ababapanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 καλησπερα. Θελω να συνδεσω 2 ip καμερες , μαλλον αυτες https://www.banggood.com/5X-Optical-Zoom-Outdoor-HD-WiFi-IP-Camera-Support-AP-Mode-Pan-Tilt-P2P-Night-Vision-Distance-40m-p-1393006.html?rmmds=search&ID=52110543101&cur_warehouse=CN με το wifi του σπιτιου μου. Η αποσταση που θα τοποθετηθουν ειναι περιπου στα 50 - 60 μετρα απο το σπιτι μιας και ο κηπος ειναι μεγαλος περιπου 5 στρεματα. Το wifi router μου ειναι στο υπογειο του σπιτιου και η εμβελεια του φτανει με δυσκολια μεχρι τα 10-15 μετρα εκτος του σπιτιου , οποτε σκεφτηκα να βαλω ενδιαμεσα ενα wifi repeater αδιαβροχο ωστε να παιρνει το σημα του wifi , να το ενισχυει και απο αυτο να συνδεοντε ασυρματα οι καμερες. Στο σημειο που θα μπει υπαρχει παροχη απο ρευμα Υπαρχει κατι με το οποιο μπορω να κανω την δουλεια μου? σκεφτηκα και την λυση του wifi extender οπως πχ αυτο https://www.e-shop.gr/tp-link-cpe210-24ghz-300mbps-9dbi-outdoor-cpe-p-PER.612746 Αλλα δεν μου κανει γιατι ειναι poe και θα πρεπει να τρυπησω τοιχους και να τραβηξω πολλα μετρα καλωδιο ethernet απο το υπογειο μεχρι εξω στον κηπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Καλύτερα όχι repeater ή extender γιατί μειώνεται πολύ το bandwidth και ταυτόχρονα και η ταχύτητα επικοινωνίας. Καλύτερα συνέδεσε ένα αρκετά δυνατό access point με καλώδιο στο ρούτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστω για την απαντηση, αλλα οπως γραφω παραπανω , δεν εχω την δυνατοτητα να τρυπησω τους τοιχους και να περασω πολλα μετρα καλωδιο για να φτανει μεχρι εξω στον κηπο. εκτος αν εννοεις και υπαρχει τοσο δυνατο wifi access point που να μπορει να μου δεινει την εμβελεια που θελω και εκτος σπιτιου Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από ababapanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ, σε αντίστοιχη περίπτωση, έκανα αυτή την κατασκευή. Χρησιμοποίησα δύο Access Points TP-Link TL-WA801, το ένα σε Server Mode (για να λαμβάνει το σήμα) και το άλλο σε AP Mode (για την εκπομπή του σήματος). Η κατακόρυφη κεραία χρησίμευε για την λήψη, ενώ η directional για την εκπομπή. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από Euclides 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likos_de Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δεν αξίζει να βάλεις τις συγκεκριμένες κάμερες. Οι κάμερες πρέπει και να καταγράφουν κάπου οπότε θες και 2 microsd πάνω από 64gb μέσα. Δεν είναι τόσο σημαντικό να είναι συνδεδεμένες στο ίντερνετ. Μόνο για να τις παρακολουθείς από το κινητό σου αν και όποτε μπεις. Καλύτερα πάρε ένα ολοκληρωμένο σύστημα με καταγραφικό και 4 κάμερες. Πάρε και ένα σκληρό δίσκο 1tb και με 150ευρω είσαι κομπλέ. Μπορείς να συνδέσεις ύστερα το καταγραφικό με το ρουτερ για να τις παρακολουθείς μέσω ίντερνετ αλλά επειδή οι κάμερες συνδέονται ασύρματα με το καταγραφικό μπορείς να το βάλεις όπου σε βολεύει και να το συνδέσεις είτε απευθείας στο ρουτερ είτε με powerline που είναι πιο αξιόπιστο. https://m.banggood.com/4CH-Wireless-Wi-Fi-1080P-IP-Camera-HDMI-NVR-Outdoor-Home-Security-IR-CCTV-Camera-System-p-1450463.html?rmmds=categories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω Ίδη καταγραφικό από την hikvision. Επέλεξα τις συγκεκριμένες κάμερες γιατί είναι Ptz και μπορώ να έχω καλύτερη κάλυψη. Αλλά θα δω και αυτές που μου εστειλες. Αλλά η απορία μου είναι αν άραγε θα μπορεί το WiFi από το καταγραφικό που θα είναι μέσα στο σπίτι να φτάνει μέχρι τις καμερες Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από ababapanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα