zacharis1955 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ηχείο BlueTooth 2.0 Creative Stage Air 29.90 € https://www.e-shop.gr/creative-stage-air-compact-soundbar-with-bluetooth-p-PER.540322 https://us.creative.com/p/speakers/creative-stage-air Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από zacharis1955 6 5
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) διαβαζω πολυ καλα πραγματα για αυτην την μπαρα που μπορει να χρησημοποιηθει ειτε για PC, TV και bluetooth speaker για εξω.... μπορει να την παρω για την μανα μου να ακουει μουσικη η ραδιόφωνο συνδεοντας το με το κινητο της και να την μετακινεί σε διαφορα δωματια του σπιτιου οταν πχ. κανει δουλειες thanks ts για την ενημερωση Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από Zengar Zombolt 1
Δημοφιλής ανάρτηση lawabiding Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Την πήρα απ' το late night offer του Πλαισίου πριν λίγες βδομάδες και μόνο καλά λόγια έχω να πω για τη συγκεκριμένη ηχομπάρα. Έχει πολύ πλούσιο και καθαρό ήχο και δεν θα σας απογοητεύσει είτε την χρησιμοποιήσετε σε κάποιο δωμάτιό σας είτε και σε εξωτερικό χώρο ακόμα. Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι ακόμα και σε τέρμα ήχο δεν ψαλιδίζει. Θα την αγόραζα ξανά με κλειστά τα μάτια. Ίσως είναι λίγο πιο άβολη στις μετακινήσεις (συγκριτικά με μικρότερα και πιο portable bluetooth speakers.....αλλά.....it is what it is.... Τα μόνα τρία "μικρά αρνητικά" (για εμένα προσωπικά όμως - για άλλους ίσως όχι) είναι: 1) Η επιφάνειά της είναι glossy (καθρεφτίζει). Συνεπώς φαίνεται έντονα η σκόνη που κατακάθεται επάνω και μαζεύει εύκολα δαχτυλιές. Ειδικά αν την μετακινείτε συχνά θα φαίνονται ακόμα περισσότερο. 2) Το μικρό φωτάκι LED που σας ειδοποιεί για τις διάφορες καταστάσεις της συσκευής (συζευγμένη, διαθέσιμη προς σύζευξη, συνδεδεμένη με Aux, κλπ) δεν σβήνει. Εγώ φροντίζω να τοποθετώ το λάπτοπ μου από μπροστά για να το κρύβω, ωστόσο για κάποιους ίσως είναι αρκετά εκνευριστικό. 3) Τέλος, το καλώδιο micro-usb με το οποίο η συσκευή έρχεται είναι μόνο 1 μέτρο. Αναλόγως του χώρου που θα τοποθετηθεί ενδεχομένως το μήκος του παρεχόμενου καλωδίου να είναι κάπως περιοριστικό. Εγώ έβαλα ένα 2μετρο καλώδιο πάνω σε αντάπτορα 5V-2A (δεν παρέχεται στη συσκευασία / στις οδηγίες της συσκευής το αναφέρει όμως ότι το powei input της είναι μέχρι 10 Watt) και τη φορτίζω πλέον δίχως να χρειάζεται να την μετακινώ επιπρόσθετα στο χώρο. Υ.Γ.1: Χρησιμοποιήστε το link καθώς και τις οδηγίες που παρέχονται αναλυτικά προκειμένου να εγκαταστήσετε το update για την συσκευή (δεν κάνει auto-power-down στα 10 λεπτά, αλλά πλέον στις 6 ώρες και βελτιώνει (δεν ξέρω κατά πόσο και αν όμως) τη συνδεσιμότητα μέσω bluetooth). https://support.creative.com/products/productdetails.aspx?catid=4&subcatid=848&prodid=23276&prodname=Creative+Stage+Air&subcatname=Creative&catname=Speaker+Systems Υ.Γ.2: Μην αναλωθείτε ούτε καν στη σκέψη (πολλώ δε μάλλον και σε συζητήσεις) περί της ποιότητας του μπάσου της συσκευής. Είναι απλά ανύπαρκτο, όπως φυσικά και σε κάθε άλλη αντίστοιχη συσκευή παρόμοιου form factor και τυπικών χαρακτηριστικών. Άλλοι είναι οι λόγοι που οδηγούν στην αγορά μιας τέτοιας συσκευής, όπως το ότι δεν έχεις καλώδια στον χώρο, το portability, το γεγονός ότι κάνει blend-in εξαίσια με τον χώρο (μιας και οπτικά δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μια αντίστοιχα μεγαλύτερη σε μέγεθος ηχομπάρα), κλπ. Υ.Γ.3: Τις πρώτες μέρες χρήσης, κατά την προβολή βίντεο (ή και μουσικής), τόσο από το YouTube, όσο και απευθείας από το λάπτοπ μου (όχι δηλαδή μέσω wi-fi), εντόπισα ορισμένα προβλήματα κατά την αναπαραγωγή του ήχου (μικροκολλήματα, "χιόνι", κλπ). Μετά από 2-3 ημέρες όμως δεν υπήρχαν πια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω και δεν γνωρίζω ούτε τι μπορεί να το δημιούργησε, αλλά ούτε και τι το διόρθωσε. Έκανα το update από τη πρώτη στιγμή και έτρεξα μέχρι και το διαγνωστικό τεστ των Windows για ενδεχόμενα προβλήματα με τις συνδέσεις bluetooth αλλά δεν εμφάνισε κανένα θέμα ο έλεγχος. Απλά το αναφέρω για την περίπτωση που κάποιος τύχει σε κάποιο παρόμοιο θέμα, προκειμένου να μην αγχωθεί. Και finally...ένα πολύ useful tip (που δεν το ήξερα αλλά μου έλυσε τα χέρια - και ειδικά όταν την χρησιμοποιώ σε εξωτερικό χώρο) είναι αυτό: https://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=200110&c Πρακτικά αυτό που κάνει είναι να μην αυξομειώνει δυσανάλογα την ένταση της μπάρας εάν χαμηλώσετε την ένταση από το κινητό σας π.χ. Με άλλα λόγια μπορείτε να "κλικάρετε" από τα φυσικά της κουμπιά την επιθυμητή ένταση του ήχου της και έπειτα να αυξομειώνετε τον ήχο κατά το δοκούν από το κινητό σας. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από lawabiding 27 7
vaggos88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, lawabiding είπε Την πήρα απ' το late night offer του Πλαισίου πριν λίγες βδομάδες και μόνο καλά λόγια έχω να πω για τη συγκεκριμένη ηχομπάρα. Έχει πολύ πλούσιο και καθαρό ήχο και δεν θα σας απογοητεύσει είτε την χρησιμοποιήσετε σε κάποιο δωμάτιό σας είτε και σε εξωτερικό χώρο ακόμα. Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι ακόμα και σε τέρμα ήχο δεν ψαλιδίζει. Θα την αγόραζα ξανά με κλειστά τα μάτια. Ίσως είναι λίγο πιο άβολη στις μετακινήσεις (συγκριτικά με μικρότερα και πιο portable bluetooth speakers.....αλλά.....it is what it is.... Τα μόνα τρία "μικρά αρνητικά" (για εμένα προσωπικά όμως - για άλλους ίσως όχι) είναι: 1) Η επιφάνειά της είναι glossy (καθρεφτίζει). Συνεπώς φαίνεται έντονα η σκόνη που κατακάθεται επάνω και μαζεύει εύκολα δαχτυλιές. Ειδικά αν την μετακινείτε συχνά θα φαίνονται ακόμα περισσότερο. 2) Το μικρό φωτάκι LED που σας ειδοποιεί για τις διάφορες καταστάσεις της συσκευής (συζευγμένη, διαθέσιμη προς σύζευξη, συνδεδεμένη με Aux, κλπ) δεν σβήνει. Εγώ φροντίζω να τοποθετώ το λάπτοπ μου από μπροστά για να το κρύβω, ωστόσο για κάποιους ίσως είναι αρκετά εκνευριστικό. 3) Τέλος, το καλώδιο micro-usb με το οποίο η συσκευή έρχεται είναι μόνο 1 μέτρο. Αναλόγως του χώρου που θα τοποθετηθεί ενδεχομένως το μήκος του παρεχόμενου καλωδίου να είναι κάπως περιοριστικό. Εγώ έβαλα ένα 2μετρο καλώδιο πάνω σε αντάπτορα 5V-2A (δεν παρέχεται στη συσκευασία / στις οδηγίες της συσκευής το αναφέρει όμως ότι το powei input της είναι μέχρι 10 Watt) και τη φορτίζω πλέον δίχως να χρειάζεται να την μετακινώ επιπρόσθετα στο χώρο. Υ.Γ.1: Χρησιμοποιήστε το link καθώς και τις οδηγίες που παρέχονται αναλυτικά προκειμένου να εγκαταστήσετε το update για την συσκευή (δεν κάνει auto-power-down στα 10 λεπτά, αλλά πλέον στις 6 ώρες και βελτιώνει (δεν ξέρω κατά πόσο και αν όμως) τη συνδεσιμότητα μέσω bluetooth). https://support.creative.com/products/productdetails.aspx?catid=4&subcatid=848&prodid=23276&prodname=Creative+Stage+Air&subcatname=Creative&catname=Speaker+Systems Υ.Γ.2: Μην αναλωθείτε ούτε καν στη σκέψη (πολλώ δε μάλλον και σε συζητήσεις) περί της ποιότητας του μπάσου της συσκευής. Είναι απλά ανύπαρκτο, όπως φυσικά και σε κάθε άλλη αντίστοιχη συσκευή παρόμοιου form factor και τυπικών χαρακτηριστικών. Άλλοι είναι οι λόγοι που οδηγούν στην αγορά μιας τέτοιας συσκευής, όπως το ότι δεν έχεις καλώδια στον χώρο, το portability, το γεγονός ότι κάνει blend-in εξαίσια με τον χώρο (μιας και οπτικά δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μια αντίστοιχα μεγαλύτερη σε μέγεθος ηχομπάρα), κλπ. Υ.Γ.3: Τις πρώτες μέρες χρήσης, κατά την προβολή βίντεο (ή και μουσικής), τόσο από το YouTube, όσο και απευθείας από το λάπτοπ μου (όχι δηλαδή μέσω wi-fi), εντόπισα ορισμένα προβλήματα κατά την αναπαραγωγή του ήχου (μικροκολλήματα, "χιόνι", κλπ). Μετά από 2-3 ημέρες όμως δεν υπήρχαν πια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω και δεν γνωρίζω ούτε τι μπορεί να το δημιούργησε, αλλά ούτε και τι το διόρθωσε. Έκανα το update από τη πρώτη στιγμή και έτρεξα μέχρι και το διαγνωστικό τεστ των Windows για ενδεχόμενα προβλήματα με τις συνδέσεις bluetooth αλλά δεν εμφάνισε κανένα θέμα ο έλεγχος. Απλά το αναφέρω για την περίπτωση που κάποιος τύχει σε κάποιο παρόμοιο θέμα, προκειμένου να μην αγχωθεί. Και finally...ένα πολύ useful tip (που δεν το ήξερα αλλά μου έλυσε τα χέρια - και ειδικά όταν την χρησιμοποιώ σε εξωτερικό χώρο) είναι αυτό: https://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=200110&c Πρακτικά αυτό που κάνει είναι να μην αυξομειώνει δυσανάλογα την ένταση της μπάρας εάν χαμηλώσετε την ένταση από το κινητό σας π.χ. Με άλλα λόγια μπορείτε να "κλικάρετε" από τα φυσικά της κουμπιά την επιθυμητή ένταση του ήχου της και έπειτα να αυξομειώνετε τον ήχο κατά το δοκούν από το κινητό σας. ευχαριστώ για την ανάλυση. μια ερώτηση. για μόνιμη σύνδεση με το Pc παίρνει ρεύμα μέσω του usb η θέλει και καλώδιο για πρίζα? Εγώ γενικά δεν είχα ποτέ ηχεία αλλά θέλω που και που να αραξω χωρίς το headset. να ακούσω λιγο μουσική η να δω κανα youtube. δεν ζητάω τον υπέρτατο ήχο για αυτό και δεν κοιτάζω τα 2.1-5.1. σκέφτομαι αυτή ώστε να την βάλω κάτω απο το μόνιτορ μόνιμα.
lawabiding Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε ευχαριστώ για την ανάλυση. μια ερώτηση. για μόνιμη σύνδεση με το Pc παίρνει ρεύμα μέσω του usb η θέλει και καλώδιο για πρίζα? Εγώ γενικά δεν είχα ποτέ ηχεία αλλά θέλω που και που να αραξω χωρίς το headset. να ακούσω λιγο μουσική η να δω κανα youtube. δεν ζητάω τον υπέρτατο ήχο για αυτό και δεν κοιτάζω τα 2.1-5.1. σκέφτομαι αυτή ώστε να την βάλω κάτω απο το μόνιτορ μόνιμα. Φορτίζει κανονικά μέσω του USB εάν το συνδέσεις στο λάπτοπ ή στον σταθερό σου. Διάβασα όμως σε κάποιες πηγές (δεν συγκρατώ εάν ήταν σχόλια πελατών ή εάν προέρχονται από την ίδια την Creative) ότι καλό θα ήταν να μην είναι μονίμως συνδεδεμένη στο ρεύμα. Προσωπικά, δεν βρίσκω το λόγο να μην είναι ή το να δημιουργηθεί κάποιο θέμα εφόσον είναι. Ωστόσο οφείλω να στο αναφέρω δεδομένου ότι έπεσε και κάτι σχετικό με αυτό το θέμα στο μάτι μου κατά την έρευνα αγοράς που έκανα πριν την πάρω. Επίσης, η συγκεκριμένη ηχομπάρα "υποτίθεται" ότι έχει και ενσωματωμένο subwoofer (ή κάτι που να προσομοιώνει ένα subwoofer) (αλλά φυσικά όπως έγραψα και προηγουμένως μιλάμε απλά για τρίχες κατσαρές), οπότε τυπικά και μόνο, θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις (έστω και στα χαρτιά), ως "τύπου 2.1". Εφόσον θες ένα setup δίχως καλώδια είναι μια πολύ καλή επιλογή που μπορεί να προσδώσει και ένα εξίσου όμορφο οπτικό αποτέλεσμα στον χώρο. Αν και οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, εγώ παρόλα αυτά θα σε συμβούλευα να αναζητήσεις μια λίγο πιο ακριβή λύση (κατά πάσα πιθανότητα ενσύρματη) η οποία όμως να μπορεί να σου δώσει μια καλύτερη εμπειρία surround και καλύτερα μπάσα- ΕΦΟΣΟΝ έχεις κάποιο πιο μόνιμο και σταθερό setup. Οι διαφορές στην τιμή είναι αμελητέες μπροστά στο καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα που δύναται να πετύχεις, εφόσον έχεις κάποιο setup, π.χ., σταθερού υπολογιστή. Εγώ την αγόρασα για να εξυπηρετεί διττό σκοπό: 1ον) Επειδή χρησιμοποιώ για τις ανάγκες της δουλειάς μου λάπτοπ (συνεπώς το ζήτημα του portability παίζει ενεργά ρόλο στην καθημερινότητά μου), με ότι αυτό συνεπάγεται για τον χώρο εργασίας μου και για το ότι επιθυμούσα ένα πιο cord-less setup στο γραφείο μου και 2ον) Επειδή θέλω να την μεταφέρω και στο εξοχικό μου για να έχω ένα πιο αξιοπρεπές (πλην όμως όσο το δυνατόν πιο λιτό) ηχητικό αποτέλεσμα κατά τις διακοπές μου (και φυσικά δεν με πολυνοιάζει και το πως θα της φερθώ και το αν θα φθαρεί λίγο). Προσωπικά, στον σταθερό μου υπολογιστή έχω ένα 5.1 καλωδιακό σύστημα της logitech που υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου και προφανώς δεν θα σκεφτόμουν καν σαν επιλογή την εν λόγω ηχομπάρα. Και αντίστοιχα στην 65άρα μου έχω το 5.1 1000αρι home cinema της LG. (τα παραπάνω παραδείγματα στα αναφέρω για να σου δικαιολογήσω ότι ο κάθε χώρος και το κάθε setup έχει τις δικές του (και τις δικές μου φυσικά) διαφορετικές απαιτήσεις). That being said.....φυσικά και μπορείς να την κοτσάρεις όπου εσύ επιθυμείς και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. 2 1
xxaris Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Την αγόρασα και εγώ με την προσφορά από το πλαίσιο και γενικά συμφωνώ με το πλήρες review του lawabiding με μια υποσημείωση: Συνδεδεμενη με Bluetooth ή κατά την αναπαραγωγή από usb, στο φουλ της έντασης έχει έντονη παραμόρφωση στον ήχο, μπουκωνει, ειδικά σε μουσική με έντονο μπάσο. Την πήραμε μαζί με φίλο και συμβαίνει το ίδιο και στην δικιά του. Κατά τα άλλα (και έως 80% της έντασης) βγάζει αρκετά καλό ήχο, ποιοτικό, με αρκετό μπάσο για τα δεδομένα της, περισσότερο, συγκρινόμενη με άλλα φορητά bt ηχεία. Σε καμία περίπτωση όμως δεν συγκρίνεται με την μεγαλύτερη stage 2.1 ή με άλλες σταθερές ηχομπαρες. Κατά τη γνώμη μου, λόγω της μπαταρίας, της μη ύπαρξης καλωδίων και της φορητότητας, περισσότερο προς φορητό Bluetooth ηχείο λογίζεται παρά ως ηχομπαρα.
DownUNDERground Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, lawabiding είπε Φορτίζει κανονικά μέσω του USB εάν το συνδέσεις στο λάπτοπ ή στον σταθερό σου. Διάβασα όμως σε κάποιες πηγές (δεν συγκρατώ εάν ήταν σχόλια πελατών ή εάν προέρχονται από την ίδια την Creative) ότι καλό θα ήταν να μην είναι μονίμως συνδεδεμένη στο ρεύμα. Προσωπικά, δεν βρίσκω το λόγο να μην είναι ή το να δημιουργηθεί κάποιο θέμα εφόσον είναι. Ωστόσο οφείλω να στο αναφέρω δεδομένου ότι έπεσε και κάτι σχετικό με αυτό το θέμα στο μάτι μου κατά την έρευνα αγοράς που έκανα πριν την πάρω. Γιατί αν είναι μονίμως συνδεδεμένη η ηχόμπαρα, η μπαταρία θα τα φτύσει γρηγορότερα και θα χάσει τον portable χαρακτήρα της.
drdedus Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ψάχνω κάτι τέτοιο για να ειναι μόνιμα στο ρεύμα να το βάλω πχ κάτω απο τον καθρέπτη του μπάνιου Αν τώρα είχε και κάποιο σύστημα να προστατεύει την μπαταρία θα ηταν άριστα.
mathewgx Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω , 2 ερωτήσεις προς τους κατόχους του : 1) με σύνδεση bluetooth η αναπαραγωγή της μουσικής είναι ομαλή ή κάνει διακοπές ; 2) αν συνδέσεις την μπάρα με aux στην τηλεόραση (ή στο laptop) μπορείς μετά να συνδέσεις την μπάρα με bluetooth σε ασύρματα ακουστικά και να ακούς μουσική από τα ακουστικά;
Questioner Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Θα συμφωνήσω πως πιο πολύ για φορητό ηχείο κάνει παρά για μπάρα. Από τη στιγμή που θέλει κάποιος να την βάλει στο pc ή στην tv του, τότε σημαίνει πως θα πρέπει να την έχει 24/7 στο ρεύμα. Κάτι το οποίο σε λίγους μήνες θα ξεκάνει την μπαταρία (bye bye φορητότητα). Η μόνη χρήση πέρα από αξιόλογο φορητό BT ηχείο, είναι κάτω από την τηλεόραση, χωρίς ρεύμα και να παίζει επιλεκτικά σε ταινίες ή μουσική. 1
lawabiding Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δίχως να γνωρίζω πάντως περαιτέρω λεπτομέρειες περί του τι μορφής μπαταρία φοράει η συγκεκριμένη ηχομπάρα, πιθανόν να είναι και μια τυπική li-ion μπαταρία (τύπου 18650 ή διαφορετικού αντίστοιχου κωδικού). Στην περίπτωση που κάποια μπαταρία ξελιγωθεί και χρειαστεί αλλαγή, υπάρχει σχετικό manual για το πως γίνεται η αντικατάσταση (το οποίο παρέχεται στον ιστότοπο της εταιρίας). Δεν προτρέπω κανέναν να κάνει τον Bob τον μάστορα δίχως λόγο και αιτία, φυσικά, αλλά σε κάθε περίπτωση η αντικατάστασή της δεν φαίνεται να απαιτεί και κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια - ΕΦΟΣΟΝ κάποιος γνωρίζει και το ποια μπαταρία θα πρέπει να επανατοποθετήσει. Το δε κόστος μιας τέτοιας αλλαγής είναι πολύ μικρό αν είναι να δώσει μια νέα πνοή φορητότητας στην συσκευή. Από την άλλη, ΜΕΧΡΙ και ΑΝ χρειαστεί σε βάθος χρόνου να γίνει μια τέτοια αλλαγή, σίγουρα η τιμή της ηχομπάρας θα έχει μειωθεί κι άλλο, γεγονός που θα καθιστά μια τέτοια διαδικασία πρακτικά ασύμφορη (ή ακόμα και να έχουν βγει άλλες εξίσου καλές ή και καλύτερες), συνεπώς το παραπάνω manual απευθύνεται, μάλλον, περισσότερο σε τεχνικό προσωπικό και χομπίστες, παρά σε όλους τους υπόλοιπους που απλά θα της βγάλουν τα μάτια και θα προβούν σε κάποια άλλη, μελλοντική αγορά ! 4
Doubt Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, lawabiding είπε πιθανόν να είναι και μια τυπική li-ion μπαταρία (τύπου 18650 ή διαφορετικού αντίστοιχου κωδικού) Πιθανότερα είναι μια συστοιχία τέτοιων μπαταριών, οπότε δεν ισχύει το "βγάζεις την παλιά και βάζεις μια του εμπορίου". Χρειάζονται γνώσεις κι εξοπλισμός, δεν είναι για τον καθένα. Οι μπαταρίες αυτές χαλάνε με τη χρήση, δηλαδή κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης. Δεν θα χαλάσουν γρηγορότερα αν "είναι στο ρεύμα". Δε βλέπω όμως και το λόγο να προτιμήσει κάποιος αυτή από μια τυπική 2.0 ηχόμπαρα που μπαίνει στην πρίζα.
lawabiding Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Doubt είπε Πιθανότερα είναι μια συστοιχία τέτοιων μπαταριών, οπότε δεν ισχύει το "βγάζεις την παλιά και βάζεις μια του εμπορίου". Χρειάζονται γνώσεις κι εξοπλισμός, δεν είναι για τον καθένα. Οι μπαταρίες αυτές χαλάνε με τη χρήση, δηλαδή κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης. Δεν θα χαλάσουν γρηγορότερα αν "είναι στο ρεύμα". Δε βλέπω όμως και το λόγο να προτιμήσει κάποιος αυτή από μια τυπική 2.0 ηχόμπαρα που μπαίνει στην πρίζα. Μαζί σου φίλε μου στο 100%. Εννοείται πως τα πράγματα μπορεί να είναι και πιο περίπλοκα. Όπως είπα και προηγουμένως, αν πρόκειται για κάποιο πιο σταθερό setup, δεν θα πρότεινα να πάει κάποιος σ' αυτή τη συσκευή. Υπάρχουν μια χαρά και αξιοπρεπή συστηματάκια ρεύματος που θα κάνουν τη δουλειά.
greed Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δεν χαλάει η μπαταρία έτσι εύκολα. Και να χαλάσει δεν θα χάσει το 100% της. Πχ θα πάει στο 80%. Η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από την παραμονή σε πλήρης φόρτιση αφού 99% δουλεύει ως pass through.
lawabiding Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, mathewgx είπε Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω , 2 ερωτήσεις προς τους κατόχους του : 1) με σύνδεση bluetooth η αναπαραγωγή της μουσικής είναι ομαλή ή κάνει διακοπές ; 2) αν συνδέσεις την μπάρα με aux στην τηλεόραση (ή στο laptop) μπορείς μετά να συνδέσεις την μπάρα με bluetooth σε ασύρματα ακουστικά και να ακούς μουσική από τα ακουστικά; Όσον αφορά το πρώτο σου επιβεβαιώνω ότι η αναπαραγωγή της μουσικής είναι ομαλή. Παρόλα αυτά έχω παρατηρήσει ότι "τείνει" να χάνει μερικές φορές αυτή την ομαλότητα αν υπάρχουν ακόμα και αμελητέες παρεμβολές μεταξύ μιας συσκευής και της ηχομπάρας (π.χ. να είναι σε απόσταση 3-4 μέτρων το κινητό από την μπάρα και να είναι περνάνε άτομα στο ενδιάμεσο). Το ξέρω ότι ακούγεται χαζό και ότι ιδανικά κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, όμως μου έχει συμβεί κάποιες φορές. Πολύ πιθανόν όμως να πρόκειται και για τις τυπικές, εν γένει, αδυναμίες της συνδεσιμότητας bluetooth. Για το 2ο ερώτημά σου δεν έχω απάντηση, διότι δεν χρειάστηκε ποτέ να τη συνδέσω με aux και να βάλω και ασύρματα ακουστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις