Nektariosrigas Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά Χριστός Ανέστη! έχω το παραπάνω κινητό...έπαιζα μπιλιάρδο και μετά όταν το έκλεισα η εικόνα του μπιλιάρδο έχει μείνει αχνά στην οθόνη μου ....και επανεκκίνηση έκανα αλλά πάλι υπάρχει....τι φταίει?
paris_chav Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Nektariosrigas είπε Καλησπέρα παιδιά Χριστός Ανέστη! έχω το παραπάνω κινητό...έπαιζα μπιλιάρδο και μετά όταν το έκλεισα η εικόνα του μπιλιάρδο έχει μείνει αχνά στην οθόνη μου ....και επανεκκίνηση έκανα αλλά πάλι υπάρχει....τι φταίει? Λογικα ειναι το λεγομενο burn in http://m.thebest.gr/news/view/497607
Nektariosrigas Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Αυτό ακριβώς!αρρα το στέλνω με την εγγυηση?η μπορώ να κάνω κάτι...?
paris_chav Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σε όσες περιπτώσεις έχω διαβάσει και τα κινητά ήταν εντός εγγύησης, έγινε αντικατάσταση οθόνης χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση. Το burn in/image ghosting δε θεωρείται δηλαδή πταίσμα του χρήστη. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα γίνει και στην περίπτωση σου λοιπόν. Δεν νομίζω ότι "φεύγει" με κάποιο τρόπο, υπάρχουν εφαρμογές που λένε ότι το μετριάζουν αλλά δεν το εξαφανίζουν. Και επίσης μπορεί να "φύγει" το συγκεκριμένο image ghosting δηλαδή η εικόνα του μπιλιάρδο αλλά να ξαναεμφανιστεί κάτι παρόμοιο με άλλη εφαρμογή/παιχνίδι/σελίδα που θα ανοίξεις (να μείνουν στοιχεία πάνω στην οθόνη ξεθωριασμένα) οπότε δώρο άδωρον. Από εκεί και πέρα τώρα έχει να κάνει με το από που πήρες το κινητό. Αν είναι πχ από Κίνα και πρέπει να μείνεις πολύ καιρό χωρίς τη συσκευή και δεν έχεις δεύτερο κινητό. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από paris_chav
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Nektariosrigas είπε Καλησπέρα παιδιά Χριστός Ανέστη! έχω το παραπάνω κινητό...έπαιζα μπιλιάρδο και μετά όταν το έκλεισα η εικόνα του μπιλιάρδο έχει μείνει αχνά στην οθόνη μου ....και επανεκκίνηση έκανα αλλά πάλι υπάρχει....τι φταίει?
Skydrex76 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Αυτό που έψαξα, και βρήκα είναι ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό, απλώς 1-2 εφαρμογές έχουν το πρόβλημα και εμφανίζεται αυτό το image ghosting. Από ότι κατάλαβα, είναι πρόβλημα των pixels της εφαρμογής και όχι απαραίτητα του κινητού. Για παράδειγμα, εμένα το κάνει σε μια μόνο εφαρμογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα