GeorgeXag2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum ,πρόσφατα έχω στήσει δύο συστήματα με ryzen 5,gtx 1060 ,asrock b350m po 4 και msi tomahwak b350. Και στα δύο συστήματα,παρόλου που υπάρχει ήχος από την οθόνη η οποία είναι συνδεδεμένη με hdmi ,καθώς και από τα ηχεία που είναι με jack όταν τα συνδέω στην οθόνη,δεν υπάρχει ήχος όταν συνδέω τα ηχεία σε κανένα από τα δύο κουτιά,σε καμία από τις δύο motherboard,οι drivers της realtek δεν μπορούν να κάνουν installation ,(τρέχει κανονικά το setup,ζητάει restart και κολλάει στο getting windows ready dont turn off your computer)Αναγκαστικά κάνω force shutdown με το κουμπί και όταν ανοίξω τα windows στο control manager φένονται οι drivers της realtek,αλλά όχι στο device manager και προφανώς το pc συνεχίζει να βλέπει σαν μοναδικό output την οθόνη του υπολογιστή και ως μόνους drivers για τον ήχο αυτούς της Nvidia .Τα bios είναι και στις δύο mobo τελευταία έκδοση ,έχει δοκιμαστεί πρώτα να γίνουν εγκατάσταση της realtek οι drivers και μετά αυτοί της nvidia που γίνονται και από μόνοι τους από τα windows.,τα windows είναι σπασμένα παρόλα αυτά σε παρόμοιο σύστημα πριν μια βδομάδα που τα είχα βάλει όλα πήγαιναν ρολόι...Τέλος,εμφανίζεται ένας driver στο device manager ο οποίος είναι unrecognized και αν ψάξεις στο info του μέσα φένεται ότι έχει να κάνει με ήχο,πετάω πάνω σε αυτό το update manually από αρχεία μέσα στο pc τους υποτίθεται εγκατεστιμένους drivers της Realtek και μου βγάζει error code 10. Αν μπορεί κάποιος να δώσει μια βοήθεια θα το εκτιμούσα ,ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από GeorgeXag2
Stamer Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δοκίμασε να κατεβάσεις και να τρέξεις cab αρχείο με realtek drivers. Εμένα μου δούλεψε (είχα θέμα οτι δεν έκανε εγκατάσταση τον audio manager). Πολύ πιθανό να σου δουλέψει, δες το προσεκτικά και προσπάθησε: https://www.youtube.com/watch?v=W4PaR2oAv6U
GeorgeXag2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει γίνει και αυτό,και έχει αποτύχει,συνεχίζει να μην βλέπει καν speakers,ούτε τον Manager της Realtek,το μόνο που υπάρχει στο playback γενικά είναι 3 Digital Audio(HDMI) (Not plugged in) και η οθόνη που από εκεί παίζει κανονικά ο ήχος .Επίσης ,στο Program files ,ενώ υποτίθεται ότι γίνεται σωστά η εγκατάσταση των Drivers ,λείπουν τα αρχεία που έχει αυτός στο video στο τέλος... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από GeorgeXag2
Stamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Έχεις πάρει το τελευταίο cab της realtek? Αυτό που έχει αυτός στο βίντεο δεν είναι το τελευταίο. Εγώ είδα ποιοί είναι οι τελευταίου drivers από το site της mb μου και μετά έκανα αναζήτηση αυτό το version στον κατάλογο update της microsoft και κατέβασα το cab από εκεί (διάλεξα νομίζω κάποιο με το μεγαλύτερο μέγεθος, λίγο στα τυφλά η αλήθεια είναι). Αυτά τα αρχεία που λες οτι έχει αυτός, έλειπαν και από εμένα στην αρχή! Και επίσης, είναι βασικό να κάνεις install το cab! Όχι απλά να αναζητήσεις drivers από το περιεχόμενό του
Balantakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 https://www.free-codecs.com/download/realtek_hd_audio_codecs.htm 4 μαιου ο τελευταιος... 1
GeorgeXag2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Error όταν προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το cab http://prntscr.com/nlkwr7 Τα Codecs 6.0.1.8694,γίνανε εγκατάσταση κανονικά όλα καλά έγινε και το restart(ενώ κάποιες φορές κόλλαγε στο geting windows ready) και απλά τίποτα ....
GeorgeXag2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Blue screen με stop code System_Thread_Expectation_Not_Handled What Failed:RTKVHD64.sys Που μάλλον είναι οι Drivers της Realtek.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα