nightguy Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Καλησπέρα στο φορουμ. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το ίντερνετ και δεν μπορώ να συνδεθώ σταθερά παρα μόνο αν τραβήξω καλώδιο από το ρούτερ. Θέλω να βρω έναν τρόπο να συνδεθώ χωρίς κολλήματα και συνεχείς αποσυνδέσεις. Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει ένα wifi extender και ένα usb adapter για να συνδεθώ και κανένα δεν βοήθησε, οπότε σκέφτομαι την αγορά plc να βάλω ένα στον υπολογιστή (σταθερώ έχω) και ένα στο ρουτερ. Αλλά θέλω να μπορώ να διατηρήσω καλές ταχύτητες και χαμηλό ping σαν αυτά που έχω τώρα, έχοντας τραβήξει ethernet απο το ρουτερ στο pc. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο? Επίσης αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να φτιαχτεί το πρόβλημα αυτό θα ήθελα να τον μάθω. p.s κάρτα δικτύου δεν μπορώ να βάλω γιατι δεν έχω χώρο
atheatos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Το extender έχει Ethernet να το συνδέσεις για να έρθει πιο κοντά ? Αφού λε ότι τράβηξες καλωδιο Ethernet για τι απόσταση μιλάμε ?
nightguy Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, atheatos είπε Το extender έχει Ethernet να το συνδέσεις για να έρθει πιο κοντά ? Αφού λε ότι τράβηξες καλωδιο Ethernet για τι απόσταση μιλάμε ? Ναι, έχει υποδοχή για ethernet, αλλα για να το συνδιάσω πρέπει αν δεν κάνω λάθος να πάρω ένα ακόμη extender. Τώρα για το καλώδιο ethernet που τράβηξα είναι καμια 25αρια μέτρα και δεν βολεύει και πολυ. Για αυτό θέλω να βρώ και έναν τρόπο να συνδέομαι πιο εύκολα και να διατηρώ τις ταχύτητες που έχω ή τέλος πάντων να μην είναι πολύ χειρότερες.
atheatos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, nightguy είπε Ναι, έχει υποδοχή για ethernet, αλλα για να το συνδιάσω πρέπει αν δεν κάνω λάθος να πάρω ένα ακόμη extender. Τώρα για το καλώδιο ethernet που τράβηξα είναι καμια 25αρια μέτρα και δεν βολεύει και πολυ. Για αυτό θέλω να βρώ και έναν τρόπο να συνδέομαι πιο εύκολα και να διατηρώ τις ταχύτητες που έχω ή τέλος πάντων να μην είναι πολύ χειρότερες. Δοκιμασε να συνδεσεις το extender με το ethernet καλωδιο απο το modem. Δεν χρειαζεται να παρεις αλλο extender.Απλως θα το φερεις με το καλωδιο σε ενα μερος που να βολευει. Μπορεις να δωσεις μαρκα modem και extender? Στην θεση σου αν το extender ειναι ποιοτικο θα σηκωνα απο αυτο ασυρματο δικτυο και θα καταργουσα του modem μιας και ειναι τα περισσοτερα της πλακας και οταν κανεις ασυρματη επέκταση μειωνεται πολυ η ταχυτητα. Γιατι 25 m δεν ειναι και πολλα για ενα ποιοτικο router.
nightguy Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, atheatos είπε Δοκιμασε να συνδεσεις το extender με το ethernet καλωδιο απο το modem. Δεν χρειαζεται να παρεις αλλο extender.Απλως θα το φερεις με το καλωδιο σε ενα μερος που να βολευει. Μπορεις να δωσεις μαρκα modem και extender? Στην θεση σου αν το extender ειναι ποιοτικο θα σηκωνα απο αυτο ασυρματο δικτυο και θα καταργουσα του modem μιας και ειναι τα περισσοτερα της πλακας και οταν κανεις ασυρματη επέκταση μειωνεται πολυ η ταχυτητα. Γιατι 25 m δεν ειναι και πολλα για ενα ποιοτικο router. Το modem που εχω είναι όντως ένα της πλάκας από την cyta, απαίσια ποιότητα πραγματικά. Το extender που έχω είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/9042734/D-Link-DAP-1365.html?keyphrase=d+link+1365#reviews το οποίο είναι αρκετά μέτριο γιατί μερικές φορές λειτουργεί πολύ καλά άλλες φορές μου αποσυνδέεται συνεχώς και πρέπει να το κάνω reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα