Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα και εγώ. Το ηχειάκι απλά τα σπάει!!! Πολύ καλός, καθαρός και δυνατός ήχος και το μπάσο είναι εκεί και είναι αξιοπρεπέστατο. Ότι καλύτερο και επώνυμο μπορείς να αγοράσεις με 30 ευρώ. Ραδιόφωνο να είχε ενσωματωμένο και θα ήταν απλά τέλειο. Αλλά μην τα ζητάμε όλα με ένα τριαντάρι. 😁😁😁

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά πολύ καλό. Για τα λεφτά του κορυφή.

Ξέρει κανείς αν μπορεί να απενεργοποιηθεί η φωνητική οδηγία "Pairing. Waiting for device to connect' κάθε φορά που αποσυνδέεται το bluetooth ; 

Είναι ενοχλητικό , ιδίως το βράδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πατεντουλα (αρκετα καλωδια) συνδεσα την ηχομπαρα με τα Logitech-Z333 ωστε να παρω εξτρα μπασο λογω woofer και το αποτελεσμα για οικιακη χρηση για μουσικη-ταινιες ειναι απιστευτο.Προσωπικα περιμενα οτι θα δωσω τα 30 ε ετσι χωρις να παρω κατι το ιδιαιτερο αλλα τελικα η ηχομπαρα αξιζει καθε cent.Ενα χειριστηριο για τα βασικα θα ηθελα μονο.

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To έβαλα αλλά η αυξομειωση του ήχου από το κινητό θέλει android 8 και έχω 7 γίνεται τίποτα αλλιώς ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Το έβαλε  το ΠΛΑΙΣΙΟ στα 29,90 € 
ορμάτε όσοι δεν το προλάβατε από την προσφορά του eshop
https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/hxeia/Creative-Soundbar-Stage-Air-51MF8355AA000.htm

Ευχαριστώ, το παράγγειλα.

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα απο πλαισιο!

Πολυ θετικες οι πρωτες εντυπωσεις. Αμεσως συνδεθηκε στο κιν, το εβαλα και στο PC πανευκολα μεσω AUX. Αρκετα δυνατος ο ηχος. Οταν δεν ειναι τερμα ειναι και καθαρος. Το firmware update δεν εγινε προς το παρον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 1 απο τα 3 ηχεια που πηρα ( αυτο που δουλευα ποιο πολύ ) σταματησε να δουλευει ξαφνικα μετα απο ουτε μια βδομαδα λειτουργειας,το εβαλα στην φορτιση, αλλαξα καλωδια τιποτα εβαλα και μια καρφιτσα για το reset τιποτα παλι,  δεν αναβουν τα φωτακια μπροστα μονο τα πισω οταν φοτιζει....
θα τo παω αυριο στο eshop και βλεπουμε....

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

firmware update λέει 14/08/2018  φτιάχνει τη πρόσβαση στο bluetooth τι ακριβώς κάνει  ;

Fixes:

• Extends auto power down from 10 minutes to 6 hours
  • Easier access to Bluetooth mode
Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

το παρηγγειλα ενώ είχαν τελειώσει τα κομμάτια αλλά ήταν ακόμη σε προσφορά και έλεγε ότι θα φτάσουν καινούργια σήμερα 16/05. πείτε μου ότι η τιμή παραμένει της προσφοράς και δε θα ακυρώσω. :(

Δημοσ.
11 ώρες πριν, metropontikas είπε

το παρηγγειλα ενώ είχαν τελειώσει τα κομμάτια αλλά ήταν ακόμη σε προσφορά και έλεγε ότι θα φτάσουν καινούργια σήμερα 16/05. πείτε μου ότι η τιμή παραμένει της προσφοράς και δε θα ακυρώσω. :(

Εφόσον έχεις κάνει παραγγελία με την τιμή της προσφοράς με αυτή το παίρνεις...

*δείχνει διαθέσιμο, είχες ενημέρωση παραλαβής;

Δημοσ.

Η τιμή επανήλθε στα 49,90€. Η ερώτηση μου είναι αν η αγορά αξίζει στα 29,90€. Για παράδειγμα βγάζει ήχο αντίστοιχο του Flip3; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gianniskks είπε

Η τιμή επανήλθε στα 49,90€. Η ερώτηση μου είναι αν η αγορά αξίζει στα 29,90€. Για παράδειγμα βγάζει ήχο αντίστοιχο του Flip3; 

Βγάζει καλύτερο ήχο (λιγότερο "φτιασιδωμένο") από το τριπλάσιας σχεδόν τιμής JBL Flip 3...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...