Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα γκαηζ! 

Ξερουμε σε ποια γλωσσα ειναι γραμμενη η παρακατω επιγραφη και κυριως τι σημαινει? 

Ευχαριστω a priori :D

epigrafi.jpg.b13282407e9de0e9d0e3652ddfd98a04.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεωργιανά είναι, αλλά για το τι σημαίνει...

...όσα χρόνια κι αν μείνω εδώ, έχω πάρει πλέον απόφαση ότι ούτε προφορικά, ούτε γραπτά υπάρχει περίπτωση να εξοικειωθώ με τη γλώσσα...

...η προσπάθεια να τη διαβάσω μού προκαλεί καταρράκτη και η αντίστοιχη να τη μιλήσω ...εξάρθρωση ουρανίσκου (ναι, γίνεται! )

Αν και δε θα έπρεπε να σού απαντήσω, μια και ευχαριστείς μόνο αυτόν τον Απριόρη. Οι υπόλοιποι, δηλαδή, στο πηγάδι τήνε στάξαμε;

Επεξ/σία από deesnider
  • Moderators
Δημοσ.

Ωπ ωραιος ο Ντη!! Αντε, ευχαριστω κι εσενα εκτος απο τον Απρι :lol: Ενταξει η γλωσσα ειναι τρελο πακετο εδω που τα λεμε. 

Tωρα μενει να βρουμε καποιον που να καταλαβαινει Γεωργιανα να μας μεταφρασει. Εστω και στο περιπου. Κανε μια προσπαθεια και κερναω μπυρα οταν ερθεις στα πατρια :lol:

Δημοσ.

Γεωργιανα ειναι το πρωτο μαλλον σημαινει ευτυχισμενος

edit το παλεψα με το google δεν τα καταφερα 😀 εχει γραμματα μεσα που δεν τσ εχει στο γεωργιανο αλφαβητο ο google :fear:

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, georgeγ είπε

Γεωργιανα ειναι το πρωτο μαλλον σημαινει ευτυχισμενος

edit το παλεψα με το google δεν τα καταφερα 😀 εχει γραμματα μεσα που δεν τσ εχει στο γεωργιανο αλφαβητο ο google :fear:

11 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Το πρωτο μαλλον σημαινει σπιτι.

Eυχαριστω σας. Κι εγω το εψαξα λιγο με τον γουγλη και δεν εβγαλα ακρη γμτ... :(

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα ρωτήξω εγώ σήμερις και θα σ'απαντήσω. Αλλά αργότερα, μην περιμένεις πρωϊνιάτικα. :) 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paredwse είπε

Θα ρωτήξω εγώ σήμερις και θα σ'απαντήσω. Αλλά αργότερα, μην περιμένεις πρωϊνιάτικα. :) 

Ευχαριστω πολυ!! Τake your time :D

Δημοσ.

το ψαχνω ακομα ως σπαζοκεφαλια-αποκρυπτογραφηση :lol: λοιπον ειναι αναμικτα γεωργιανα-ουκρανικα :fear:

edit η δευτερη λεξη ειναι ΟΧΙ (συνεχιζω αυριο)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τις 2 πρώτες λέξεις κατάφερα να τις γράψω στο περίπου με το χέρι στο google translate! Το υπόλοιπο το αφήνω πάνω σας:

image.png.5d5ca061c65ac788cb0a8894fe6d8f33.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

"Φεύγω με τον Μπάμπη, το φίλο σου. Μην αισθάνεσαι άσχημα, εσύ δεν φταίς σε τίποτα. Απλά θέλω λίγο χρόνο να με γνωρίσω καλύτερα και να τα βρω με τον εαυτό μου. Πήρα και τις 5000€ που είχες μαζέψει για το αυτοκίνητο αλλά θα σου τα επιστρέψω μόλις σταθώ στα πόδια μου. Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισες. Χαιρετίσματα έχεις και από τον Μπάμπη."

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vasilk είπε

"Φεύγω με τον Μπάμπη, το φίλο σου. Μην αισθάνεσαι άσχημα, εσύ δεν φταίς σε τίποτα. Απλά θέλω λίγο χρόνο να με γνωρίσω καλύτερα και να τα βρω με τον εαυτό μου. Πήρα και τις 5000€ που είχες μαζέψει για το αυτοκίνητο αλλά θα σου τα επιστρέψω μόλις σταθώ στα πόδια μου. Σε ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισες. Χαιρετίσματα έχεις και από τον Μπάμπη.

Mε αγάπη, Βαγγέλας"

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα ειστε απίστευτοι!! Ευχαριστω γκαηζ! Μενει μια λεξη ακομα, αν και φαίνεται οι γνωμες διίστανται για τις ερμηνείες :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...