VasilisKvr22 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Μπραβο φίλε. Σου φτάνουν τελικά; Είμαι +1015 μόρια σε σχέση με πέρσι. Ακόμα και να υπάρξει άνοδος της βάσης, πιστεύω πως ειμαι μέσα! 1
Aggeluska Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 26 minutes ago, VasilisKvr22 said: Είμαι +1015 μόρια σε σχέση με πέρσι. Ακόμα και να υπάρξει άνοδος της βάσης, πιστεύω πως ειμαι μέσα! Κομπλέ. Καλη αρχη φιλε, μπράβο για την αποφαση σου (και εγω εδωσα 8 χρονια μετα πανελλαδικες).
VasilisKvr22 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Aggeluska είπε Κομπλέ. Καλη αρχη φιλε, μπράβο για την αποφαση σου (και εγω εδωσα 8 χρονια μετα πανελλαδικες). Ευχαριστώ πολύ, φιλαράκι!! Ελπίζω να κατάφερες και εσύ τον στόχο σου! 1
Aggeluska Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 hour ago, VasilisKvr22 said: Ευχαριστώ πολύ, φιλαράκι!! Ελπίζω να κατάφερες και εσύ τον στόχο σου! Τελειωνω σύντομα και εγω με σχολη.;) 1
VasilisKvr22 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, txcellas είπε Συγχαρητήρια! Πιάνεις αυτο που θες λογικά. Ευχαριστώ πολύ! Ναι, πιστεύω πως είμαι μέσα.
Jimmys96 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Για αρχή να σε συγχαρώ που μετά από τόσα χρόνια θα κυνηγήσεις κάτι που γουστάρεις !! Για εμένα κάνε το και αν έχεις πραγματικά το θέλεις θα το πετύχεις !!
VasilisKvr22 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, Jimmys96 είπε Για αρχή να σε συγχαρώ που μετά από τόσα χρόνια θα κυνηγήσεις κάτι που γουστάρεις !! Για εμένα κάνε το και αν έχεις πραγματικά το θέλεις θα το πετύχεις !! Καλησπέρα, ,μαλλον δεν ειδες τα προσφατα σχολια στο thread! Εδωσα τις εξετασεις τελικα. Ειμαι +1015 μορια πανω απο την περσινη βαση και φετος παιρνουν περισσοτερους αστυνομικους μετα απο πολλα χρονια! Εχω ολοκληρωσει και τις προκαταρκτικες εξετασεις και τωρα αναμενω τις βασεις!! Πιστευω πως καταφερα αλλα κραταω μικρο καλαθι μεχρι την ανακοινωση των βασεων!! Ευχαριστω παρα πολυ!!!
Jimmys96 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2020 45 λεπτά πριν, VasilisKvr22 είπε Καλησπέρα, ,μαλλον δεν ειδες τα προσφατα σχολια στο thread! Εδωσα τις εξετασεις τελικα. Ειμαι +1015 μορια πανω απο την περσινη βαση και φετος παιρνουν περισσοτερους αστυνομικους μετα απο πολλα χρονια! Εχω ολοκληρωσει και τις προκαταρκτικες εξετασεις και τωρα αναμενω τις βασεις!! Πιστευω πως καταφερα αλλα κραταω μικρο καλαθι μεχρι την ανακοινωση των βασεων!! Ευχαριστω παρα πολυ!!! Ναι όντως δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα 😎 πολλά συγχαρητήρια τότε 1
VasilisKvr22 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Βγηκαν οι βασεις παιδια. Τα καταφερα! Επιασα την αστυφυλακων! Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!! 4 2
Mene Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Συγχαρητήρια! Να θυμάσαι πάντα τον ενθουσιασμό που έχεις τώρα, για να μην καταφέρουν οι καταστάσεις να σε αλλάξουν! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα