diana stoica Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 καλησπερα !!! ψαχνω για ενα τηλεφωνο που να εχει 1)καλη καμερα,2) μεγαλο αποθηκευτικο,3) βηματομετρητη,4) και να μην κολλαει ευκολα!!! μεχρι 300 ευρω !!! Σας ευχαριστω !! θα σας ημουν υποχρεη!!
saruman123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Στις 4/5/2019 στις 7:21 ΜΜ, diana stoica είπε καλησπερα !!! ψαχνω για ενα τηλεφωνο που να εχει 1)καλη καμερα,2) μεγαλο αποθηκευτικο,3) βηματομετρητη,4) και να μην κολλαει ευκολα!!! μεχρι 300 ευρω !!! Σας ευχαριστω !! θα σας ημουν υποχρεη!! Δεν θα ήταν καλό να συμπληρώσεις την φόρμα αγοράς? 1
Donalhioy Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) για βηματομετρητη κατεβαζεις app απο το playstore. μεγαλο αποθηκευτικο χωρο.. σε αυτο το budget ολα ειναι 64αρια... που οσο και να πεις δεν γεμιζει ευκολα με φωτογραφιες και βιντεο, ασε που στα περισσοτερα βαζεις και msdcard εως 128gb στο budget κοντα στα 250 δεν ξερω καποιο κινητο που να κολλαει αν δεν εχει καποιο θεμα το καλη καμερα ειναι σχετικο... π.χ για εμενα το redmi note 7 εχει καλη καμερα... για καποιον αλλο καλη καμερα εχει το s9 με 3πλασια τιμη καλυτερα κανε τον κοπο να συμπληρωσεις την φορμα! αν και πιστευω οτι εγω σε κοβω για mi8 και ο σαρουμαν σε κοβει για nokia 7 plus Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Donalhioy 1
diana stoica Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Θα προσπαθησω αν και γραφω απο υπολογηστη και το πληκτρολογιο ειναι σε κακα χαλια ( 1 ωρα προσπαθω να γραψω ) . 1. 250 ευρω. 2. Απο ελλαδα . 3. Οχι απο συγκεκριμενο καταστημα . 4. Μονο καινουριο . 5. 5.5 και πανω . 6. Καλη καμερα ... μεγαλη μνημη .. και να μην κολαει δηλαδη να ειναι αρκετα γρηγορο . 7. Αρκετα μπορω να πω... κυριος η αναληση σε ζουμ . 8. Με βοηθατε λιγο να μου το εξηγησετε.? 9. Android . 10 . Κυριος ταινιες, παιχνιδια , social media !! Aυτα ελπιζω να σας βοηθησα !! τι λετε για το α7 σαμσουνγκ?? θα ηθελα η οθονο να ειναι σαν Α50 !! Στις 5/5/2019 στις 11:02 ΜΜ, vargas είπε Εγώ θ προτεινα το redmi note 7 της Xiaomi ειναι πολυ ομορφο και αρκετα οικονομικο !! η καμερα εχει καλη αναληση ? οταν θα κανω ζουμ ας πουμε... ευχαριστω πολυ !!
Mr.niceguy Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Χiaomi Pocophone F1 αμα θελεις ταχύτητα στα 255 με 6/64 GB απο Σκρουτζ. Το Samsung A7 ειναι μετριο απο ταχυτητα αλλα με καλυτερη οθόνη σε συγκριση με το pocophone. Επίσης το Redmi note 7 ειναι πολύ αξιοπρεπής επιλογη στα 185 4/64 GB στο Σκρουτζ. Η αυτονομία στο 8 ειναι η μπαταρια και το πόσο σε βγαζει αναλογα με τη χρηση που του κανεις! 1
petran91 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Εγώ προτείνω και το α50 που έχω στην κατοχή μου. 128gb χώρου, αξιοπρεπής κάμερα, καλή αυτονομία, amoled οθόνη αξιοπρεπής επεξεργαστής. Το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα είναι λίγο αργό και αυτό θα έλεγα πως είναι το μοναδικό μειονέκτημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα