Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω κατι απο μια αγγελια αλλα ζειταει καταθεσει πως αγοραζω οστε να ξερω οτι δεν κλεβουν τα λεφτα μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Αν είναι από δω μέσα εγώ θα αγόραζα από κάποιον με πολλές αξιολογήσεις ή ακόμα καλύτερα από κάποιο ενεργό μέλος που ας πούμε γνωρίζω.

Κατ'εξαίρεση μπορεί να έκανα κατάθεση και σε κάποιον που δεν είναι στις δύο παραπάνω κατηγορίες αλλά θα είχαμε καλή συνεννόηση και θα μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. 

Επίσης, για μένα παίζει ρόλο και το τι πουλάει κάποιος. Πιο εύκολα θα έκανα κατάθεση σε κάποιον χωρίς αξιολογήσεις για ένα αντικείμενο που δεν έχει πολύ ζήτηση παρά για ένα iphone πχ.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πουθενά δεν πρέπει να κάνουμε κατάθεση εκτός από φυσικά καταστήματα .

Σε άτομα εδώ μέσα δεν έχεις καμία ασφάλεια ότι θα σου στείλει το αντικείμενο μετά την κατάθεση . 

Για εμένα ψάξε κάτι άλλο ας είναι λίγο πιο ακριβό αλλά να το δεις από κοντά πριν το πάρεις παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TsortisMarios35 είπε

Πουθενά δεν πρέπει να κάνουμε κατάθεση εκτός από φυσικά καταστήματα .

Σε άτομα εδώ μέσα δεν έχεις καμία ασφάλεια ότι θα σου στείλει το αντικείμενο μετά την κατάθεση . 

Για εμένα ψάξε κάτι άλλο ας είναι λίγο πιο ακριβό αλλά να το δεις από κοντά πριν το πάρεις παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις 

Η μία πλευρά είναι αυτή και είναι σεβαστή και η άλλη είναι ότι ο καθένας παίρνει το ρίσκο του και αποφασίζει. 

Προσωπικά και έχω κάνει και μου έχουν κάνει κατάθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...