Προς το περιεχόμενο

Bluetooth in car and iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας έχω στην κατοχή μου ένα iPad mini 4 και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν το συνδέω μέσω Bluetooth στο αυτοκίνητο μου σε μια μονάδα (kenwood kdc x7000 dab) έχω κάποια θέματα με την φωνή , το πρόβλημα είναι ότι ενώ παίζει μουσική από το iPad όταν έχω την φωνή στο kenwood sto 30 ας πούμε μόλις πάω να αλλάξω την φωνή στο iPad μου ρίχνει κατευθείαν την φωνή στο 15 γιατί το κάνει αυτό ενώ για παράδειγμα αν συνδέσω στην συσκευή μου μια συσκευή Android όλα δουλεύουν ρολόι και μπορώ να βάλω στο τέρμα την φωνή στο Android και να χειρίζομαι πλέον την φωνή από το kenwood. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο iOS που πρέπει να κάνω ;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι σίγουρος ποιο iOS έχεις αλλά κοιτάξεις στις ρυθμίσειςτου iPad ,στους ήχους, τι ρυθμίσεις έχεις και δοκίμασε της.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Το iPad εχει iOS 12.2 . Όταν λες για ρυθμίσεις τι πρέπει να κοιτάξω ; Επίσης το ίδιο μου κάνει με οποιαδήποτε συσκευή iOS συνδέσω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, dennisfo είπε

Το iPad εχει iOS 12.2 . Όταν λες για ρυθμίσεις τι πρέπει να κοιτάξω ; Επίσης το ίδιο μου κάνει με οποιαδήποτε συσκευή iOS συνδέσω .

Στα ελληνικά είναι η γλώσσα στο iPad?Αν ναι πατάς το εικονίδιο με το γρανάζι και πάνω πάνω γράφει ρυθμίσεις....

Εκεί θα δεις μια γραμμή που γράφει ήχοι . Κλικάρισε την και δες τις επιλογές....

ΥΓ. Σου γράφω  για το εικονίδιο με το γρανάζι που βρίσκεται στην επιφάνεια του iPad....και στις iOS συσκευές. Δες και στις υπόλοιπες γιατί οι ρυθμίσεις είναι κοινές άμα έχουν το ίδιο account.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Φίλε μου γνωρίζω που είναι οι ρυθμίσεις στο iPad αυτό που ρωτάω είναι αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση εγώ και αν ναι ποια ;;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, dennisfo είπε

Φίλε μου γνωρίζω που είναι οι ρυθμίσεις στο iPad αυτό που ρωτάω είναι αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση εγώ και αν ναι ποια ;;

Σου ξαναγράφω . Δες εκεί που λέει ήχοι. Δοκίμασε με την ένταση κουδουνισματος και ειδοποιησεων. Δοκίμασε με την αλλαγή με κουμπιά. Αν και φαίνονται άσχετα εμένα επηρέασαν την αναπαραγωγή ήχου από το YouTube στο iPad Pro της γυναικας μου με 12.2.Δεν ξέρω ακριβώς σε σένα τι θα κάνει ,για αυτό σου έγραψα να δοκιμάσεις κάποιες από τις ρυθμίσεις που έχει στους ήχους. Στην 12.3 beta που έχω δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα.

Για να καταλάβω καλύτερα.... το kenwood κατεβάζει αυτόματα την ένταση του ήχου? Και αυτό μόνο μέσω Bluetooth? Μήπως είναι κάποιος είδος προστασίας που έχει το kenwood? Μήπως έχει ρυθμίσεις ειδικά για iOS?

Δημοσ.

Φίλε μου ευχαριστώ για το χρόνο θα το ψάξω πάλι με τις ρυθμισεις στο iPad. Αλλά οπωσ φαίνεται στο kenwood κατεβαινει μόνο της ένταση μόνο μέσω bleutooth και μόνο σε iOS , γιατί όταν σύνδεσα εχτές για παράδειγμα εάν huawei λειτουργούσαν όλα τέλεια αύξησα τέρμα το ήχο στο κινητό και πλέον χειριζόμουν τα πάντα από το kenwood (οπως και το αντίθετο δλδ αύξησα τέρμα ήχο στο kenwood και πειραζα τον ήχο από το κινητό χωρις να μου ρίχνει την ένταση στο kenwood )πράγμα που δεν μπορώ να κάνω με το iPad και με καμία συσκευή iOS που έχω δοκιμάσει 

Δημοσ.

Το πρόβλημα αφορά μόνο στο Music app ή συμβαίνει και όταν ακούς από YouTube ή κάποιο άλλο app?

Έχεις τσεκάρει στα Settings>Music>Volume Limit & Sound Check? (Να είναι στο off). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ’ ό,τι γράφει στις ρυθμίσεις, αυτή η μπάρα επηρεάζει μόνο ringtones και notifications. Αν δεν κάνω λάθος, το Audio Output ελέγχεται μόνο από τα κουπιά και μόνο όταν υπάρχει ενεργό player. Πέραν αυτού υπάρχουν και τα Settings του Music App που προανέφερα. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια οπότε αξίζει να δοκιμαστούν κάποιοι συνδυασμοί ρυθμίσεων αν και δεν ελπίζω σε λύση μέσω iOS.

Θα έψαχνα καλά τις ρυθμίσεις του Kenwood, αλλιώς θα ζούσα μ’ αυτή την «ασυμβατότητα», βάζοντας το iPad σε σταθερή θέση και ελέγχοντας τη στάθμη απ’ το Kenwood (που είναι και το σωστό εδώ που τα λέμε). 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Φίλε CheOnWeb τις έχω ψάξει τις ρυθμίσεις του kenwood αλλά δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση ειδική για iOS είναι ίδιες οι ρυθμίσεις για iOS και Android . To θέμα με το να το έχω κάπου σταθερά το iPad  και να το χειρίζομαι από το kenwood είναι αυτή που έχω αλλά δεν βοηθάει καθόλου γιατί δεν μπορώ να αλλάζω τραγούδι στο iPad μέσω kenwood και επίσης όταν ανοίγω την φωνή πολλές φορές από το kenwood το iPad μου την ρίχνει όπως επίσης αν έχω μια ρύθμιση φωνής στο kenwood στο 30 ας πούμε και τελειώσει το τραγούδι που ακούω στο iPad (είτε είναι από την μουσική ή από you tube ) και αλλάξει τραγούδι πάλι με πάει αυτόματα στην μέση η ένταση στο kenwood πράγμα εκνευριστικό (και λόγο αυτής του πράγματος συμπεράνω ότι είναι κάποια ρύθμιση ασφαλείας που έχουν τα iOS γιατί όπως έχω προαναφερει δεν κάνει τίποτα από αυτά με Android ). Όσο για τα app της kenwood δεν κάνουν τίποτα τουλάχιστον με το δικό μου kenwood .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...