Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ.

Έχω το παρακάτω σύστημα και ψάχνω κάρτα γραφικών για photoshop και media consuming. Προτεραιότητα low noise (ίσως passive?). Θέλω να κρατήσω το σύστημα όσον το δυνατό αθόρυβο. 

• i7 4790K
  • GPU onboard
  • gigabyte z97-D3H
  • case: Fractal r5
  • superflower 650w Golden Green
  • Monitor Acer PE320QK (4k)

1650? 1660? Ίσως την Palit GeForce GTX 1050 Ti KALMX 4gb?

Κυρίως θέλω να τρέξω το μόνιτορ στα 60 HZ. Θα αγοραστεί από Αγγλία οποτέ δεν έχει σημασία τιμές σκρουτζ κτλπ. Μέχρι 200 Ευρώ ΜΑΧ. (όσο το δυνατόν λιγότερο βέβαια αν σκεφτείς οτι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις)

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, portishead είπε

Χαιρετώ το φόρουμ.

Έχω το παρακάτω σύστημα και ψάχνω κάρτα γραφικών για photoshop και media consuming. Προτεραιότητα low noise (ίσως passive?). Θέλω να κρατήσω το σύστημα όσον το δυνατό αθόρυβο. 

• i7 4790K
  • GPU onboard
  • gigabyte z97-D3H
  • case: Fractal r5
  • superflower 650w Golden Green
  • Monitor Acer PE320QK (4k)

1650? 1660? Ίσως την Palit GeForce GTX 1050 Ti KALMX 4gb?

Κυρίως θέλω να τρέξω το μόνιτορ στα 60 HZ. Θα αγοραστεί από Αγγλία οποτέ δεν έχει σημασία τιμές σκρουτζ κτλπ. Μέχρι 200 Ευρώ ΜΑΧ. (όσο το δυνατόν λιγότερο βέβαια αν σκεφτείς οτι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις)

https://www.skroutz.gr/s/11715340/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-Nitro-11265-01.html

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Είναι πιο αθόρυβη απο κάποια υλοποίηση 1660 η 1650? Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Δεν παίζω games και μέχρι τώρα τα onboard graphics ήταν αρκετά για Photoshop σε 1080p.

Σκέφτομαι σοβαρά την passive 1050 στα 150pounds. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, portishead είπε

Είναι πιο αθόρυβη απο κάποια υλοποίηση 1660 η 1650? Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Δεν παίζω games και μέχρι τώρα τα onboard graphics ήταν αρκετά για Photoshop σε 1080p.

καλη επιλογη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, portishead είπε

Αν θες να εξαντλήσεις το budget πας σε 1660 είτε 1060 6αρα δεν ξέρεις αύριο μεθαύριο μπορεί να ασχοληθείς με κάτι πιο απαιτητικό για να μην ξαναμπαίνεις στη διαδικασια.

Αν δε θες πήγαινε σε 1650. Κοίτα να πάρεις υλοποίηση με δύο ανεμιστήρες αν είναι δυνατόν, όλες οι κάρτες ρυθμίζονται σε στροφές και σε θερμοκρασία που θα ξεκινούν τα fans οπότε μη σε απασχολεί ο θόρυβος δεν κάνεις κάτι το τόσο απαιτητικό.

Πρόγραμμα για να πειράξεις η θα σου δίνει στο support της εκάστοτε εταιρίας είτε θα κατεβάσεις το msi afterburner.

Τέλος 1050ti δες σε μεταχειρισμενη γιατί καινούργια ζητάει πολλά.

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ εαν σε ενδιαφερη παιζει μια RED DEVIL  RADEON RX570   4gb (3 ανεμιστιρες τερμα αθοριβη και 4 μηνες εγγηση ακομα)

Επεξ/σία από axtarma
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, axtarma είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ εαν σε ενδιαφερη παιζει μια RED DEVIL  RADEON RX570   4gb (3 ανεμιστιρες τερμα αθοριβη και 4 μηνες εγγηση ακομα)

Είμαι Αγγλία, thnx.

1 ώρα πριν, radiohead είπε

Αν θες να εξαντλήσεις το budget πας σε εξάρα είτε 1660 είτε 1060 6αρα δεν ξέρεις αύριο μεθαύριο μπορεί να ασχοληθείς με κάτι πιο απαιτητικό για να μην ξαναμπαίνεις στη διαδικασια.

Αν δε θες πήγαινε σε 1650. Κοίτα να πάρεις υλοποίηση με δύο ανεμιστήρες αν είναι δυνατόν, όλες οι κάρτες ρυθμίζονται σε στροφές και σε θερμοκρασία που θα ξεκινούν τα fans οπότε μη σε απασχολεί ο θόρυβος δεν κάνεις κάτι το τόσο απαιτητικό.

Πρόγραμμα για να πειράξεις η θα σου δίνει στο support της εκάστοτε εταιρίας είτε θα κατεβάσεις το msi afterburner.

Τέλος 1050ti δες σε μεταχειρισμενη γιατί καινούργια ζητάει πολλά.

Αν θέλω να εξαντλήσω το budget η 1660 είναι πιο λογική επιλογή αφού έχουν διαφορά 30 λίρες. Αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν θα με χαλούσε να μην το εξαντλούσα...

1650=150pound / 1060=180pound / 1660=210pound (Φθηνές υλοποιήσεις)

Τέσπα, αφού είναι έτσι και μπορώ να ρυθμίσω τους ανεμιστήρες θα προσπεράσω την passive λύση και θα αποφασίσω μια εκ των τριών.

Thnx

• Like 2
Δημοσ.

Ψώνισα GEFORCE GTX 1660 OC στα 215 τελικά. Πήρα και μια be quiet pure rock... Ελπίζω να διατηρηθεί το pc στα ίδια επίπεδα θορύβου αν όχι χαμηλότερα με την after market ψύκτρα. (είμαι με την στοκ του I7)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα καλό θα ήταν να είναι η 1660,  δεν ξέρω τι τιμές βρίσκεις εκεί οπότε δεν πειράζει μεγειες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Σε αυτά τα χρήματα καλό θα ήταν να είναι η 1660,  δεν ξέρω τι τιμές βρίσκεις εκεί οπότε δεν πειράζει μεγειες.

Την 1660 πήρα gigabyte. 215 λίρες... Η διαφορά ήταν 30 λίρες οπότε έκανα  το jump. Thnx

Επεξ/σία από portishead
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...