Skydrex76 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας, έχω ένα Xiaomi Redmi Note 4x εδώ και 2 χρόνια. Σήμερα μου εμφάνισε ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανά εμφανιστεί στο παρελθόν σε κανένα κινητό μου, και δεν γνωρίζω πως να το αντιμετωπίσω. Όταν ανοίγω μια οποιαδήποτε εφαρμογή,, και μετά την κλείνω, εμφανίζονται καποια στοιχεία της εφαρμογής στην οθόνη του κινητού, κάπως ξεθοριασμενα σαν να μην έχει κλείσει τελείως η εφαρμογή. Έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Οποίος μπορεί να βοηθήσει, θα ήταν χαρά μου να ακούσω τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ.
odystam Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Image ghosting λογικά. Τράβηξε ενα screenshot όσο υπάρχει το πρόβλημα, κλείσε το κινητό για 5 λεπτά περίπου και μετά άνοιξέ το και δες το screenshot πως φαίνεται. Αν η φωτογραφία είναι κανονική και διαφορετική απο όταν την τραβηξες, όπως θα έπρεπε δηλαδή, τότε έχει πρόβλημα η οθόνη. Συνήθως αυτό το παθαίνουν οι oled οθόνες αλλά δεν απίθανο να το πάθουν και οι lcd όπως του Redmi note 4... Γενικά, αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μέθοδος επιδιόρθωσης αυτού του προβλήματος πέραν την αλλαγής της οθόνης. Έχει κάποιες εφαρμογές βέβαια που υποτίθεται ότι το φτιάχνουν αλλά αυτές είναι κυρίως για τις oled και πάλι δε νομίζω ότι κάνουν δουλειά...
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Για LCD είναι αυτή η εφαρμογή Spoiler https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_avaworks00.LCDBurnInWiper
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, odystam είπε Image ghosting λογικά. Τράβηξε ενα screenshot όσο υπάρχει το πρόβλημα, κλείσε το κινητό για 5 λεπτά περίπου και μετά άνοιξέ το και δες το screenshot πως φαίνεται. Αν η φωτογραφία είναι κανονική και διαφορετική απο όταν την τραβηξες, όπως θα έπρεπε δηλαδή, τότε έχει πρόβλημα η οθόνη. Συνήθως αυτό το παθαίνουν οι oled οθόνες αλλά δεν απίθανο να το πάθουν και οι lcd όπως του Redmi note 4... Γενικά, αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μέθοδος επιδιόρθωσης αυτού του προβλήματος πέραν την αλλαγής της οθόνης. Έχει κάποιες εφαρμογές βέβαια που υποτίθεται ότι το φτιάχνουν αλλά αυτές είναι κυρίως για τις oled και πάλι δε νομίζω ότι κάνουν δουλειά... Image ghosting ειναι και το παθαινουν οι lcd.... Και ειναι παροδικο... Μετα απο λιγο φευγει για να ξαναέρθει με την επομενη εφαρμογή που θα ανοιξεις και θα εχει pixels που μενουν σταθερα π.χ. η address bar σε εναν browser. Στις oled λεγεται burn in,το παθαινουν πιο δυσκολα,αλλα ειναι μονιμο(permanent)
Skydrex76 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 47 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Image ghosting ειναι και το παθαινουν οι lcd.... Και ειναι παροδικο... Μετα απο λιγο φευγει για να ξαναέρθει με την επομενη εφαρμογή που θα ανοιξεις και θα εχει pixels που μενουν σταθερα π.χ. η address bar σε εναν browser. Στις oled λεγεται burn in,το παθαινουν πιο δυσκολα,αλλα ειναι μονιμο(permanent) Οπότε να φανταστώ, ότι και να κάνω δεν θα φύγει? Θα επιδεινωθεί αυτό το image ghosting?
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Να φυγει δεν πρόκειται. Να επιδεινωθει δεν ξερω. Στο δικο μου(lg g5) παρουσιαστηκε εναν χρονο μετα. Μιλωντας με lg για εγγυηση μου ειπαν λιγο πολυ οτι ειναι "feature" των lcd και δεν το αναγνωριζουν. Ζησε με αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα