Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Plig88 είπε

Όταν κραζουμε μια εταιρεία δεν το κάνουμε για αυτό το λόγο που προαναφερεις,,,,,,, όταν ένας κωλοσος όπως η NVIDIA σου ζητάει χρήματα για πράγματα που πλέον η AMD με τα μισά ή 2/3 κάνει τη δουλειά της ισάξια  ;!;!;!; Να πάει να ψοφήσει τότε η NVIDIA και η Intel μαζί ,,,,,,, αν στο μέλλον πάλι γίνει το αντίθετο ,,,, θα κρατούμε την amd,,,,, βάση του κέρδους της τσέπης μας πάμε ,,,,,,, 

Δεν βλέπω να προσφέρει κάτι η amd στα ιδια χρηματα και ποσο μάλλον ισάξια. Ισα ισα βλέπω την nvidia να προσφέρει τα πάντα και η amd να είναι εκτος ανταγωνισμού. Σε cpu ειναι top εταιρια πλεον. Αλλα σε καρτες ειναι top στο τελος...

3 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Δίπλα στη cyrix (και τη motorola) ,  στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας των αποτυχημένων κατασκευαστών cpu, δεν θα κάτσει η intel ...

Από όταν βγήκαν η ryzen δεν κάνει κιχ η intel. Οχι μονο κάθεται αλλα δεν έχει και τεχνολογία να χτυπήσει τους ryzen. Η μήπως θα το κάνουν αυτό η 9th gen?

1 ώρα πριν, mtifosi είπε

Η nvidia δεν μενει στασιμη οπως η intel αλλα συνεχεια ανεβαζει επιπεδο αν και εχει το μεγαλυτερο μεριδιο. Αλλη κατηγορια...

Δεν αντιλέγω η nvidia είναι μια εταιρία που ανά τρία χρονια βγάζει κάτι νέο και καλύτερο από το προηγούμενο. Kατ εμέ παιζει χωρίς αντίπαλο την amd και βαζει όσο θέλει τις τιμές. H intel είναι μια εταιρία που κάθε τρία χρονια βγάζει κάτι ίδιο με αυτό που είχε πριν τρία χρονια αλλα ακριβότερο από αυτό που είχε πριν τρία χρονια  😂

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 3
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, asdfaster said:

Αλλα σε καρτες ειναι top στο τελος...

Ε και η Nvidia είναι προτελευταία, σιγά την διαφορά... 😛

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Plig88 είπε

Όταν κραζουμε μια εταιρεία δεν το κάνουμε για αυτό το λόγο που προαναφερεις,,,,,,, όταν ένας κωλοσος όπως η NVIDIA σου ζητάει χρήματα για πράγματα που πλέον η AMD με τα μισά ή 2/3 κάνει τη δουλειά της ισάξια  ;!;!;!; Να πάει να ψοφήσει τότε η NVIDIA και η Intel μαζί ,,,,,,, αν στο μέλλον πάλι γίνει το αντίθετο ,,,, θα κρατούμε την amd,,,,, βάση του κέρδους της τσέπης μας πάμε ,,,,,,, 

Πώς η AMD κάνει την δουλειά ισάξια; Με την κάρτα της nvidia θα κάνω πειράματα βαθειάς μάθησης. Με την AMD τι θα κάνω; Αφού δεν έχει drivers.

Μακάρι να υπήρχε ανταγωνισμός και να μην έκανε η Titan RTX 2.500$.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, petasis said:

Πώς η AMD κάνει την δουλειά ισάξια; Με την κάρτα της nvidia θα κάνω πειράματα βαθειάς μάθησης. Με την AMD τι θα κάνω; Αφού δεν έχει drivers.

Meh, απροσεξία μου.

Εννοεί για games.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, petasis είπε

Δηλαδή εσυ θέλεις να μου πεις ότι κάποιος που θέλει να παίξει παιχνίδια , αν δεν πάρει titan δεν μπορεί ,,,,,φίλε εγώ έχω μια Vega 64 , 350 ευρώ ..... στο battlefield v ξεφτιλίζει   Σε dx12 και 1070 ti και 1080 και με μικρή διαφορά κάτω από την 1080 ti..... ψαχτο το και δείς ότι δεν τα βγάζω από το στομάχι μου ,, σε καινουρια μάλιστα posts,,,,,,όσο για τη κάρτα που προανέφερες , ναι είναι θυριο αλλά πάντα μιλάμε για το τι θελουμε να κάνουμε και ποσα λεφτά θελουμε να δώσουμε ,,,,,, και οι περισσότεροι είναι αυτοί που θέλουν να παίξουν παιχνίδια ,,,, ούτε overclock ούτε rendering ,,,,, σίγουρα είναι μικρό το ποσοστό ,,,,

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ε και η Nvidia είναι προτελευταία, σιγά την διαφορά... 😛

Ο Ρώσος αθλητής τερμάτισε 2ος και ο Αμερικανός προτελευταίος.

• Like 2
Δημοσ.

Πύρρειος νίκη , παγκόσμια πρωτοτυπία , αύξηση τις μερίδας πωλήσεων και μείωση εσόδων , μονο στην AMD γίνονται αυτά , και αφού πάτωσε και δεν κατάφερε να βγάλει κέρδος την περίοδο του mining που γινόταν party και ο κόσμος λόγο έλλειψης αγόραζε ότι σαβούρα έβρισκε να δούμε πως θα βγάλουνε κέρδος απόδο και πέρα , αν συνεχίζει να κερδίζει έτσι την βλέπω να τα τινάζει στο τέλος 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfaster είπε

Από όταν βγήκαν η ryzen δεν κάνει κιχ η intel. Οχι μονο κάθεται αλλα δεν έχει και τεχνολογία να χτυπήσει τους ryzen. Η μήπως θα το κάνουν αυτό η 9th gen?

9600Κ , 9700Κ & 9900Κ ήταν παραπάνω από κιχ θα έλεγα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

9600Κ , 9700Κ & 9900Κ ήταν παραπάνω από κιχ θα έλεγα ...

O 9600Κ και ο 9700Κ τι το καλο εχει? δυο μέτρια cpu είναι. Οι αντίστοιχη ryzen είναι πιο δυνατή και σε καλύτερη τιμή... Ο 9900κ κανει 500 euro και ο αντίστοιχος ryzen κάνει 300 euro 😂😂και εχει και καλυτερο power consumption. Ευτυχώς μου έδωσες τα video στου youtube. Αυτα ειναι ντοκουμέντα. Αμα ξεκινάμε να κρίνουμε με βάση το youtube. θα σου βρω και εγώ video με τον ryzen να έχει 100 fps πιο πολλά τι σημαίνει αυτό?

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
4 ώρες πριν, life is music είπε

Το πιστεύω αλλά πιστεύω πως και η ιντελ θα κάνει μεγάλο comeback γ να μπορέσει να αντιμετωπίσει την amd στης πωλήσεις!

Απάντησα στην ερώτησή σου "τι θα γίνει" ... Το comeback της Intel όταν, συνοδευόμενο με χαμηλές τιμές, όταν το δούμε θα χαρούμε... Μήπως στο κούτελό μου γράφει "AMD fanboy" και δεν το είδα;

Δημοσ.

Λογικό αποτέλεσμα. Η AMD έχει το καλύτερο VFM αυτή τη στιγμή, το οποίο είναι επίσης αναμενόμενο, αφού προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος των πωλήσεων από την Intel. 

Μακάρι να συνέλθει και η Intel σύντομα, μήπως αρχίσει να δουλεύει λίγο και ο ανταγωνισμός και δούμε καλύτερους επεξεργαστές και σε καλύτερες τιμές.

Είναι γεγονός, με απόλυτα νούμερα, ότι σε γενική χρήση (με προγράμματα που βλέπουν πολλούς πυρήνες) ότι η AMD είναι ασύγκριτα καλύτερα λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές. Σε παιχνίδια κερδίζει ακόμα η Intel, αλλά με μία καλή GPU η διαφορά είναι μικρή. 

Δημοσ.

αφου άξιζαν τα cpu της για αυτο και αυξιση

καλές επιδώσεις απροβλημάτιστα λιγότερα security holes

χαμηλή κατανάλωση (σημαντικό)

άξιζαν και περάσαν τέλος...

σε σχέση με τα gpu που για την ώρα είναι σαπακια.. εύχομαι νέα γενιά να είναι καλύτερη... οπος τα cpu τους ειδικό στην κατανάλωση πρέπει να πέσει γερή δουλειά

Δημοσ.

Δεν έχει κολλήσει μόνο η Intel στα 10nm (που είναι αντίστοιχα με τα 7nm της TSMC), αλλά και η GloFo η οποία έκανε ragequit από την αγορά. Δυστυχώς οδεύουμε σε μια εποχή που το miniaturization θα το κοιτάμε με το κιάλι. Το γεγονός ότι οι TSMC/Samsung δεν έχουν χτυπήσει hard wall ακόμα, δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν.

spacer.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nhzt είπε

Απάντησα στην ερώτησή σου "τι θα γίνει" ... Το comeback της Intel όταν, συνοδευόμενο με χαμηλές τιμές, όταν το δούμε θα χαρούμε... Μήπως στο κούτελό μου γράφει "AMD fanboy" και δεν το είδα;

Όχι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...