Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Δεν ξερω αμα ειμαι στο σωστο topic)
Λοιπον μιας και εφτιαξα καινουριο υπολογιστη , δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει να πουλησω το παλιο.

Αν το πουλαγα στα ποσα θα εφευγε ? Τον ειχα στα 400 και δεν εφυγε ποτε.. 

Processor: Intel Core i7-3770K
 Motherboard: ASRock Fatal1ty Z77 Performance 
 Graphics Card: ASUS GTX 670 DIRECT CU II 
 RAM: Corsair Vengeance Low Profile 8G Ddr3
 PSU: Corsair TX Series 850W
 Cooler: CoolerMaster Seidon 120M
 Hard Disk: Western Digital Caviar Black 1TB
 Keyboard: Corsair Raptor K30 
 Case: Corsair Obsidian 400R (White) 

Αν τον κρατουσα σκεφτομουν να παω σε 16 ddr3 και ισως σε 980ti μεταχειρισμενα βεβαια ή σε 1060

Να κανω και κανα oc μιας και δεν εχω κανει ποτε ουτε σε cpu ουτε gpu. Κανα delid τον cpu ισως..

Το εχω στην τηλεοραση συνδεδεμενο  (Samsung UE50NU7402 4K και ολα τα σχετικα) και τρεχει κανα sims 4 απο τον καναπε .. ή indie games.. (slay the spire , dead cells ) 

Η ερωτηση μου ειναι αν εχει να δωσει ακομα ο επεξεργαστης . Ή λετε να τρωει κανα μπουκαλι🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα γραφικών που έχεις, θα έθαβε κάθε επεξεργαστή. Έχω βάλει σε πολύ πιο παλιούς και ανίσχυρους επεξεργαστές νέες gpu και παίζουν πολλά games (ac origin & arma είναι εξαιρέσεις, αλλά είναι και άθλια παιχνίδια ) . 

Για αρχή βάλε μια νέα κάρτα γραφικών , που δεν θα τη χάσεις έτσι κι αλλιώς και θα δεις ότι έχει πολλές gaming δυνατότητες. 

Δες εδώ τι κάνει ο ακλοκάριστος 3770, που είναι πολύ υποδεέστερος από το δικό σου , με σύγχρονη κάρτα γραφικών 

(ο δικός σου θα είναι τουλάχιστον 25% πάνω). 

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 4
Δημοσ.

και εγω κατι σε 580 σκεφτομουν ή και 1060 .
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια .. 

Παρολλα αυτα μου φαινεται παραξενο που δεν εφυγε στα 400 ... δλδ ποσο πιο κατω ?

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε

Παρολλα αυτα μου φαινεται παραξενο που δεν εφυγε στα 400 ... δλδ ποσο πιο κατω ?

αφου δεν ειναι τοσο παλιο το σύστημα σου....
βαλε και εναν SSD btw πχ. 250 gb

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το επομενο project μου .. θα ειναι μαλλον . μιας και εχω δωσει ηδη ποσα λεφτα στο καινουριο setup 

θα ηθελα να παω και σε αλλο κουτι .. θα δειξει .. ευχαριστω για ολες τις προτασεις και την βοηθεια 

Επεξ/σία από mr.lucifer
λαθος
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mr.lucifer είπε

Μη σου κάνει καθόλου εντύπωση που δεν έφυγε . Σίγουρα είχες σκάσει καλά λεφτά κ για αυτό τη παλεύει ακόμα το PC , αλλά μιλάμε για 400 σε πεθαμένη πλατφόρμα (ddr3/ socket ) κ hardware 6-7 χρόνων χωρίς εγγύηση. Πολλοι βάζουμε πλαφόν στα ποσά θα δίναμε για μεταχειρισμένα ανεξαρτήτως απόδοσης . 

------------

Πάντως αφού είσαι σε tv κ έχεις την επιλογή να παίξεις σε 1440p δε θα φας μπουκάλι ακόμα κ με σημαντικά δυνατότερη κάρτα από 580/1060. Αν ήσουν  σε 1080p να το συζηταγαμε. 

Τέλος όπως είπαν κ πριν τα 16ram κ o ssd είναι must 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/5/2019 στις 2:57 ΜΜ, mr.lucifer είπε

Λοιπον μιας και εφτιαξα καινουριο υπολογιστη , δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει να πουλησω το παλιο.

Από τι αποτελείται ο καινούριος; Χρειάζεσαι και 2ο pc;

Αν το πουλαγα στα ποσα θα εφευγε ? Τον ειχα στα 400 και δεν εφυγε ποτε.. 

Τώρα είδα την αγγελία σου. Καλή τιμή είναι τα 400. Ανανέωσέ την, γράψε και συζητήσιμη τιμή (μην πέσεις πολύ βέβαια). Ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες, προώθησέ το λίγο καλύτερα. Τράβα και μια εσωτερική (να φαίνεται σένιο όμως, χωρίς σκόνη και σκόρπια καλώδια).

Αν τον κρατουσα σκεφτομουν να παω σε 16 ddr3 και ισως σε 980ti μεταχειρισμενα βεβαια ή σε 1060

Η ram είναι φθηνή αναβάθμιση πλέον, οπότε οκ. 980Τi δεν έχω δει κάτω από 250€. Η 1660Ti που είναι καινούρια και είναι στα ίδια λεφτά έχει παρόμοιες επιδόσεις.

Άποψή μου, αν θες απλά να έχεις ένα δευτερεύον σύστημα για 1080p πάρε φθηνά (<130€) μια μτχ. RX580.

• Like 1
Δημοσ.

@tanasen01 Δευτερο Pc 
Cpu i7 8700k 

Mobo  Gigabyte Z390 I Aorus Pro WIFI (rev. 1.0)

Gpu Gigabyte 1080 8GB Windforce OC 

Ram Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz 

Cooler Be Quiet Dark Rock 4

Psu Be Quiet Straight Power 11 750W

SSD Crucial MX500 1TB

Case Phanteks Enthoo Evolv ITX

Νταξει δεν ειναι οτι χρειαζομαι και ολας δευτερο pc αλλα αμα ειναι να το δωσω 350 καλυτερα να το κρατησω .. και σιγα σιγα ας κανω καμια αναβαθμηση με budget 300 ευρω.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...