Drake27 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, Leo360 είπε Δες το τέλος του trailer, μετά το λογότυπο. Το ειδα,αλλα δεν εχει να λεει αυτο,το να τον δεις για λιγο ετσι οπως πρεπει να ειναι και στην υπολοιπη ταινια τον βλεπεις με μαλλι και κοντο μουστακι,γενικα καμια απολυτος σχεση.
KyloRen Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Eδω που τα λεμε τον ξεφτιλισαν σαν πιθηκο τον κανανε,βουρτσα με μ*&^$%@ σε συγκριση με τα anime και games τουλαχιστον θα του κανουν πλαστικη στη μαπα για να δουμε 😀
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Υπάρχει κόσμος που περιμένει αυτή την ταινία; Δηλαδή, θα προπαραγγείλει εισιτήρια ξέρω γω; Με ποπκορν και κοακόλα; Atmos και έτσι; Μεσαίο διάζωμα, τελευταία σειρά στο διάδρομο για να απλώνει και τα πόδια;
dimtsef Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, GrandGamer είπε ορίστε.. δύσκολο ήταν να γίνει σωστα από την αρχή ???
KilliK Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 τον Sonic for Hire επρεπε ναχανε κανει τηλεοπτικη σειρα..
stregas Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Εντάξει, μια χαρά ταινία για να περάσεις την ώρα σου. Ο Κάρεη φαίνεται εξαιρετικός και δίνει πολλούς πόντους. Ο Σκαντζόχοιρος ήταν όντως γελοίος όπως τον παρουσίασαν, αλλά οι αλλαγές φαίνονται σωστές.
anarxosnous Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 9:28 ΜΜ, Oxygene είπε Ωχ Παναγία μου, μετά τους Thundercats σκοτώσανε και τον Sonic... 2 χτυπήματα σε ένα μήνα... θα βγαλουνε THUNDERCATS;
Oxygene Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 3 hours ago, anarxosnous said: θα βγαλουνε THUNDERCATS;
Antonis_V Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 4/5/2019 στις 3:11 ΜΜ, Bourdoulas είπε Πίστεψε με καλύτερα. Μην κάνεις το λάθος να κάνεις search! Σεβασου την παιδική σου ηλικία! Το είδα, έκλαιγα 3 ώρες στην αγκαλία της γυναίκας μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα