Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα...

Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με αναβάθμιση της tv που έχω. 

Έχω μια lg 60 ( υπάρχει και σε αγγελία στο φόρουμ , την πουλάω παιδιά 🤣

Θέλω να πάω σε μια πάνω από 70 ιντσες και το budget μου είναι στα 3500. Όχι παραπάνω..

Ζαχαρωσα μια 80ρα αλλά αλλού είναι το θέμα μου.

Την θέλω για ταινίες και το ps4 pro. Σκέφτομαι και για netflix φυσικά! ( Δεν το έχω καν δοκιμάσει ... ) 

Όπως καταλαβαίνετε 4κ, hdr και άλλες τεχνολογίες που δεν γνωριζω 😎

Το μόνο που με έχει μπερδέψει είναι η τεχνολογία του πάνελ... Ένας με είπε για ghost , μάλλον κατάλαβα τι παίζει, άλλος για όχι τόσο καλό μαύρο και μπαιλντισα... Έχασα την μπάλα...

Τα φώτα σας!!!

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα εδώ: https://www.skroutz.gr/s/14694874/Samsung-QE75Q7FN.html

ή εδώ:https://www.skroutz.gr/s/13735692/Sony-KD-75XF9005.html

Με 2.500 θα πάρεις μια πολύ καλή τηλεόραση και σώζεις 1000 για διακοπές του καλοκαιριού...

Κατά τη γνώμη μου δεν θα ήταν καλή ιδέα να πας σε 80 ή 82 υποδεέστερου μοντέλου. Θα πάρεις 8-10% ίντσες αλλά θα χάσεις σε ποιότητα.

Δημοσ.
Στις 5/5/2019 στις 12:46 ΜΜ, Drolok είπε

Καλημέρα στην παρέα...

Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με αναβάθμιση της tv που έχω. 

Έχω μια lg 60 ( υπάρχει και σε αγγελία στο φόρουμ , την πουλάω παιδιά 🤣

Θέλω να πάω σε μια πάνω από 70 ιντσες και το budget μου είναι στα 3500. Όχι παραπάνω..

Ζαχαρωσα μια 80ρα αλλά αλλού είναι το θέμα μου.

Την θέλω για ταινίες και το ps4 pro. Σκέφτομαι και για netflix φυσικά! ( Δεν το έχω καν δοκιμάσει ... ) 

Όπως καταλαβαίνετε 4κ, hdr και άλλες τεχνολογίες που δεν γνωριζω 😎

Το μόνο που με έχει μπερδέψει είναι η τεχνολογία του πάνελ... Ένας με είπε για ghost , μάλλον κατάλαβα τι παίζει, άλλος για όχι τόσο καλό μαύρο και μπαιλντισα... Έχασα την μπάλα...

Τα φώτα σας!!!

Δώσε μου τα λεφτά σου να βάλω και ένα πεντακοσάευρω απο την τσέπη μου και στην black friday του Νοεμβρίου που μας έρχεται να αγοράσω μια 65αρα 8Κ
όταν ο υπόλοιπος κοσμάκης εδώ μέσα θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται την ύπαρξη της 8Κ τεχνολογίας το 2025

4600 ευρωπουλάκια σήμερα και τον Νοέμβρη που μας έρχεται θα την έχουν στα 4 χιλιάρικα

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q900ratxxh-1216946.html

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191108-samsung-qled-qe65q900-65?cmicc=skroutz

Αν δώσει κάποιος σήμερα 3500 ευρώ για μια 4Κ τηλεόραση,δεν είναι ηλιθιωδέστατη κίνηση όταν σε 6 μηνάκια με 4000 ευρώ θα αγοράζει 8Κ τηλεόραση;

Θα μου πείτε, τι να την κάνει την 8Κ απο την στιγμή που δεν θα υπάρχει υλικό; Έλα μου,ντε και ήμουν έτοιμος να αγοράσω πακετάκι μαζί με την
8Κ το κινητό της ΖΤΕ γύρω στα 400 ευρώ που βιντεοσκοπεί στα 8Κ

https://www.insomnia.gr/articles/hardware/zte/nubia-red-magic-3/

Τα φώτα της γνώσης μου,σας προτείνουν την εξής σημαντική συμβουλή: Αγοράστε τεχνολογία του χθές σε τιμή ίση με την τιμή της τεχνολογίας του σήμερα

Δημοσ.

Τι να την κάνω την 8k όταν δεν υπάρχει περίπτωση να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο ακόμα την 4k αυτή την στιγμη??? Η να πάρω μια 8k  να λέω , πω πω τι έχω ο άτιμος και στην πραγματικότητα να έχω μια τηλεόραση που δεν θα εκμεταλλευτώ και θα κάνει και upscale το 4k χωρίς να είναι πραγματικό?

Θέλω μια που να έχει τεχνολογία φυσικά. 

Απλά με μπερδεύει και δεν καταλαβαίνω το panel που πρέπει να επιλέξω

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Drolok είπε

Τι να την κάνω την 8k όταν δεν υπάρχει περίπτωση να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο ακόμα την 4k αυτή την στιγμη??? Η να πάρω μια 8k  να λέω , πω πω τι έχω ο άτιμος και στην πραγματικότητα να έχω μια τηλεόραση που δεν θα εκμεταλλευτώ και θα κάνει και upscale το 4k χωρίς να είναι πραγματικό?

Θέλω μια που να έχει τεχνολογία φυσικά. 

Απλά με μπερδεύει και δεν καταλαβαίνω το panel που πρέπει να επιλέξω

Αγοράζεις μια 4Κ τηλεόραση σε τιμή ίση περίπου με μια 8Κ και βγαίνεις και μου λες

"Τι να την κάνω την 8k όταν δεν υπάρχει περίπτωση να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο ακόμα την 4k αυτή την στιγμη???"

Αγοράζεις ποδήλατάκι BMX σε τιμή μοτοσικλέτας Ηayabusa και λες. "Πω πω ρε φίλε ούτε και το BMX δεν θα μπορέσω να αξιοποίησω,πόσο μάλλον την Ηayabusa"

Το πρόβλημα δεν είναι το ποσοστό αξιοποίησης της εκάστοτε τεχνολογίας.Το πρόβλημα είναι πως αγοράζεις BMX σε τιμη Ηayabusa

Είσαι το απόλυτο παράδειγμα-επιχείρημα στην φαρέτρα εκείνου του μαρκετίστα που υποστηρίζει πως καμιά επιχείρηση παραγωγής ηλεκτρονικού υλικού όχι μόνο δεν δύναται να πετάξει στοκαρισμένο υλικό στην ανακύκλωση,αλλά έχει την δυνατότητα να το μοσχοπουλήσει

Η ειρωνεία είναι πως δεν είσαι ο μόνος που ανήκεις σε αυτό το απόλυτο παράδειγμα.Σε αυτό το παράδειγμα ανήκει το 90% των καταναλωτών.

Οι 9 στους 10 εδώ μέσα στο ινσόμνια,θα ακολουθούσαν την δική σου λογική και 1 στους 10 την δικιά μου.Αν νομίζεις πως κάνω λάθος μια δοκιμή είναι αρκετή
να σε πείσει.

Ρώτησε τα παλικάρια με ποια λογική συντάσσονται

Ξανά για να το εμπεδώσεις καλύτερα:Τα φώτα της γνώσης μου,σας προτείνουν την εξής σημαντική συμβουλή: Αγοράστε τεχνολογία του χθές σε τιμή ίση με την τιμή της τεχνολογίας του σήμερα 

Δημοσ.

@Drolok αγνόησε τον φίλο από πάνω, του αρέσει να γράφει, έχει 6-7 λογαριασμούς στο insomnia και περιπλανιέται περιστασιακά στο φόρουμ των τηλεοράσεων (τώρα έπιασε και τις 8Κ τρομάρα του).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε

@Drolok αγνόησε τον φίλο από πάνω, του αρέσει να γράφει, έχει 6-7 λογαριασμούς στο insomnia και περιπλανιέται περιστασιακά στο φόρουμ των τηλεοράσεων (τώρα έπιασε και τις 8Κ τρομάρα του).

Η δοκιμή ξεκίνησε.Θα βρεθεί το 10% να συμφωνήσει με την αποψή μου άραγε ή θα καταλήξουμε σε ποσοστά 1% ή και λιγότερο

Με τα 3500 ευρουλάκια έχεις την ψευδαίσθηση πως αγοράζεις τεχνολογία αιχμής.
Μέγεθος αγοράζεις και όχι τεχνολογία.

Ρωτάς τον πωλητή.Γιατί ρε φιλαράκι ένα BMX κοστίζει όσο μια Hayabusa;Σου απαντά ο πωλητής
Γιατί κύριε το χρωματάκι στο οποίο ζητήσατε το BMX δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή και έτσι πρέπει να το πληρώσετε
ωσάν μια κατ'επιλογή-κατ'εξαίρεση παραγωγή-παραγγελία

Το 99% των καταναλωτών αγοράζει μέγεθος (χρωματάκι) και το 1% τεχνολογία αιχμής

Επεξ/σία από BOURBOULAS
Δημοσ.

Πράγματικα δεν ξέρω τι να πω τώρα... Θα ξεφύγουμε από αυτό που ρώτησα.οκ θα το κάνω πιο λιανα... ΔΕΝ θέλω 8k tv θέλω 4κ όπως αυτήν που έχω , να είναι hdr να έχει μια κάποια τεχνολογία πάνω. Τι πάνελ να διαλέξω όμως???

Δημοσ.

Κάθε πάνελ έχει τα υπέρ και τα κατά του. Εφόσον η κύρια χρήση σου θα είναι ταινίες και γκειμινγκ καλό θα ήταν να πας σε VA πάνελ ή σε τεχνολογία OLED (με μια μικρή πιθανότητα burn-in). Απλώς στο μπάτζετ που διαθέτεις αν είναι να πας σε OLED θα μείνεις στις 65''. Η Qled της Σαμσουνγκ νομίζω πως θα σε ικανοποιήσει. Πάνε δες την από κοντά σε κάποιο κατάστημα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Drolok είπε

Πράγματικα δεν ξέρω τι να πω τώρα... Θα ξεφύγουμε από αυτό που ρώτησα.οκ θα το κάνω πιο λιανα... ΔΕΝ θέλω 8k tv θέλω 4κ όπως αυτήν που έχω , να είναι hdr να έχει μια κάποια τεχνολογία πάνω. Τι πάνελ να διαλέξω όμως???

Σε μεγάλο δίλημμα έχεις πέσεις φίλε μου.Στην αγορά κυκλοφορούν τόσα πολλά πάνελ που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Κατάφερες και βρήκες 3500 χιλιάδες ευρώ για να αγορά 4Κ τηλεόρασης και έχεις κολλήσει στον τύπο του πάνελ.
Γόρδιος δεσμός σου λέω! IPS ή VA,ιδού η απορία.

Γιατί δεν παίρνεις 2 τηλεοράσεις των 3+ χιλιάδων ευρώ οπου η μια να φορά IPS και η άλλη VA και να ξεμπερδεύεις τσακ-μπαμ;

Να πιάσεις και τα δυο ενδεχόμενα ώστε να μην βγεις χαμένος.Δεν σου φτάνουν τα λεφτά; Σπάσε το κονδύλι στα δυο

1750+1750.Με 1750 ευρώ παίρνεις αξιοπρεπέστατη τηλεόραση.

