james01gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Το χρήμα είναι το 1.5 χιλιάρικο που ίσως θα πάρει για δουλειά που δεν είναι 8ωρο,σε πρήζουν εκτός ωραρίου και έχει ευθύνες? Τώρα πόσα παίρνει? Τώρα δουλεύει 8ωρο. Και δεν έχει τίποτα εκτός ωραρίου, καμία ευθύνη και παίρνει 800. Οοοοοταν θα μπορεί να αναλάβει, θα το φτάσει αυτό που σου λέω. Αλλά θέλει όρεξη και να ασχοληθείς. Εάν στον πρώτο μήνα που έρχεσαι, καθυστερείς καθημερινά μισή ώρα στην άφιξη, καληνύχτα.... Το 1,5 χιλιάρικο δεν ξέρω πως το βλέπεις όταν το μόνο που σου ζητάει κάποιος είναι να γνωρίζεις office, να μιλάς αγγλικά και να σου μάθει την δουλειά. Μιλάμε για δουλειά γραφείου έτσι; 1
NickTG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 56 minutes ago, james01gr said: Τώρα δουλεύει 8ωρο. Και δεν έχει τίποτα εκτός ωραρίου, καμία ευθύνη και παίρνει 800. Οοοοοταν θα μπορεί να αναλάβει, θα το φτάσει αυτό που σου λέω. Αλλά θέλει όρεξη και να ασχοληθείς. Εάν στον πρώτο μήνα που έρχεσαι, καθυστερείς καθημερινά μισή ώρα στην άφιξη, καληνύχτα.... Το 1,5 χιλιάρικο δεν ξέρω πως το βλέπεις όταν το μόνο που σου ζητάει κάποιος είναι να γνωρίζεις office, να μιλάς αγγλικά και να σου μάθει την δουλειά. Μιλάμε για δουλειά γραφείου έτσι; Αυτά τα ζητάει για 800€ από ότι κατάλαβα. Στο 1.5 θέλει ευθύνες, τηλέφωνα εκτός ωραρίου και απλήρωτες υπερωρίες. Όπου κατά 95.6% δεν θα τα δώσει στο νέο αυτά ποτέ. 2
Liverpool89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, james01gr είπε Κάνεις λάθος με την νέα γενιά. Έφυγα από μια εταιρεία που δούλευα για 15 χρονια. Δεν δούλευα 8ωρο, είχα ευθύνες, τηλέφωνα εκτός ωραρίου, μισθός 1500. Όταν έφευγα, η εταιρεία δοκίμασε χωρίς υπερβολή 5 ανθρώπους κάτω των 30. Ξέρεις πόσοι έκαναν από αυτούς; 1. Οι υπόλοιποι που ήρθαν, οι 2 από αυτούς έρχονταν μονίμως καθυστερημένα(ο ένας παραιτήθηκε κιόλας), ο τρίτος έχει το μυαλό του να δουλεύει στα μπαράκια το βράδυ, ο τέταρτος απλά δεν μπορεί να σηκώσει την ευθύνη. Ο πέμπτος που κανει, ειναι αυτός που θα αμοιφθει όταν φτάσει στο επίπεδο που πρέπει. Ευκαιρία στην εταιρεία υπάρχει, κενή θέση που αν την αρπάξεις, μαθαίνεις και έχει χρήμα. Εγω μίλησα για καποιον που θα του δωθουν ευκαιρίες και θα μπορει να αναλαβει ευθύνες. Τα 1.500€ δεν μου λενε κατι αν φευγω απο την δουλεια και αντι να χαλαρωνω, καθομαι να μιλάω παλι για την δουλεια. Αυτο το κανει ατομο που δεν ειναι σε βαρδια, αλλα σε μονιμη εξυπηρετηση, stand by. Ο ενας νεος με ορεξη να σου πω εγω τι θα γινει; Θα δωσει πολλα στην αρχη, θα του ζητανε ολο και πιο πολλα, καθε φορα. Θα βλεπουν οτι αποδιδει, αλλα δεν ζηταει. Για 4-5 χρονια το ιδιο μοτιβο, με 800€ και οταν πει για αυξηση, ε δεν κανεις ακομα αυτο που θελουμε. Συνεχεια στην πίεση για να φτασει στα γεραματα τα 1500€ που θα χει πρηξει την οικογένεια του για την δουλεια, θα εχει φυγει ολη του η ζωη, ζωντας για την δουλεια, ποτέ θα του πουν ναι τωρα παρε 1500€. Ας το παρουν αντιθετα καποια στιγμη, εγω σου δινω για αυτην τη θεση 1500€ , στο χερι σου ειναι να μείνουν εκει. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από Liverpool89 3
james01gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Εγω μίλησα για καποιον που θα του δωθουν ευκαιρίες και θα μπορει να αναλαβει ευθύνες. Τα 1.500€ δεν μου λενε κατι αν φευγω απο την δουλεια και αντι να χαλαρωνω, καθομαι να μιλάω παλι για την δουλεια. Αυτο το κανει ατομο που δεν ειναι σε βαρδια, αλλα σε μονιμη εξυπηρετηση, stand by. Ο ενας νεος με ορεξη να σου πω εγω τι θα γινει; Θα δωσει πολλα στην αρχη, θα του ζητανε ολο και πιο πολλα, καθε φορα. Θα βλεπουν οτι αποδιδει, αλλα δεν ζηταει. Για 4-5 χρονια το ιδιο μοτιβο, με 800€ και οταν πει για αυξηση, ε δεν κανεις ακομα αυτο που θελουμε. Συνεχεια στην πίεση για να φτασει στα γεραματα τα 1500€ που θα χει πρηξει την οικογένεια του για την δουλεια, θα εχει φυγει ολη του η ζωη, ζωντας για την δουλεια, ποτέ θα του πουν ναι τωρα παρε 1500€. Ας το παρουν αντιθετα καποια στιγμη, εγω σου δινω για αυτην τη θεση 1500€ , στο χερι σου ειναι να μείνουν εκει. Αυτό δεν πρόκειται ποτέ κανένας να το κάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό να δώσουν τα φουλ χρήματα από την αρχή στον εργαζόμενο. Δεν μπορείς να δώσεις αυτά τα χρήματα σε κάποιον που θα πρέπει να κανει κανα χρόνο να μάθει την δουλειά τουλαχιστον. Τα 1500 είναι εκεί, και άλλα προνόμια. Αλλά πρέπει να δείξεις. Εγώ ξεκίνησα με 650 και έφτασα τον μισθό στα 1500. Για αυτό σου λέω. Εάν δείξεις, θα τα πάρεις, εάν όχι, καλύτερα να λες καταραμένη κοινωνία που δεν υπάρχουν δουλειές.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Κανενας εργοδότης σημερα, πλην εξαιρέσεων που δεν εχω συναντήσει, μονο ακουσει, δεν δινει αυξηση χωρις να γκρινιαξεις. Σε μια δουλειά πας για να προσφερεις αυτα που ξερεις, αλλα και να μαθεις. Με το σκεπτικό οτι παντα θα μαθαινεις, θα πρέπει πάντα να ξεκινας απο το βασικο μισθο δεν πάει ετσι. Και ας καταλαβουν οι εργοδότες οτι παίρνουν εναν υπαλληλο για να τους κανει μια δουλειά υπαλλήλου καλα και οχι δουλειά τριων ατομων. Για να πληρώνουν εναν και αυτο με το ζορι. 6 1
nbtz89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ θα πώ έχοντας πατήσει τα 30 ότι υπάρχουν και θέσεις που δίνουν 1500 με το καλημέρα, σε μεγάλες πολυεθνικές. Απλά θέλει γερό στομάχι για να ανταπεξέλθεις. Θέλει να έχεις ψηθεί προηγουμένως σε χαμηλότερα αμοιβόμενες θέσεις, να έχεις φάει μπόλικο σκ*το. Και πάλι με μια αβεβαιότητα για το μέλλον αφού σε τέτοια θέση κάθεσαι σε "ηλεκτρική καρέκλα". Στην αγορά για να επιβιώσεις πρέπει ή να έχεις βύσμα, ή να είσαι λύκος, αδίστακτος να αρπάζεις κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά. Και να μη σε πτοεί η αποτυχία. Η απραξία να σε τρομάζει. Το χρήμα βγαίνει δύσκολα. 1
ModernAthenian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δεν είναι μόνο οι πολυεθνικές που αμοίβουν καλά. Στον ιατρικό τομέα (που είμαι εγώ) υπάρχουν πολύ καλές αμοιβές στο ιδιωτικό. Φυσικά είναι άλλο το επίπεδο επένδυσης που έχεις κάνει στον εαυτό σου από την εφηβεία. Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με του προλαλήσαντες. Να παίρνεις καλό μισθό χωρίς να έχεις μετά το 8ώρο την παραμικρή ενόχληση είναι σπάνιο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο. Γι αυτό είμαι ευγνώμων με την τωρινή μου εργασία. Έχω καταφέρει ένα work-life balance που δεν ξέρω πόσοι πραγματικά μπορούν να το πουν χωρίς καν να έχουν πατήσει τα 40. Γι αυτό επιμένω οτι η επένδυση σε αυξημένα εφόδια είναι ίσως ο πιο σίγουρος τρόπος για να φτάσεις σε βάθος χρόνου τέτοιους στόχους. 1 1
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μιας και το νημα ειναι για την εργασια μετα τα πρωτα αντα ενα ανησυχητικό φαινομενο στον κυκλο μου που ειναι σε αυτη την ηλικια, ειναι οτι οι πιο πολλοι εχουν ελαχιστη εργασιακη εμπειρια, σε δουλειες που δεν εχουν να κανουν με το πτυχιο τους. Πολλοι σεκιουριτι, φυλλαδια, 5μηνα-8μηνα κλπ. Πολλοι απο αυτους οταν πατησουν τα 40-45 αν δεν βελτιωθει πολυ η εργασιακη τους εμπειρια θα ειναι καμμενα χαρτια. Δεν θα κανουν πλεον για ευκαιριακες δουλειες ενω θα κοπουν και τα προγραμματα στηριξης καποια στιγμη. Θα ειναι μεγαλυτερο δε το προβλημα αν φυγουν και οι γονεις τους που με τη συνταξη τους στηριζουν.
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Μιας και το νημα ειναι για την εργασια μετα τα πρωτα αντα ενα ανησυχητικό φαινομενο στον κυκλο μου που ειναι σε αυτη την ηλικια, ειναι οτι οι πιο πολλοι εχουν ελαχιστη εργασιακη εμπειρια, σε δουλειες που δεν εχουν να κανουν με το πτυχιο τους. Πολλοι σεκιουριτι, φυλλαδια, 5μηνα-8μηνα κλπ. Πολλοι απο αυτους οταν πατησουν τα 40-45 αν δεν βελτιωθει πολυ η εργασιακη τους εμπειρια θα ειναι καμμενα χαρτια. Δεν θα κανουν πλεον για ευκαιριακες δουλειες ενω θα κοπουν και τα προγραμματα στηριξης καποια στιγμη. Θα ειναι μεγαλυτερο δε το προβλημα αν φυγουν και οι γονεις τους που με τη συνταξη τους στηριζουν. Ε ναι αφού σπουδάζουν μέχρι τα 23-24, αν είναι άντρες βάλε και 1 χρόνο στρατό, μετά βρίσκουν καμιά ευκαιριακή δουλειά όπως λες και να τα 30 πριν το καταλάβεις... 1
tsioulak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, james01gr είπε Κάνεις λάθος με την νέα γενιά. Έφυγα από μια εταιρεία που δούλευα για 15 χρονια. Δεν δούλευα 8ωρο, είχα ευθύνες, τηλέφωνα εκτός ωραρίου, μισθός 1500. Όταν έφευγα, η εταιρεία δοκίμασε χωρίς υπερβολή 5 ανθρώπους κάτω των 30. Ξέρεις πόσοι έκαναν από αυτούς; 1. Οι υπόλοιποι που ήρθαν, οι 2 από αυτούς έρχονταν μονίμως καθυστερημένα(ο ένας παραιτήθηκε κιόλας), ο τρίτος έχει το μυαλό του να δουλεύει στα μπαράκια το βράδυ, ο τέταρτος απλά δεν μπορεί να σηκώσει την ευθύνη. Ο πέμπτος που κανει, ειναι αυτός που θα αμοιφθει όταν φτάσει στο επίπεδο που πρέπει. Ευκαιρία στην εταιρεία υπάρχει, κενή θέση που αν την αρπάξεις, μαθαίνεις και έχει χρήμα. Πρώτον, τα 1500 είναι λίγα για τόση δουλειά και ευθύνες που λες, να μιλούσαμε για 2000 με 2500 + εταιρικό αυτοκίνητο να το συζητούσαμε. Δεύτερον, για αυτούς που ήρθαν και δεν τους έκαναν, οκ για τους δυο που ερχόντουσαν μονίμως αργοπορημένοι, είχαν δίκιο να τους διώξουν (εκτός και αν είναι από τα μέρη εργασίας στα οποία αν φτάσεις στην ώρα σου λένε ότι ήρθες αργά), και είχαν και δίκιο για αυτόν που δεν μπορούσε να κάνει την δουλειά, όμως αυτός που είχε το μυαλό του να δουλεύει στα μπαράκια.. μάντεψε για ποιον λόγο το έκανε; επειδή η εταιρία δεν τον πλήρωνε αρκετά. 1
atrwtos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βλέποντας τον τίτλο του πόστ είπαν και γω να πω μια γνώμη διάβασα όλα ..ναι όλα τα ποστ εδώ και μιας και εκλεισα τα τριαντα πριν 2 χρόνια αυτά που θα πώ πρέπει να τα έχω ξαναπεί εδώ αλλά θα το ξανακάνω. Η δική μας η γενια (28-35 ετών) γενικά είναι και τυχερή και άτυχη. Τυχερή γιατί έζησαν πιστεύω οι περισσότεροι μια απιστευτά εκπληκτική παιδική και εφηβική ηλικία οικονομικά μιλώντας και άτυχη γιατί πέσαμε σε κρίση 10 ετίας (όχι πως τώρα είμαστε καλά). Κάποιος που τελείωσε τις σπουδές του (2006-2009 περίπου) και στα καπάκια πήγε στρατό (2008-2011 περισσότερο) το μετά ήταν μια εργασιακή κόλαση. Έχω δώσει σε όλα σχεδον τα σώματα ασφαλείας εποπ,πυροσβεστική,ειδικός φρουρος κ.α..Μόνο βύσμα,μπάρμπας μόνο και μόνο έτσι ή αν είσαι τυχερός και έχει ο πατέρας σου κάποια δουλειά και σε βολέψει...Δυστυχώς η χώρα που επενδύει πάνω σου σε αναγκάζει να φύγεις για να βρείς αλλού σε άλλη χώρα την τύχη σου και όχι μόνο την τύχη σου αλλά για να ζήσεις! Άλλωστε το είπε και ο Γουρλομάτης. Θα βρεις μια δουλειά εδώ οκ..με 650-700 ευρώ(εργασιακά, ωράριο,περιβάλλον κτλ. πέστε ότι είναι τέλειο) οκ...αν μένεις με τους γονείς σου και μοιραζεστε τα έξοδα ή και καθόλου οκ θα είσαι μια χαρά θα βάζεις κάπια λεφτα στην άκρη να πάρεις αυτά που θέλεις...αν μένεις σε ενοίκιο..όπως είχα δει και σε μια ταινία δεκαετίας '80 τον Στάθη Ψάλτη να λέεει "Πιανόμαστε χέρι χέρι και τραγουδάμε το δημοτικό τραγούδι έχετε γεια βρυσούλες"..στην καλύτερη περίπτωση θα δίνεις ενοικιο 280-300 ευρώ να βάλουμε ρευμα,φαγητό...αυτά μόνο δε θέλει άλλα που μπορούμε να βάλουμε..τι θα μπορείς να ζήσεις;; ή απλά θα υπάρχεις;;.." να βάλω ένα ένσυμο κτλ." δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!..μόνο αν υπάρχει και κοπέλα και παίρνει τα ίδια τότε ναι κάτι γίνετε όχι ότι θα ζεις άνετα αλλά θα παλευεται η κατάσταση. Για παιδια οικογένεια δεν μιλάμε καν!...Σαν πωλητης σε wind,γερμανο,κωτσοβολο,jumbo,public θα παίρνεις τα παραπάνω χρήματα με ωράρια καταστημάτων σε κάποια ότι χειρότερο (κλείνη το μαγαζί για μια 2 ώρες και ξαναανοίγουν) προοπτικές εξέλιξεις δεν υπάρχουν αν σας το πουν σας δουλευουν κανονικότατα ή μόνη αυξηση που θα δεις είανι αν παντρευφτεις ή κάνεις και παιδιά. Δε σε κρατούσανε πάνω από χρόνο για να μην αποκτήσεις δικαιώματα κτλ. είαχαν 4-5 δικούς τους και αλλάζανε σαν τα πουκάμισα τους υππαλλήλους τους βγαινει πιο φθηνά. Φύγαμε από αυτό το κομμάτι και πιασαμε στα 30 μας σερβιτόρος/μπάρμαν σε σεζόν σε ξενοδοχεία τα λεφτά πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτά που δίνανε οι ιδιωτικές εταιρίες..αλλά γαλέρες!... όσοι έχουν δουλέψη σε τέτοιου ίδους δουλείες ξέρουν...έχω κάνει 4 σεζόν ..δωμάτια με υγρασίες,κλιματιστικό κτλ. σε κάποια δεν πληρώνουν( αν και πρωσοπικα δεν το έχω δει αυτό ευτυχως) φαγητό όχι τόσο καλό είναι όπου πέσεις σχετικά δηλ....ωράρια δεν τιρούνται θα κάτσεις 1 ώρα παραπάνω δεν θα την πληρωθεις..θα ακούεις από τον f&b εδώ δεν είναι δημόσιο και άλλα τέτοια ωραία...και πως κάνεις έτσι για 5 λεπτα παραπάνω κάθισες ΑΛΛΑ αν αργήσεις 5 λεπτά την μάμησες ..τα κλασικά...αν και στο τελευταίο ξενοδοχείο που ήμουνα φέτος ήταν όλα καλα διαμονή,διατροφή,πληρωμές από 850-1600 ευρώ με τα τιπς το μήνα (3 τελευταίοι μήνες). Η μόνη λύση και είναι μονόδρομος είναι το εξωτερικό ναι και τώρα με τον κωρονοιο..δεν υπάρχει άλλη λύση δυστηχώς αν πας γερμανια,ελβετια,αυστρια και δεν ξέρεις γερμανικά μην πτωείστε..και με αγγλικά βρίσκεις αν δεν ξέρεις καμία κάτσε να μάθεις μια πρώτα. Να έχεις έναν άνθρωπο εκεί στα πρώτα σου βήματα είτε είναι συγγενής είτε φίλος αλλιώς δεν πας εκτός και αν η εταιρία επιχείρηση σου παρέχει διαμόνη (π.χ πας χειμερινή σεζόν σε ξενοδοχεία). Σήμερα έχουμε πάνω από 1.000.000 επίσημα εγγεγραμμένους ανέργους...τη άλλο να πω..θα μπορούσαμε σαν χώρα ανετα να ειμασταν και 1 οικονομικοι δυναμη στην ευρώπη...καποιοι μπορεί να γελάσουν..αλλά!..αλλες χώρες με πολύ λιγότερα έχουν καταφέρει πολλά περισσότερα σε σύγκριση με εμάς!...Φύγε να γλιτώσεις και γω μαζί ..δεν υπάρχει μέλλον εδώ..μέλλον υπάρχει μόνο για τα βύσματα...και έχεις και τους δικούς σου να σου λένε "ε κάτι θα βρεις είσαι νέος ακόμα και τσουπ 30! Πάρτο! ε ωραία;;;...10 χρόνια κουβά! "Στην Ελλάδα αν εχεις προσόντα,καλες σπουδες,υπομονη,ακεραιοτητα δημιουργικοτητα και φαντασία θα βρεις δουλεια.Με καλα λεφτα" Χανς Κριστιαν Αντερσεν Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από atrwtos 4
NickTG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 17 hours ago, james01gr said: και άλλα προνόμια. Όπως το προνόμιο να σε παίρνουν τηλέφωνο ότι ώρα τους κατέβει! Ή το προνόμιο να δουλεύεις απλήρωτος υπερωρίες! 4 hours ago, zio10 said: Ε ναι αφού σπουδάζουν μέχρι τα 23-24, αν είναι άντρες βάλε και 1 χρόνο στρατό, μετά βρίσκουν καμιά ευκαιριακή δουλειά όπως λες και να τα 30 πριν το καταλάβεις... Στα 30 έχεις ακόμα μπροστά σου 35 χρόνια δουλειάς. Δεν είναι καμιά μεγάλη ηλικία. 1
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, NickTG είπε Όπως το προνόμιο να σε παίρνουν τηλέφωνο ότι ώρα τους κατέβει! Ή το προνόμιο να δουλεύεις απλήρωτος υπερωρίες! Στα 30 έχεις ακόμα μπροστά σου 35 χρόνια δουλειάς. Δεν είναι καμιά μεγάλη ηλικία. Σίγουρα. Απλά έχω την εντύπωση ότι εκτός εξαιρέσεων, πχ γιατροί, παλιότερα στα 30 ήταν ήδη φταιγμένοι οι περισσότεροι ενώ τώρα οι περισσότεροι ξεκινάνε!
NickTG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, zio10 said: Σίγουρα. Απλά έχω την εντύπωση ότι εκτός εξαιρέσεων, πχ γιατροί, παλιότερα στα 30 ήταν ήδη φταιγμένοι οι περισσότεροι ενώ τώρα οι περισσότεροι ξεκινάνε! Ήταν φτιαγμένοι γιατί στη θέση που είμαι εγώ τώρα λίγο μετά τα 30 έπαιρναν πάνω από 1.5 χιλιάρικο μαζί με κάνα αυτοκίνητο και τώρα οι ίδιοι σου λένε ότι αν παίρνεις 1000€ είναι πολύ καλά λεφτά. Δεν θα αναφέρω καν τι ζητάνε τώρα από τυπικά προσόντα και τι είχαν οι περισσότεροι τότε. Θεωρώ αυτά είναι γνωστά. 2
xgol Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, ModernAthenian είπε Δεν είναι μόνο οι πολυεθνικές που αμοίβουν καλά. Στον ιατρικό τομέα (που είμαι εγώ) υπάρχουν πολύ καλές αμοιβές στο ιδιωτικό. Φυσικά είναι άλλο το επίπεδο επένδυσης που έχεις κάνει στον εαυτό σου από την εφηβεία. Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με του προλαλήσαντες. Να παίρνεις καλό μισθό χωρίς να έχεις μετά το 8ώρο την παραμικρή ενόχληση είναι σπάνιο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο. Γι αυτό είμαι ευγνώμων με την τωρινή μου εργασία. Έχω καταφέρει ένα work-life balance που δεν ξέρω πόσοι πραγματικά μπορούν να το πουν χωρίς καν να έχουν πατήσει τα 40. Γι αυτό επιμένω οτι η επένδυση σε αυξημένα εφόδια είναι ίσως ο πιο σίγουρος τρόπος για να φτάσεις σε βάθος χρόνου τέτοιους στόχους. Ποια είναι όμως τα αυξημένα εφόδια? Ίσως θα μπορούσες να το διευκρινήσεις, ώστε να βοηθηθεί κάποιος, έστω και σε μελλοντικό χρόνο. 13 λεπτά πριν, NickTG είπε Ήταν φτιαγμένοι γιατί στη θέση που είμαι εγώ τώρα λίγο μετά τα 30 έπαιρναν πάνω από 1.5 χιλιάρικο μαζί με κάνα αυτοκίνητο και τώρα οι ίδιοι σου λένε ότι αν παίρνεις 1000€ είναι πολύ καλά λεφτά. Δεν θα αναφέρω καν τι ζητάνε τώρα από τυπικά προσόντα και τι είχαν οι περισσότεροι τότε. Θεωρώ αυτά είναι γνωστά. Στα 30 δεν ήταν ποτέ, κανένας γιατρός "φτιαγμένος". Επίσης ο μισθός για ειδικότητα είναι γύρω στα 1700. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα