Ούτε το 4k είναι παρόν αυτή την στιγμή. 

Το παρόν ως και σήμερα είναι το 1080 στην καλύτερη περίπτωση και για να πω την αλήθεια δεν βλέπω να είναι και πρόβλημα κάτι τέτοιο. 

Ξέρεις πόσοι Ισπανοί και πόσοι Άγγλοι είδαν απόψε τo Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα σε 4k; Μιλιούνια!

Εσύ στην ψωροκώσταινα θεωρείς το 1080 και ο άλλος στην Αιθιοπία το 720χ576 παρόν και ο Ιάπωνας με το 8Κ
σας βλέπει ως τεχνολογικά ζωντόβολα

Ανάλογα απο την θέση που βρίσκεσαι,αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τον τεχνολογικό κόσμο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BOURBOULAS είπε

Με το 8Κ δεν αγοράζεις μέλλον,αλλά τεχνολογία αιχμής.Δεν γίνεται εν ετει 2019 να ρίχνεις 3+ χιλιάρικα σε τεχνολογία του χτες.
Το 4Κ αυτή την στιγμή είναι χτεσινή τεχνολογία.Αν απο το 2014-2015 έχεις στο σαλόνι σου τηλεόραση 4Κ,4-5 χρόνια μετά,έχοντας απολαύσει αυτή την ανάλυση δεν είναι λογικό να αποκαλείς το 4Κ μπαγιάτικη τεχνολογία;

3 χιλιάρικα για 4Κ το καλοκαιράκι του 2019; Αυτο θεωρείται καταναλωτικό-οικονομικό έγκλημα.Ταβανάκι 1 χιλιαρικάκι και πολύ είναι.
Επειδή στο Ελλάντα κάποιοι θα ανακαλύψουν το 8Κ το 2025,αυτό σημαίνει πως το 4Κ αυτή την στιγμή είναι κορυφαία τεχνολογία;

Στην δική μου ζωή έχει μπει το 8Κ,μου δίνεις όμως τα 4600 να αγοράσω την πιο φτηνή 8Κ που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά για να απολαύσω
το 8Κ στα 85mbps που έρχεται στο σαλόνι μου;

Φέρε μου εσύ τα 4600,να απολαύσω promo 8Κ καταστάσεις στα 85mbps το 2019 και το 2025 που θα αρχίσετε εσείς να μαθαίνετε για το 8Κ,να μου σφυρίξετε
για να σας πω εντυπώσεις για την οπτική απόλαυση αυτής της ανάλυσης

Αντι να κάθεσαι με netflix,ντιτζεες και παπάκια μάντολες,δεν βάζεις τα φράγκα να σου φέρω εγώ όλα τα πρωταθλήματα της ευρώπης σε 4κ και να τρίβεις τα ματάκια σου;

Μέχρι γυναικείο πρώτης εθνικής και τέταρτης-πέμπτης εθνικής ανδρικό αγγλικό ποδόσφαιρο σε 4Κ μπορώ να σου φέρω στο σαλονάκι σου

Συμβουλή:Να αποφεύγεις τα "μονοπάτια" που είναι γνωστά σε όλους και διαφημίζονται στο ευρύ κοινό.
Όταν δεις πως και η κουτσή Μαρία βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι τότε εγκατελειψέ το.

Ξέρεις πόσοι Ισπανοί και πόσοι Άγγλοι είδαν απόψε τo Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα σε 4k; Μιλιούνια!

Εσύ στην ψωροκώσταινα θεωρείς το 1080 και ο άλλος στην Αιθιοπία το 720χ576 παρόν και ο Ιάπωνας με το 8Κ
σας βλέπει ως τεχνολογικά ζωντόβολα

Ανάλογα απο την θέση που βρίσκεσαι,αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τον τεχνολογικό κόσμο

Είσαι γενικά στα καλά σου ή τρολλάρεις  ασύστολα; 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Εγώ πιστεύω ότι βλέπει ακόμα σε CRT 😂

Στις 6/5/2019 στις 2:46 ΜΜ, BOURBOULAS είπε

Τα φώτα της γνώσης μου,σας προτείνουν την εξής σημαντική συμβουλή: Αγοράστε τεχνολογία του χθές σε τιμή ίση με την τιμή της τεχνολογίας του σήμερα