Φίλε μου ή η νοημοσύνη σου έχει σοβαρό θεματάκι ή μας παιρνάς για ηλίθιους

1750-1750=ips-va=LED-QLED

Σου δίνω 4 επιλογές εκ των οποίων επιλέγεις τις δυο

1750ευρώ-IPS-LED
1750ευρώ-VA-LED
1750ευρώ-IPS-QLED
1750ευρώ-VA-QLED

Υ.Γ.:Ρε φίλε,εγώ θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση με 3500 ευρώ και όχι 2 τηλεοράσεις με 1750 ευρώ.Με 1750 ευρώ δεν αγοράζεις τηλεόραση της προκοπής
xaxaxaxaxaxaxaxa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη γίνεις early adapter για κανένα λόγο. Έτσι την πάτησαν και στην αρχή όταν βγήκαν οι πρώτες 4Κ, πολλές από αυτές έπαιζαν με HDMI 1,4 (έως 30Hz) και για HDR/DV ούτε λόγος φυσικά.

Άσε να γίνουν άλλοι πειραματόζωα. Άσε να κάτσει πρώτα η μπίλια κάπου.

Τώρα σε ό,τι αφορά την ποιότητα εικόνας, αφού δεν υπάρχει oled σε αυτές τις ιντσες, πήγαινε σε όσο καλύτερη LCD μπορείς. Ίσως κάποια Qled.

Επεξ/σία από mitspetr
Δημοσ.
7 ώρες πριν, BOURBOULAS είπε

Σε μεγάλο δίλημμα έχεις πέσεις φίλε μου.Στην αγορά κυκλοφορούν τόσα πολλά πάνελ που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Κατάφερες και βρήκες 3500 χιλιάδες ευρώ για να αγορά 4Κ τηλεόρασης και έχεις κολλήσει στον τύπο του πάνελ.
Γόρδιος δεσμός σου λέω! IPS ή VA,ιδού η απορία.

Γιατί δεν παίρνεις 2 τηλεοράσεις των 3+ χιλιάδων ευρώ οπου η μια να φορά IPS και η άλλη VA και να ξεμπερδεύεις τσακ-μπαμ;

Να πιάσεις και τα δυο ενδεχόμενα ώστε να μην βγεις χαμένος.Δεν σου φτάνουν τα λεφτά; Σπάσε το κονδύλι στα δυο

1750+1750.Με 1750 ευρώ παίρνεις αξιοπρεπέστατη τηλεόραση.

Φίλε μου ή η νοημοσύνη σου έχει σοβαρό θεματάκι ή μας παιρνάς για ηλίθιους

1750-1750=ips-va=LED-QLED

Σου δίνω 4 επιλογές εκ των οποίων επιλέγεις τις δυο

1750ευρώ-IPS-LED
1750ευρώ-VA-LED
1750ευρώ-IPS-QLED
1750ευρώ-VA-QLED

Υ.Γ.:Ρε φίλε,εγώ θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση με 3500 ευρώ και όχι 2 τηλεοράσεις με 1750 ευρώ.Με 1750 ευρώ δεν αγοράζεις τηλεόραση της προκοπής
xaxaxaxaxaxaxaxa

φιλε μου καταλαβαινω την λογικη σου οτι με το 8κ αγοραζεις μελλον, ΟΜΩΣ τα ελληνικα καναλια παιζουν ακομα 720p, το netflix στις ελληνικες συνδεσεις ιντερνετ σερνετε στα 4k ασε που δε προβλεπω να μπαινει το 8k συντομα στη ζωη μας......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sezebo είπε

φιλε μου καταλαβαινω την λογικη σου οτι με το 8κ αγοραζεις μελλον, ΟΜΩΣ τα ελληνικα καναλια παιζουν ακομα 720p, το netflix στις ελληνικες συνδεσεις ιντερνετ σερνετε στα 4k ασε που δε προβλεπω να μπαινει το 8k συντομα στη ζωη μας......

Κανένα μέλλον δεν αγοράζει. Ούτε το 4k είναι παρόν αυτή την στιγμή. 

Το παρόν ως και σήμερα είναι το 1080 στην καλύτερη περίπτωση και για να πω την αλήθεια δεν βλέπω να είναι και πρόβλημα κάτι τέτοιο. 

Επεξ/σία από panoskatos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...