polemikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Η αγορά των smartwatches γνώρισε ανάπτυξη 48% μέσα στους τέσσερις πρώτους μήνες του 2019 σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι σύμφωνα με την εταιρεία Counterpoint Research. Η Apple ηγείται της αγοράς στον αριθμό των αποστολών με μερίδιο 35.8%. H Samsung είδε μεγάλη αύξηση από έτος σε έτος 127% και το μερίδιο της στην αγορά έφτασε στο 11.1%. Η Κινέζικη imoo βρίσκεται στην τρίτη θέση με ποσοστό 9.2% ενώ η fitbit βρίσκεται στην τέταρτη θέση με ποσοστό 3,7%. Οι αριθμοί δείχνουν ότι η αγορά των smartphones διαρκώς αναπτύσσεται. Ο αναλυτής της Counterpoint Research, Sujeong Lim δήλωσε ότι χάρη στην στρογγυλή κάσα, την βελτιωμένη μπαταρία και την συνδεσιμότητα LTE, οι λύσεις της Samsung στην συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών έφτασαν σε περισσότερους χρήστες smartphones με Android. Από την άλλη, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του τελευταίου Apple Watch Series 4 ήταν η πληθώρα χαρακτηριστικών παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης και της υγείας, με σπουδαιότερη τη δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτροκαρδιογραφήματος σε πραγματικό χρόνο (ECG). Οι τεχνολογίες NFC και GPS και oi δυνατότητες παρακολούθησης της άσκησης και της φυσικής κατάστασης είναι οι βασικοί παράγοντες ανάπτυξης της αγοράς των smartwatches. Από την άλλη, ο βασικός αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά μίας συσκευής του είδους, ανεξαρτήτου τιμής ή περιοχής είναι η αυτονομία της μπαταρίας. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
nikos5800 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, thatan είπε Καλημέρα! καλημερα και σε σενα 1 2
GreekReaper Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Παρατηρώ αύξηση στο μερίδιο αγοράς από την Samsung για το 2019, αρκετά σημαντική. Να υποθέσω οφείλεται κυρίως στο μοντέλο Samsung Galaxy Watch.
kaliakman Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Αν δεν γίνει κάτι ανατρεπτικο με τις μπαταρίες γενικότερα δεν θα υπάρξει σοβαρή αγορά θεωρώ. 1
ethereum Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) πολύ έξυπνη η προώθηση της αππλε το πλάσσαρε σαν ένα ιατρικό αξέσορυ σε ανθρώπους μέσης ηλικίας γηροκομείων κτλπ που έχουν λεφτά και και θέλουν να παρακολουθούν την υγεία τους , το μαρκετινγκ πλαισιωθηκε απο περιστατικα στα μέσα ενημέρωσης τύπου τον έσωσε το αππλε γουοτσ χτύπησε σε καρδιακή αρρυθμία ή έπεσε στο πάτωμα και το ρολοι τον ΄΄εσωσε ή τον ξύπνησε στον ύπνο του λολ χαχα χαχα , καλό εντάξει έπιασε , νομίζω της σαμσουνγκ ειναι πιο νεανικό και μοντέρνο απο στύλ , παντως η αγορά αυτή έχει μέλλον θα ανέβει πολύ ποιος θέλει να αγοράζει πλέον μηχανικά ρολόγια , καλημέρα Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από ethereum 9
freegr Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Θετικά μηνύματα κατά γενική ομολογία και να δούμε τελικά πόσες από τις εταιρίες θα καταφέρουν να φτάσουν στο τέλος του προορισμού...
coffeex Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Αυτή η εταιρία Others ποια είναι και είναι τόσο ψηλά; 😛 1
fytotech Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Το Smartwatch προσωπικά είναι απαραίτητο εργαλείο. Ξέρω πως για πολλούς είναι άχρηστο αλλά υπάρχει κοινό που το χρειάζεται. Το Activity tracker, για μένα είναι παντελώς άχρηστο. Επίσης, για το 99% όσων αγοράζουν Activity tracker, είναι άχρηστο. Το να μετράς στο περίπου τα βήματα που κανείς, δεν προσφέρει τίποτα στην υγεία σου. Προσωπικά έχω ένα Polar με ζώνη στήθους και το χρησιμοποιώ σε HIIT. Δεν μπορώ να βρω άλλη περίπτωση που να κάνει όντως δουλειά. Άντε να δεχθώ πως είναι κίνητρο για κάποιον να κάνει κάποια βήματα παραπάνω. Αυτό στο βρίσκει κι ένα απλό band. Τα Garmin που είναι κυριολεκτικά μεγάλη διαφορά τα καλύτερα activity trackers, είναι εργαλείο για έναν στους χίλιους αλλά έχει γίνει μόδα τώρα και το φοράνε όλοι. Πάμε στα Smartwatch τώρα. Είμαι φανατικός πολέμιος του κλειστού συστήματος της Apple. Το Smartwatch της όμως, με έχει φέρει πάρα πολύ κοντά, στο να πάω στο στρατόπεδό της. Είναι το μόνο που κάνει απροβλημάτιστα αυτό που πρέπει να κάνει ένα Smartwatch. Γρήγορο, αξιόπιστο, με ένα κάρο εφαρμογές. Έχει και το Activity κομμάτι σε πολύ καλό σημείο. Πραγματικά με σπρώχνει να τα αλλάξω όλα και να πάω στην Apple. Η Google έχει αποτύχει παταγωδώς. Επιμένει σε παλιούς επεξεργαστείς, που δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουν καλό αποτέλεσμα, όσο tweaking κι αν κάνουν. Πρέπει να κάνουν κάτι γιατί μένουν χαρακτηριστικά πίσω σε ένα σημείο που είναι κρίσιμο για κάποιους. Samsung κατά κύριο λόγο, Huawei και σε ένα βαθμό κι η Xiaomi, έχουν τίμιες προσπάθειες αλλά η γκάμα στις εφαρμογές είναι ισχνή. Ούτε αξιόπιστο χάρτη δεν έχουν. Τέλος, κάτι που βλέπω σχεδόν σε όλα τα thread και δυστυχώς έχει περάσει και στους κατασκευή καθώς είναι παγκόσμιο παράπονο. Το ποσό διαρκεί η μπαταρία. Πολλοί κατασκευαστές αφαιρούν δύναμη για να κρατήσει η μπαταρία παραπάνω. Γιατί όμως; Το μόνο που έχω ακούσει ως επιχείρημα είναι πως δε θέλω να έχω άλλη μια συσκευή να φορτίζει. Ειλικρινά, τι επιχείρημα είναι αυτό; Το βράδυ πριν κοιμηθώ, φορτίζω ρολόι, κινητό, ενίοτε power bank, tablet, το χειριστήριο από το PS4, τα ασύρματα ακουστικά μου. Δηλαδή αν βγάλω το ρολόι, θα γλυτώσω κάτι; Δε με νοιάζει η μπαταρία. Αρκεί να κρατάει 20 ώρες. 5 2
efo355 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, coffeex είπε Αυτή η εταιρία Others ποια είναι και είναι τόσο ψηλά; 😛 Φίλε μου μισές ειδήσεις. Αν κάποιο site θέλει το κανονικό report πρέπει να πληρώσει. Αυτά είναι τα τζάμπα...
Vasilisxd Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, fytotech είπε Πάμε στα Smartwatch τώρα. Είμαι φανατικός πολέμιος του κλειστού συστήματος της Apple. Το Smartwatch της όμως, με έχει φέρει πάρα πολύ κοντά, στο να πάω στο στρατόπεδό της. Είναι το μόνο που κάνει απροβλημάτιστα αυτό που πρέπει να κάνει ένα Smartwatch. Γρήγορο, αξιόπιστο, με ένα κάρο εφαρμογές. Έχει και το Activity κομμάτι σε πολύ καλό σημείο. Πραγματικά με σπρώχνει να τα αλλάξω όλα και να πάω στην Apple Η διαφορά του Apple Watch με τα υπόλοιπα SmartWatch είναι όσο ήταν και των πρώτων iPhone με τα αντίστοιχα τότε κινητά. Χαοτική διαφορά. 4
Bourdoulas Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, fytotech είπε Το Smartwatch προσωπικά είναι απαραίτητο εργαλείο. Ξέρω πως για πολλούς είναι άχρηστο αλλά υπάρχει κοινό που το χρειάζεται. Το Activity tracker, για μένα είναι παντελώς άχρηστο. Επίσης, για το 99% όσων αγοράζουν Activity tracker, είναι άχρηστο. Το να μετράς στο περίπου τα βήματα που κανείς, δεν προσφέρει τίποτα στην υγεία σου. Προσωπικά έχω ένα Polar με ζώνη στήθους και το χρησιμοποιώ σε HIIT. Δεν μπορώ να βρω άλλη περίπτωση που να κάνει όντως δουλειά. Άντε να δεχθώ πως είναι κίνητρο για κάποιον να κάνει κάποια βήματα παραπάνω. Αυτό στο βρίσκει κι ένα απλό band. Τα Garmin που είναι κυριολεκτικά μεγάλη διαφορά τα καλύτερα activity trackers, είναι εργαλείο για έναν στους χίλιους αλλά έχει γίνει μόδα τώρα και το φοράνε όλοι. Πάμε στα Smartwatch τώρα. Είμαι φανατικός πολέμιος του κλειστού συστήματος της Apple. Το Smartwatch της όμως, με έχει φέρει πάρα πολύ κοντά, στο να πάω στο στρατόπεδό της. Είναι το μόνο που κάνει απροβλημάτιστα αυτό που πρέπει να κάνει ένα Smartwatch. Γρήγορο, αξιόπιστο, με ένα κάρο εφαρμογές. Έχει και το Activity κομμάτι σε πολύ καλό σημείο. Πραγματικά με σπρώχνει να τα αλλάξω όλα και να πάω στην Apple. Η Google έχει αποτύχει παταγωδώς. Επιμένει σε παλιούς επεξεργαστείς, που δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουν καλό αποτέλεσμα, όσο tweaking κι αν κάνουν. Πρέπει να κάνουν κάτι γιατί μένουν χαρακτηριστικά πίσω σε ένα σημείο που είναι κρίσιμο για κάποιους. Samsung κατά κύριο λόγο, Huawei και σε ένα βαθμό κι η Xiaomi, έχουν τίμιες προσπάθειες αλλά η γκάμα στις εφαρμογές είναι ισχνή. Ούτε αξιόπιστο χάρτη δεν έχουν. Τέλος, κάτι που βλέπω σχεδόν σε όλα τα thread και δυστυχώς έχει περάσει και στους κατασκευή καθώς είναι παγκόσμιο παράπονο. Το ποσό διαρκεί η μπαταρία. Πολλοί κατασκευαστές αφαιρούν δύναμη για να κρατήσει η μπαταρία παραπάνω. Γιατί όμως; Το μόνο που έχω ακούσει ως επιχείρημα είναι πως δε θέλω να έχω άλλη μια συσκευή να φορτίζει. Ειλικρινά, τι επιχείρημα είναι αυτό; Το βράδυ πριν κοιμηθώ, φορτίζω ρολόι, κινητό, ενίοτε power bank, tablet, το χειριστήριο από το PS4, τα ασύρματα ακουστικά μου. Δηλαδή αν βγάλω το ρολόι, θα γλυτώσω κάτι; Δε με νοιάζει η μπαταρία. Αρκεί να κρατάει 20 ώρες. Τι έχει ένα smartwatch που το κάνει απαραίτητο εργαλείο; Απλή απορία (όχι flame). 1
Shadowjump Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Τι έχει ένα smartwatch που το κάνει απαραίτητο εργαλείο; Απλή απορία (όχι flame). Εργαλείο δεν θα το έλεγα. Εξυπηρετικο ναι. Απλά βοηθάει να βλέπεις ειδοποιήσεις, μυνήματα, κλπ χωρίς να σηκώνεις συνέχεια το κινητό. Και βέβαια για αυτούς που κάνουν γυμναστική, να έχουν τα στατιστικά τους. imoo? Wtf is that
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα