yannis27gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Πήρα ένα γυαλιστικό για τα πλαστικά μέρη του παρπριζ. Στο αμάξι μου (Opel Zafira) δεν είχα θέμα. Όταν έκανα της γυναίκας μου (Hyundai i10) τα έκανε ρημαδιό κι όπως λέω και στον τίτλο, το έκανε πουά. Αλλού είναι μαύρο -όπως ήταν- κι αλλού ξεθώριασε εντελώς. Σώζεται κάπως η κατάσταση;
georgeγ Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 τι πλαστικα μερη εχει ενα παρμπριζ; τελοσπαντων οτι και να εννοεις καλο ειναι να ριξεις σιλικονουχο σπρει
dpolal Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, georgeγ είπε τι πλαστικα μερη εχει ενα παρμπριζ; τελοσπαντων οτι και να εννοεις καλο ειναι να ριξεις σιλικονουχο σπρει Το σωστό είναι τα λάστιχα γύρω από το παρμπρίζ αλλά κάτι μου λέει ότι εννοεί τα πλαστικά στο πάνω μέρος του ταμπλό.
yannis27gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Ναι, τα πλαστικά του ταμπλό εννοώ, κόλλησε το μυαλό μου κι έγραφα παρπρίζ! Σε ποιο ακριβώς σιλικονούχο σπρέι αναφέρεσαι georgeγ;
mp123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Κρίμα το αυτοκινητάκι που είναι και ωραίο .εγώ στης γυναίκας το i10 έχω πει στο πλυντήριο ποτέ σπρέι.μονο πανί με νερο πολύ καλά στημένο.τιποτε άλλο. 1
bill999r Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Πάρε ένα άλλο επώνυμο σπρέι για ταμπλό κ θα διορθωθεί. Λεκέδες απο το σπρέι είναι ουσιαστικά τα στίγματα που βλέπεις.
haris_216 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, mp123 είπε Κρίμα το αυτοκινητάκι που είναι και ωραίο .εγώ στης γυναίκας το i10 έχω πει στο πλυντήριο ποτέ σπρέι.μονο πανί με νερο πολύ καλά στημένο.τιποτε άλλο. Έτσι ακριβώς. Τί τρελαίνεστε με τα σπρέϊ βρε παιδιά; Ειδικά σε καινούργιο αυτοκίνητο τι ακριβώς μπορεί να έχει πάθει (ή προσπαθείτε να αποφύγετε να πάθει) και ξεκινάτε τα φσσσσ φσσσσ; Ακόμα και το "αντιστατικό" να είναι αυτό που θέλει κάποιος, που προφανώς έχει χρησιμότητα, λύνεται με ένα περασματάκι λίγο πιο τακτικά. Για δε τους κατόχους παλαιότερων οχημάτων που θέλουν να τα ανανεώσουν για να δείχνουν "καινούργια", φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε πόσο κουλό δείχνει ένα μαύρο γυαλιστερό ταμπλό όταν περιστοιχίζεται από ψιλοξεθωριασμένη από το χρόνο/ήλιο ταπετσαρία ή φθαρμένους από τη χρήση μοχλοδιακόπτες, ε; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Αυτό εδώ είναι από τα καλύτερα απόσο ξέρω https://www.skroutz.gr/s/11715721/AutoGlym-Vinyl-Rubber-Care-VRC500-500ml.html Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν κάτι μη επώνυμο ή σιλικονούχα σπρέυ από μαγαζί εργαλείων... 2
nick#18 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Γενικα αυτα τα ριμαδια τα γυαλιστικα spray ταμπλο παντα μου καθοντουσαν στο λαιμο.. εκτος απο τις ζημιες που μπορει να κανουν, ψεκαζεις και το ριμαδι το συννεφο παει παντου με χειροτερο ολων το παρ μπριζ.. γαλακτωμα σιλικονης για πλαστικα και ολα καλα.. το περνας με πανακι και τελος.. αυτο που προτεινε ο cthulhucarbide ειναι πολυ καλο οντως οπως επισης εχει και η meguiars ενα που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ακριβες ονομα του αλλα ειναι περισσοτερο σαν κρεμα παρα υγρο.. το πηρε φιλος προσφατα και ενα αρκετα ταλαιπωρημενο ταμπλο του το εκανε σαν καινουργιο.. ειναι στις επομενες αγορες μου. Ως τοτε πρεπει να τελειωσω το abro protect all που εχω, κανει και αυτο παρα πολυ καλη δουλεια στα πλαστικα, τοσο μεσα αλλα και εξω.
teddy71 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Αν πάρεις σπρέι σιλικόνης μην ψεκάσεις απευθείας στην επιφάνεια που δες γιατί θα πηγαίνει και εκεί που δεν θες. Ψεκάζε πρώτα επάνω σε ένα μαλακό κομμάτι ύφασμα με μετά περνα το από την επιφάνεια που θες. Επί της ευκαιρίας πέρασε με ίδιο τρόπο και στα περιμετρικα λάστιχα από τις πόρτες, θα σε ευγνωμωνουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μιας που μιλάμε για αυτό το θέμα, με τι πανί θα ήταν το καλύτερο να περάσω το ταμπλό με το γαλάκτωμα? Με μικροΐνες? Ή με ένα οποιοδήποτε;
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/5/2019 στις 5:50 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Αυτό εδώ είναι από τα καλύτερα απόσο ξέρω https://www.skroutz.gr/s/11715721/AutoGlym-Vinyl-Rubber-Care-VRC500-500ml.html Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν κάτι μη επώνυμο ή σιλικονούχα σπρέυ από μαγαζί εργαλείων... Καθώς το πρότεινες είδα και καλές κριτικές από σκρουτζ και το πήρα. Μιλάμε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αποτέλεσμα. Όχι μόνο κάλυψε αυτό το "πουα" που είχε αφήσει το προηγούμενο γυαλιστικό, αλλά έκανε το ταμπλό σαν καινούργιο. 11 χρονών αμάξι και νομίζεις ότι αγοράστηκε χθες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Υ.Γ. Το πέρασα με το ειδικό σφουγγαράκι για τέτοιου είδους αλοιφές. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από yannis27gr 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Υ.Γ. Το πέρασα με το ειδικό σφουγγαράκι για τέτοιου είδους αλοιφές. Link?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα