nik187 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια ερώτηση. Για σύνδεση σε TV 43 LG μέσω καλωδίου γίνεται; Update... Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.2, AUX 3.5mm, usb. οπότε άκυρο το πρώτο ερώτημα. Θα την συνδέσω μέσω aux Θα πάρω κάτι παραπάνω από τα υπάρχω ηχεία της τηλεόρασης; Δεν θέλω τρέλα πράγματα Ευχαριστώ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από nik187
takis8 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Για τηλεόραση σε μικρό χώρο θα έκανε δουλειά?και επίσης συνδεσμολογία??με το aux??γιατί το Bluetooth της τηλεόρασης δεν ξέρω αν θα κάνουν σύζευξη
alimentas Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Εγω εριξα μια παραγγελια γιατι ειναι ακριβως οτι χρειαζομαι.Μια σημαντικη ερωτηση προς τα παιδια που την εχουν ακουσει ή την εχουν???Το μπασο της σε σχεση με τον flip 3 πχ που στα δικα μου αυτια ακουγεται μπομπα κ με καλυπτει πως ειναι?????
drdedus Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mathewgx είπε Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω , 2 ερωτήσεις προς τους κατόχους του : 1) με σύνδεση bluetooth η αναπαραγωγή της μουσικής είναι ομαλή ή κάνει διακοπές ; 2) αν συνδέσεις την μπάρα με aux στην τηλεόραση (ή στο laptop) μπορείς μετά να συνδέσεις την μπάρα με bluetooth σε ασύρματα ακουστικά και να ακούς μουσική από τα ακουστικά; αν σε παίρνει κοίτα κάτι που να έχει ενσωματωμένο Chromecast... αλλα θα το πληρώσεις.. Αλλιως ενα chromecast audio.. και θα κάνεις την ίδια δουλειά με μόνη διαφορά φωνητικές εντολές που δεν σε νοιάζει γιατί θα τις δίνεις πχ απο το κινητό αν χρειάζονται και την αναμονή/αυτόματη εκκίνηση. βέβαια εχει μια είσοδο αυτή η μπάρα.. ίσως με ενα διακόπτη των 2 ευρώ θα τα καταφέρεις όλα, και chromecast και tv. (μην δώσεις πανω απο 20€) (βαζεις και ενα power bank και 2 λάστιχα και το παίρνεις και μαζί.) Τα λόγια ειναι περιττά το τι μπορείς να κάνεις. Για αυτό κοιτάω να έχει και μπαταρία και ρεύμα η μπάρα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από drdedus
mitspetr Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μια χαρά είναι αυτή για under monitor. Για κανονική ηχομπάρα κάτω από TV, μάλλον δεν επαρκεί. Καλύτερα την μεγάλη της αδελφή σε αυτή την περίπτωση, την Stage 2.1 Βέβαια σε αυτά τα χρήματα είναι σαν να έχεις ηχομπάρα under monitor και φορητό ηχείο Bluetooth μαζί, οπότε γι' αυτές τις χρήσεις είναι υπέρ το δέον αρκετή.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 αυτο το προβλημα που ειχε που εκλεινε σε 15 λεπτα και με το firmware update παει σε 6 ωρες ειναι απλα οτι το ηχειο κλεινει μονο του και πρεπει να το ανοιξεις να το συγχρονισεις κτλπ? Κλεινει μονο οταν ειναι συνδεδεμενο μεσω bluetooth η ακομα και μεσω usb? Ρωταω γιατι θελω να το χρησιμοποιησω σε laptop ουσιαστικα
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 7:50 ΠΜ, lawabiding είπε Την πήρα απ' το late night offer του Πλαισίου πριν λίγες βδομάδες... 29,90 και δωρεαν μεταφορικα νομιζω ηταν τοτε στο Πλαισιο;
vaggos88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, matrixxx είπε 29,90 και δωρεαν μεταφορικα νομιζω ηταν τοτε στο Πλαισιο; ναι, ακριβώς ίδια προσφορά
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, vaggos88 είπε ναι, ακριβώς ίδια προσφορά Ειχε και δωρεαν μεταφορικα εκει, δωρεαν παραδοση. Δεν ειναι ιδια προσφορα τωρα. Εδω δεν εχουμε δωρεαν παραδοση.
alimentas Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Παρελαβα.Εξαιρετικες εντυπωσεις κ ΠΟΛΥ ανωτερο ακουστικο αποτελεσμα απ οτι περιμενα διαβαζοντας θεματα περι μπασου κτλ.Επισης ειναι κοσμημα.Στα 30 ε νομιζω οτι ειναι αριστο το πακετο που δινει. Λιγο αγχωτικος ο τροπος για αναβαθμιση του firmware.Eπισης δεν μπορω να βρω αν υπαρχει προγραμμα για android για ελεγχο κ παραμετροποιηση της μπαρας απ το κινητο.
lawabiding Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 6/5/2019 στις 11:19 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε αυτο το προβλημα που ειχε που εκλεινε σε 15 λεπτα και με το firmware update παει σε 6 ωρες ειναι απλα οτι το ηχειο κλεινει μονο του και πρεπει να το ανοιξεις να το συγχρονισεις κτλπ? Κλεινει μονο οταν ειναι συνδεδεμενο μεσω bluetooth η ακομα και μεσω usb? Ρωταω γιατι θελω να το χρησιμοποιησω σε laptop ουσιαστικα Δεν ήταν και ακριβώς "πρόβλημα" με την αυστηρή σημασία της λέξης. Είναι το factory setting της συσκευής. Με το update μπορεί να μείνει σε αδράνεια μέχρι και 6 ώρες (όντας ανοιχτή προφανώς). 1 ώρα πριν, matrixxx είπε 29,90 και δωρεαν μεταφορικα νομιζω ηταν τοτε στο Πλαισιο; Ναι ήταν και με δωρεάν μεταφορικά. Πρακτικά δεν είναι η ίδια προσφορά όπως τότε. Αλλά κάπως γλυκαίνουν το χάπι τα e-shop points (για όποιον μπορεί να παραλάβει εύκολα από εκεί).
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, matrixxx είπε 29,90 και δωρεαν μεταφορικα νομιζω ηταν τοτε στο Πλαισιο; ...ο τίτλος του email 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε ναι, ακριβώς ίδια προσφορά όχι ίδια... 45 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ειχε και δωρεαν μεταφορικα εκει, δωρεαν παραδοση. Δεν ειναι ιδια προσφορα τωρα. Εδω δεν εχουμε δωρεαν παραδοση. σωστά! 38 λεπτά πριν, lawabiding είπε Δεν ήταν και ακριβώς "πρόβλημα" με την αυστηρή σημασία της λέξης. Είναι το factory setting της συσκευής. Με το update μπορεί να μείνει σε αδράνεια μέχρι και 6 ώρες (όντας ανοιχτή προφανώς). Ναι ήταν και με δωρεάν μεταφορικά. Πρακτικά δεν είναι η ίδια προσφορά όπως τότε. Αλλά κάπως γλυκαίνουν το χάπι τα e-shop points (για όποιον μπορεί να παραλάβει εύκολα από εκεί). Αν είναι να πάω σε e-shop point τότε είναι σαν να πηγαίνω και σε κατάστημα να παραλάβω ( άλλης εταιρείας). Άλλο να στο φέρουν στην πόρτα σου...
greed Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Προσωπικα προτιμω να κλεινει στα 15 λεπτα απο 6 ωρες. Βασικα στα 15 κλεινει μονη της. Οχι πως το εχω τσεκαρει βεβαια ανοιγει μονο οταν παιζει ηχο. 6 ωρες ειναι too much.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 αα μισο, αρα κλεινει μονο οταν δεν παιζει τιποτα σωστα? Γιατι ετσι οπως γραφοταν παραπανω νομιζω οτι κλεινει ετσι κ αλλιως...και λεω τι στο καλο.?
greed Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 E ναι εχω ακουσει για καποιες ωρες μουσικη διχως να κλεισει. Σε αναμονη ομως δεν το εχω αφησει ποτε μου γιατι το εχω μονο στο γραφειο. Αμα επαιζε μουσικη και εκλεινε καθε 15 λεπτα αλλα ακομα και μετα απο 6 ωρες τοτε θα ηταν για πεταμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις