babisskg Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μην ρωτήσετε πως και γιατί , εξηγούμαι προκαταβολικά πως έχω φαγούρα ........ οπότε ...... Τις εντυπώσεις σας από την χρήση , όσων δούλεψαν με κάτι τέτοιο καθώς και τις τυχόν εναλλακτικές σε Canon η και Nikon γιατί όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας , την καλημέρα μου οπωσδήποτε .
babisskg Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Σε τί τιμή τη βρίσκεις; 200 από επαγγελματική χρήση βέβαια ...... σώμα , grip κλπ ..... κάτι κάρτες , μπαταρίες ..... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από babisskg
Dr_73 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δεν έχεις άλλη canon crop ; (Η συγκεκριμένη , θεωρώ ότι είναι η ... D7000 της canon , κάνω λάθος ;;; )
babisskg Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Δεν έχεις άλλη canon crop ; (Η συγκεκριμένη , θεωρώ ότι είναι η ... D7000 της canon , κάνω λάθος ;;; ) Όχι ....... δεν είναι 7000 .... ίσως 7100 .....
Dr_73 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, babisskg είπε Όχι ....... δεν είναι 7000 .... ίσως 7100 ..... Αυτό σηκώνει κουβέντα ! Το θέμα είναι έχεις άλλη canon crop ; Ποιά ;;; Αυτή είναι top crop της canon , αλλά 10ετίας.
babisskg Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Αυτό σηκώνει κουβέντα ! Το θέμα είναι έχεις άλλη canon crop ; Ποιά ;;; Αυτή είναι top crop της canon , αλλά 10ετίας. Όπως είπα , δεν έχω .....
Dr_73 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Αν δεν έχει καμία , έχεις κάποια δικαιολογία να την πάρεις ! Έχεις σίγουρα nikon crop αν θυμάμαι καλά και olumpus και ... κάτι ακόμη βέβαια ! Έτσι δεν είναι ;
afterhours Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η 7D ειναι για σπορ/γρηγορη δραση αν θυμαμαι καλα... αντιστοιχει σε Sony στην Α77ΙΙ και σε νικον αντιστοιχει στο προηγουμενο μοντελο της D500 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από afterhours 1
babisskg Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Dr_73 είπε Αν δεν έχει καμία , έχεις κάποια δικαιολογία να την πάρεις ! Έχεις σίγουρα nikon crop αν θυμάμαι καλά και olumpus και ... κάτι ακόμη βέβαια ! Έτσι δεν είναι ; Έχω απ' όλα , δόξα τον πανάγαθο , ήθελα ένα σώμα λίγο πιο ανθεκτικό , όχι κατ' ανάγκη full frame ........
Dr_73 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, babisskg είπε Έχω απ' όλα , δόξα τον πανάγαθο Οπότε τι θες να σου πούμε ;; Αυτό που ήδη ξέρεις και σκέφτεσαι και ο ίδιος ;;;;;; Εφόσον έχεις ΚΙ ΑΛΛΗ CANON CROP , δεν τη χρειάζεσαι . Μην την πάρεις. Εκτός κι αν πουλήσεις την άλλη.
babisskg Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε Οπότε τι θες να σου πούμε ;; Αυτό που ήδη ξέρεις και σκέφτεσαι και ο ίδιος ;;;;;; Εφόσον έχεις ΚΙ ΑΛΛΗ CANON CROP , δεν τη χρειάζεσαι . Μην την πάρεις. Εκτός κι αν πουλήσεις την άλλη. Την εμπειρία κάποιου από την χρήση τέτοιου σώματος .......
dazed Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ανθεκτικη σαν τανκ, γρηγορη, ιδανικη για σπορ και κινουμενα θεματα με πολυ καλο autofocus. Ακομα και τωρα με εντυπωσιαζει το στοιβαρο σωμα της και η ποιοτητα κατασκευης. Για εμενα απο τις καλυτερες που εχει βγαλει η canon. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα