Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες μετα απο 7 χρονια.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μακάρι όλοι οι αστυνομικοί να ήταν συνειδητοποιημένοι και να έκαναν τη δουλειά τους με ευχαρίστηση και οι αγγαρεία. Είναι πολύ σημαντική δουλειά.

Λογικό να έχει ανέβει αφού έχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Ειναι ψηλά η βαση επείδη είναι από ΕΠΑΛ. Μέσω ΓΕΛ παραμένει γυρω στα 16.500

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, VasilisKvr22 είπε

Αν ήταν αποκλειστικά μόνο γι αυτό, τότε θα έκανα τα χαρτιά μου σε ότι προκήρυξη βγαίνει και θα περίμενα άγιος ο θεός πότε θα διοριστώ.

Ή μπορείς να μην περιμένεις αγίους, σκέφτηκες, και να δώσεις πανελλήνιες ώστε το μέλλον σου στο Δημόσιο να περνάει σε ένα βαθμό από το χέρι σου.

• 2 μήνες μετά...

Καλημέρα είμαι 3ετης φοιτητής σε Σχολή φιλολογίας..ωστόσο το όνειρο μου είναι η αστυνομία..αξιωματικων κυρίως .πιστεύεται συνδυάζεται διάβασμα και σχολή; και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω με φροντιστήριο στα Αρχαία θα βοηθηθω για τις πανελλήνιες;

• 2 μήνες μετά...

Παίδες ακούστε το προβληματισμό μου γιατί θα με τρελανει... κοντεύω τα 25 και θέλω να ξαναδώσω πανελλήνιες (έχω δώσει και κάποιες άλλες φορές και πάντα χωρίς φροντιστήριο)για να πιάσω φαρμακευτικη για τον απλό λόγο ότι έχουμε στην οικογένεια φαρμακείο... αλλά οι γονείς μου δε θέλουν να ξαναπροσπάθησω και μου λένε να πάω συνεχισω τη σχολή που έχω περάσει ή απλά να γίνω βοηθός στο φαρμακείο...εγώ αυτό όμως δε το αντέχω θέλω να είμαι κανονικός πτυχιούχος...φέτος έβγαλα λίγο πάνω από 14000... πιστεύετε αν ξανακάνω προσπάθεια χάνω πολλά χρόνια;η ψυχολογία μου έχει φτάσει πατο Με όλα αυτά... το θέμα είναι ότι θα ήθελα και λίγο φροντιστήριο αλλά άντε να υποστηρίξουν οι γονείς με αυτή τη διάθεση..

8 ώρες πριν, arnold94 είπε

Παίδες ακούστε το προβληματισμό μου γιατί θα με τρελανει... κοντεύω τα 25 και θέλω να ξαναδώσω πανελλήνιες (έχω δώσει και κάποιες άλλες φορές και πάντα χωρίς φροντιστήριο)για να πιάσω φαρμακευτικη για τον απλό λόγο ότι έχουμε στην οικογένεια φαρμακείο... αλλά οι γονείς μου δε θέλουν να ξαναπροσπάθησω και μου λένε να πάω συνεχισω τη σχολή που έχω περάσει ή απλά να γίνω βοηθός στο φαρμακείο...εγώ αυτό όμως δε το αντέχω θέλω να είμαι κανονικός πτυχιούχος...φέτος έβγαλα λίγο πάνω από 14000... πιστεύετε αν ξανακάνω προσπάθεια χάνω πολλά χρόνια;η ψυχολογία μου έχει φτάσει πατο Με όλα αυτά... το θέμα είναι ότι θα ήθελα και λίγο φροντιστήριο αλλά άντε να υποστηρίξουν οι γονείς με αυτή τη διάθεση..

"Κάλλιο αργά παρά ποτέ"λένε. Σε τι σχολή έχεις περάσει αρχικά;

Εφόσον δεν μένεις στάσιμος αλλά παράλληλα συνεχίζεις να σπουδάζεις κάτι δεν είναι κακό. Αν το θέλεις πολύ προσπάθησε ξανά.

Όσες φορές έχεις δώσει πανελλαδικές, τι μόρια πιάνεις συνήθως;

Είμαι στη σχολή μηχανικών βιοιατρικης που πέρασα πριν δύο χρόνια αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα γιατί όλο ξεκιναγα πάλι διαβασμα για τις εξετάσεις...τα μόρια ξεκίνησα από πολύ χαμηλά, τη πρώτη φορά 10.900 κ έχω φτάσει έως 14200

7 λεπτά πριν, arnold94 είπε

Είμαι στη σχολή μηχανικών βιοιατρικης που πέρασα πριν δύο χρόνια αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα γιατί όλο ξεκιναγα πάλι διαβασμα για τις εξετάσεις...τα μόρια ξεκίνησα από πολύ χαμηλά, τη πρώτη φορά 10.900 κ έχω φτάσει έως 14200

Μιας και καταλαβαίνω ότι έχεις δώσει αρκετές φορές, πρέπει να σκεφτείς να δεις τι είναι αυτό που "δεν πάει" τόσο καλά και δεν πιάνεις το στόχο σου. Κάποιο μάθημα που θεωρείς ότι σε δυσκολεύει, ο τρόπος μελέτης; 

Σίγουρα η καθοδήγηση από καθηγητή θα σε οφελήσει πάρα πολύ, ειδικά αφού έχεις δει αρκετές φορές την ύλη των μαθημάτων. Απλά πρέπει να δεις τι είναι αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεσαι για να το πετύχεις αυτό που θέλεις. 

• Like 1

Γενικά αυτό που μου έλειπε συχνά είναι να είχα έναν πολύ καλό μαθητή για παρέα να διαβάζαμε μαζί για να ρώταγα και απορίες γιατί πολλές φορές η μοναξιά σε πάει πίσω όσο να ναι

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Φίλε δώσε ξανά!! Καλύτερά να προσπαθήσεις παρά να μείνεις με την αμφιβολία!!! Εγώ μέχρι φέτος μπορώ λόγω ηλικίας να δώσω για αστυνομία. Άφησα τη δουλειά μου για το 9μηνο για να αφοσιωθώ 100% στις πανελλαδικές. Βέβαια έγινε χαμός με τους γονείς μου οι οποίοι είναι αρνητικοί... Άμα θέλει κανείς να μιλήσουμε για αμφίδρομο boost ψυχολογίας ας στείλει :D

• Thanks 1

Στις 10/10/2019 στις 2:22 ΠΜ, arnold94 είπε

Ξαναδωσε μην το σκέφτεσαι.Αν είχα έτοιμο φαρμακείο και εγώ φαρμακευτική θα πήγαινα.Σκεψου ότι οι απόφοιτοι που ιδανικά τελείωσαν στα 23 και οι οποίοι δεν έχουν κάποιο φαρμακείο κληρονομήσει χρειάζονται καμία δεκαριά χρόνια για να ανοίξουν το δικό τους.Εσυ στα 30 θα τελειώσεις και θα το βρεις έτοιμο οπότε εισαι στην ίδια μοίρα με αυτούς.Τωρα καλό θα ήταν για εμένα να βρεις ένα καλό φροντιστήριο με καλούς μαθητές γιατί πάντα ο υγιής ανταγωνισμός είναι ωφέλιμος.Καλη επιτυχία σε και να κάνεις!

• Thanks 2

Στις 10/10/2019 στις 2:22 ΠΜ, arnold94 είπε

Έχεις τελειώσει ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ;
Αν τελείωσες ΓΕΛ μπορείς να πας 2 χρόνια στο εσπερινό επάλ στο τμημα υγείας - φαρμακευτικής και να δώσεις με τα απαιδιά του εσπερινού που οι βάσεις είναι χαμηλές.

Φέτος για τα εσπερινά οι βάσεις ήταν:

ΑΠΘ 16.590

ΕΚΠΑ 12.640

Πάτρας 8.720

• Thanks 1

• 8 μήνες μετά...

Καλησπέρα!!!

Τελικά έδωσα εξετάσεις και κατάφερα να συγκεντρώσω 17590 μόρια για τις σχολές κοινής ομάδας και 18920 για τις σχολές από ειδικότητα πληροφορικής.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...