Δηλαδή να αγοράσω τεχνολογία CRT στην τιμή μιας 4k? Τι σόι συμβουλή είναι αυτή?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Τρολλάρω ασύστολα.Τις πρόλαβες τις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις; Με μια τέτοια ασπρόμαυρη τηλεόραση που για να αλλάξεις κανάλι έπρεπε να σηκωθείς απο τον καναπέ και να πας στην τηλεόραση να κάνεις τσουκου-τσούκου γιατί δεν υπήρχαν τα τηλεκοντρολ έβλεπα τον Μάρτιο του 2017 τον ολυμπιακό σε 4Κ.Ξέρεις πότε θα δεις εσύ τον γαύρο σε 4Κ; Όταν στην Black friday θα δίνουν μαζί με την αγορά του κορυφαίου iphone δώρο μια 16Κ τηλεόραση

s33b8shp.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2019 στις 4:27 ΜΜ, BOURBOULAS είπε

Αγοράζεις μια 4Κ τηλεόραση σε τιμή ίση περίπου με μια 8Κ και βγαίνεις και μου λες

"Τι να την κάνω την 8k όταν δεν υπάρχει περίπτωση να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο ακόμα την 4k αυτή την στιγμη???"

Αγοράζεις ποδήλατάκι BMX σε τιμή μοτοσικλέτας Ηayabusa και λες. "Πω πω ρε φίλε ούτε και το BMX δεν θα μπορέσω να αξιοποίησω,πόσο μάλλον την Ηayabusa"

Το πρόβλημα δεν είναι το ποσοστό αξιοποίησης της εκάστοτε τεχνολογίας.Το πρόβλημα είναι πως αγοράζεις BMX σε τιμη Ηayabusa

Είσαι το απόλυτο παράδειγμα-επιχείρημα στην φαρέτρα εκείνου του μαρκετίστα που υποστηρίζει πως καμιά επιχείρηση παραγωγής ηλεκτρονικού υλικού όχι μόνο δεν δύναται να πετάξει στοκαρισμένο υλικό στην ανακύκλωση,αλλά έχει την δυνατότητα να το μοσχοπουλήσει

Η ειρωνεία είναι πως δεν είσαι ο μόνος που ανήκεις σε αυτό το απόλυτο παράδειγμα.Σε αυτό το παράδειγμα ανήκει το 90% των καταναλωτών.

Οι 9 στους 10 εδώ μέσα στο ινσόμνια,θα ακολουθούσαν την δική σου λογική και 1 στους 10 την δικιά μου.Αν νομίζεις πως κάνω λάθος μια δοκιμή είναι αρκετή
να σε πείσει.

Ρώτησε τα παλικάρια με ποια λογική συντάσσονται

Ξανά για να το εμπεδώσεις καλύτερα:Τα φώτα της γνώσης μου,σας προτείνουν την εξής σημαντική συμβουλή: Αγοράστε τεχνολογία του χθές σε τιμή ίση με την τιμή της τεχνολογίας του σήμερα 

Οχι φίλε, εγω θα παρω παλιοτερη τεχνολογια άλλα θα τους μαμισω με το συμπαθειο, δεν θα τους τα σκασω, θα τους βρω εκει που πονανε και θα τους την παρω μιση τιμη και κατω απο την στιγμη που πρωτοκυκλοφορησε, νομιζω ετσι ειναι οι περισσότεροι σημερα, ξυπνησε ο κοσμος, δεν την πατάει ευκολα, ακομα και οι 60αριδες ρωτουν τι ειναι το ενα τι ειναι το αλλο, περιμενω να πεσουν στα 1300€ οι καλες 75αρες σε μερικους μηνες και θα παρω μια (100hz sony ή άλλη επωνυμη), δεν ειναι το 90% των αγοραστων οπως λες... άλλα το 20% πιστευω, ξυπνησε ο κοσμος τα τελευταια 10χρ με το δυαδικτυο κλπ

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν σε 5-6 χρόνια γίνει mainstream το 8Κ και θα μπορούν να το υποστηρίξουν και οι γραμμές του internet μας θα πας και θα πάρεις μία 8Κ με 1000-1500 ευρώ που θα κοστίζει τότε. Άσε τους early adopters να σκορπάνε λεφτά χωρίς λόγο.Γνώμη μου, μην δώσεις τόσα λεφτά για 4Κ, με 1500-2000 παίρνεις εξαιρετικά μηχανήματα.

Επεξ/σία από project.breeze
Δημοσ.
Στις 12/5/2019 στις 10:23 ΠΜ, Drolok είπε

Έχουμε ξεφύγει γενικά.... 😂🤣😂 Εγώ απλά ρώτησα για κάτι συγκεκριμένο 🙈🙉🙊

Αδερφέ πάρε μία Sony KD75XF9005 στα 2,5 χιλιάρικα. ¨Εχει google play store γιατί είναι android tv και βάζεις ό,τι application θέλεις, μέχρι και kodi. H τεχνολογία της είναι full array, έχει πολύ καλή απόκριση σε γρήγορες σκηνές και δυνατά μαύρα για βάθος χρωμάτων. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...