Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα θεωρητικα χρειαζομαι 25 και πανω, να δοκιμασω να αναβαθμισω την συνδτομη μου στο flix απο HD σε ultra HD; 15mbps ταχυτητα εχω.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Καλησπερα θεωρητικα χρειαζομαι 25 και πανω, να δοκιμασω να αναβαθμισω την συνδτομη μου στο flix απο HD σε ultra HD; 15mbps ταχυτητα εχω.

Δεν χρειάζεται να αναβαθμίσεις τίποτα μια χαρά θα είσαι,και επιπλέον δεν διατιθονται όλες οι ταινίες σε ultraHD

Επεξ/σία από giorgos1486
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, giorgos1486 είπε

Δεν χρειάζεται να αναβαθμίσεις τίποτα μια χαρά θα είσαι,και επιπλέον δεν διατιθονται όλες οι ταινίες σε ultraHD

Την συνδρομη μου στο netflix ρωταω αν θα ανεβασω. Προς το παρων πληρωνω απλο hd. Να βαλω ultra; Με τα 15

Δεν υπαρχει VDSL εδω που ειμαι

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Δοκίμασε το για ένα μήνα, μόνο έτσι θα μάθεις. Βέβαια imo μετράει το premium μόνο αν θες να το μοιραστείς με άλλους.  Ούτε το υλικό είναι πολύ σε 4k και δεν είναι και τόσο 4k στα μάτια μου όπως ένα blue ray. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

μονο στην πραξη θα φανει tbh

εδω δινει

4K (3840×2160) 8000-16000 kbps ~3.5 GB to ~7 GB per hour

https://www.howtogeek.com/338983/how-much-data-does-netflix-use/

https://www.reddit.com/r/netflix/comments/ayc7fm/4k_what_is_the_maximum_bitrate/

Αναφορά σε κείμενο

I have 15/15 mbps connection over wireless internet satellite in Ireland and watch all the 4k HDR content with Dolby Digital+ available no problem. When I've looked at stats on Samsung TV 2160p kicks in at around 11.4mpbs

παντως αν το playback γινεται απο ηυ θελει 3gb καρτα αλλιως δεν δινει καν διαθεσιμο 4κ afaik

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

στο ultra HD, οι 4K σειρές/ταινίες (2160p) παίζουν στα 15.25Mbps (το bitrate και το resolution το δείχνει η εφαρμογή όταν πατάς το INFO στην tv)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...