evagra Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Καλησπερα και χρονια πολλα.Μηπως ξερει καποιος να μου πει.Εργαζομαι απο το 2006 3ημερη 4ωρη απασχοληση σαν υπαλληλος γραφειου.Εχω δυο παιδια ενηλικα.Ειμαι με την ιδια συμβαση απ το 2006.Συμφωνα με τις τελευταιες αυξησεις τι παραπανω δικαιουμαι.Καθως δεν εχω λαβει τιποτα.Ο μισθος μου ανερχεται στα 265 καθαρα.Αν ξερει καποιος και μπορει να με κατατοπησει.Ευχαριστω πολυ.Δεν ξερω αν βοηθαει η συμβαση μου λεει ΠΚ 14 16/7/2010
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δηλαση δουλεύεις 13-14 χρονια με 265 ευρω; Χαρας το κουράγιο σου
Baator Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Αν κατάλαβα καλά δουλεύεις συνολικά 12 ώρες την βδομάδα και παίρνεις 265 ευρώ καθαρά. Η αύξηση στον κατώτατο μισθό δεν σε επηρεάζει καθώς δεν αμοίβεσαι με τον κατώτατο αλλά παίρνεις (αρκετά) παραπάνω χρήματα. Με την αύξηση στο κατώτατο μισθό δεν σημαίνει ότι όλοι οι εργοδότες είναι υποχρεωμένοι να δώσουν αύξηση σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως του μισθού που παίρνουν. Εσύ, για τις ώρες που δουλεύεις, παίρνεις έναν καλό μισθό (ναι, είναι αστείο, το ξέρω). Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύεις πενθήμερο 4ωρη για να παίρνεις αυτά τα λεφτά με βάση τον κατώτατο.
basilis_k6 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 παιρνεις καθαρα 5ε την ωρα λογικα. πολύ πανω απο οτιδηποτε οριζει ο νομος
tsioulak Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε παιρνεις καθαρα 5ε την ωρα λογικα. πολύ πανω απο οτιδηποτε οριζει ο νομος Ο κατωτατος μισθος ηταν (καθαρα) 3€ την ωρα και τωρα ειναι 3,27€ (παλι καθαρα).
evagra Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, Baator είπε Αν κατάλαβα καλά δουλεύεις συνολικά 12 ώρες την βδομάδα και παίρνεις 265 ευρώ καθαρά. Η αύξηση στον κατώτατο μισθό δεν σε επηρεάζει καθώς δεν αμοίβεσαι με τον κατώτατο αλλά παίρνεις (αρκετά) παραπάνω χρήματα. Με την αύξηση στο κατώτατο μισθό δεν σημαίνει ότι όλοι οι εργοδότες είναι υποχρεωμένοι να δώσουν αύξηση σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως του μισθού που παίρνουν. Εσύ, για τις ώρες που δουλεύεις, παίρνεις έναν καλό μισθό (ναι, είναι αστείο, το ξέρω). Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύεις πενθήμερο 4ωρη για να παίρνεις αυτά τα λεφτά με βάση τον κατώτατο. Σ ευχαριστω πολυ.Εγινε η καρδια μου περιβολι!!!!
evagra Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δηλαση δουλεύεις 13-14 χρονια με 265 ευρω; Χαρας το κουράγιο σου Τι να κανω.. Τα παιδιά μικρα(τότε) οι αναγκες πολλές. Τωρα.. Ακομα χειρότερα. Απ ότι κατάλαβα μαλλον θα πρέπει να επιστρεψω και χρήματα ή να κανω και το σταυρό μου που παιρνω αυτο το ΜΕΓΑΛΟ μισθό (εννοείται πλακα κανω). Τλπ Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα