SpY Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Otan patame alt+ctrl+del den eprepe na deixnei 2 cpu me tin texnologia HT ?(sto Task manager) :roll: Kapoou eixe parei to mati moy ena tetoio screen shot! (i mia einai eikoniki) Y.S. file _DiMoN_ telika eftege o kolo F-secure evala Kaspersky kai isixasa. Ola ta provlimata lithikan!
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Όχι δεν έχω παρόμοι πρόβλημα αν και υποψιάζομαι μην σου πω ότι είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει το HT.... Το οποίο δουλεύει τέλεια και στο λέω αυτό γιατί κάποια εποχή το είχα απενεργοποιήσει και είδα την ΔΙΑΦΟΡΑ!
Highlander Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Σε μητρικές ASUS το βλέπει σαν 2 επεξεργαστές. Σε μητρικές ABIT π.χ. απλά σου λέει ότι η τεχνολογία HT είναι ενεργοποιημένη. Και αν ενεργοποιήσεις και το Logo της Intel σου το βγάζει με πορτοκαλί γράμματα το HT.
SpY Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Tnx Highlander anikw stin deuteri periptwsi pou les, Exw tin Abit Max3! Apla nomiza oti deixnei 2 cpu se oles tis mobo tnx
indigo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 και σε μια albatron που έχω εγώ με ht εμφανίζει 2 panel για cpus ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.