Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά! Καμιά ιδέα ρε φιλαράκια, διότι δεν ξέρω για τι ακριβώς να ψάξω: Χρησιμοποιώ για το skype, μια webcam τής Logitech με ενσωματωμένο μικρόφωνο, το οποίο όμως αρχίζει να μην «πιάνει» τη φωνή μου, αν απομακρυνθώ ένα-δυο μέτρα από την καρέκλα τού γραφείου (την έχω τοποθετημένη, όπως συνηθίζεται, πάνω στο monitor).

Στον τοίχο, ακριβώς πάνω απ' το monitor, έχω μια τηλεόραση 55" και, σε απόσταση 3,70m, στον απέναντι τοίχο έναν καναπέ. Αυτό που θέλω, είναι να βλέπω την εικόνα τού συνομιλητή μου στην τηλεόραση και να μπορώ να μιλάω ενώ κάθομαι στον καναπέ. Δεδομένου τού ότι το ενσωματωμένο μικρόφωνο δεν επαρκεί από αυτή την απόσταση, τι λύση (χωρίς καλώδια) μπορεί να υπάρχει; Σκεπτόμουν κάποιο μικροφωνάκι τύπου «πέτου» , ή κάποιο ασύρματο headset αντίστοιχο με τα κοινά ασύρματα ακουστικά (με μια βάση/κεραία συνδεδεμένη στο pc) , αλλά δε θέλω να ξεφύγω σε τιμή, δεδομένου ότι η χρήση θα είναι αποκλειστικά για το skype και όχι για μουσική ή οτιδήποτε άλλο απαιτητικό σε πιστότητα.

Θα προτείνατε κάτι; Κατά προτίμηση από κατάστημα στην Αθήνα. Ευχαριστώ!

(Διευκρίνηση: Δε θέλω σύνδεση bluetooth. Μιλάμε είτε για RF, είτε για υπέρυθρες. )

Επεξ/σία από deesnider

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...