VasilisKvr22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, Αποφάσισα να ξαναδώσω πανελλήνιες. Είμαι από ΕΠΑΛ, ειδικότητα Πληροφορικής και στοχεύω για τη Σχόλη Αστυφυλάκων οπότε η βάση είναι 18.100+... Η αλήθεια είναι ότι μετά από αρκετές δουλειές ανακάλυψα ότι αυτό θα ήθελα να κάνω. Αυτή τη στιγμή δουλεύω σαν μάγειρας.. Αν αρχίσω σωστό διάβασμα, ιδιαίτερα και σίγουρα όχι με τα μυαλά ενός 18χρονου πιστεύω πως μπορώ να το πετύχω. Πείτε με τρελό ή οτιδήποτε αλλά έχω ψηθεί πάρα πολύ άσχημα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 για αρχή είσαι κομπλέ με ηλικία κ ύψος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisKvr22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, bilya είπε για αρχή είσαι κομπλέ με ηλικία κ ύψος? Ναι! Θα είμαι 24 εκείνο τον καιρό και έχω ύψος 1.78. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, VasilisKvr22 είπε Ναι! Θα είμαι 24 εκείνο τον καιρό και έχω ύψος 1.78. οκ δεύτερον τι νομίζεις πως κάνουν στην αστυνομία κ θεωρείς οτι είναι η δουλειά που θες να κάνεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Αφού βρήκες αυτό που θες να κάνεις για μένα κάντο. Δεν είναι σίγουρα κάτι άπιαστο και είσαι και αρκετά μικρός. Δεν έχεις κάτι να χάσεις, το πολύ πολύ ξαναγυρνάς στην κουζίνα αν δεν σου κάτσει ή κανείς κάτι άλλο. Καλή επιτυχία! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, bilya είπε οκ δεύτερον τι νομίζεις πως κάνουν στην αστυνομία κ θεωρείς οτι είναι η δουλειά που θες να κάνεις? Σταθερή δουλειά όπου το μαγαζάκι δεν θα κλείσει ποτέ ούτε και θα τον απολύσουν, και μισθός Δημοσίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, randomcat είπε Σταθερή δουλειά όπου το μαγαζάκι δεν θα κλείσει ποτέ ούτε και θα τον απολύσουν, και μισθός Δημοσίου. ναι όμως ο ts λέει οτι μετα απο πολλές δουλειές ανακάλυψε οτι του αρέσει αυτή η δουλειά. Δεν λέει για σταθερή δουλειά κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Έχει πάει τόσο η αστυνομία; Στις μέρες μου τόσο είχε η υψηλότερη οικονομική σχολή. Σίγουρα μπορείς, αν έχεις νορμάλ βάσεις και iq. Είναι ένας βαθμός που τον πιάνεις με καλή δουλειά. Τόσο είχα βγάλει και εγώ περίπου, 5ο πεδίο, πριν 15 χρόνια, αλλά επέλεξα την υψηλότερη οικονομική σχολή.😑 Και εγώ θεωρώ η αστυνομία είναι πολύ καλή επιλογή. Go for it! Κοίτα λίγο και το νέο σύστημα βέβαια. Από ότι ακούω από τις μαμάδες στη δουλειά έχει αλλάξει πολύ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisKvr22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Σίγουρα δεν ξέρω τι παίζει εντός αστυνομίας αλλά από αυτά που έχω ακούσει από τον ξάδερφο μου, και γενικά από γνωστούς αστυνομικούς, με έχει ενθουσιάσει σαν επάγγελμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sensai Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 κάντο φίλε μακάρι να μπορούσα να το κάνω και εγώ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Το οικονομικό για τα φροντιστήρια (βιβλια,υλες κλπ) τα εχεις σκεφτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, bilya είπε ναι όμως ο ts λέει οτι μετα απο πολλές δουλειές ανακάλυψε οτι του αρέσει αυτή η δουλειά. Δεν λέει για σταθερή δουλειά κτλπ. Ακριβώς. Μετά από πολλές δουλειές κατάλαβε ότι ο ιδιωτικός τομέας δεν του αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisKvr22 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, txcellas είπε Το οικονομικό για τα φροντιστήρια (βιβλια,υλες κλπ) τα εχεις σκεφτει; Τα βιβλία τα βρήκα, ύλες περιμένω να βγουν, αλλα θα αρχίσω την προετοιμασία από τώρα. Κατάφερα να μαζέψω ένα σεβαστό ποσό όσο δούλευα, δεν τα σκόρπαγα.. 6 ώρες πριν, randomcat είπε Ακριβώς. Μετά από πολλές δουλειές κατάλαβε ότι ο ιδιωτικός τομέας δεν του αρέσει. Αν ήταν αποκλειστικά μόνο γι αυτό, τότε θα έκανα τα χαρτιά μου σε ότι προκήρυξη βγαίνει και θα περίμενα άγιος ο θεός πότε θα διοριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 καντο με παθος και ας ειναι λαθος που δνε ειναι... go for it man μου !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, randomcat είπε Σταθερή δουλειά όπου το μαγαζάκι δεν θα κλείσει ποτέ ούτε και θα τον απολύσουν, και μισθός Δημοσίου. Μακάρι όλοι οι αστυνομικοί να ήταν συνειδητοποιημένοι και να έκαναν τη δουλειά τους με ευχαρίστηση και οι αγγαρεία. Είναι πολύ σημαντική δουλειά. 12 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Έχει πάει τόσο η αστυνομία; Στις μέρες μου τόσο είχε η υψηλότερη οικονομική σχολή. Σίγουρα μπορείς, αν έχεις νορμάλ βάσεις και iq. Είναι ένας βαθμός που τον πιάνεις με καλή δουλειά. Τόσο είχα βγάλει και εγώ περίπου, 5ο πεδίο, πριν 15 χρόνια, αλλά επέλεξα την υψηλότερη οικονομική σχολή.😑 Και εγώ θεωρώ η αστυνομία είναι πολύ καλή επιλογή. Go for it! Κοίτα λίγο και το νέο σύστημα βέβαια. Από ότι ακούω από τις μαμάδες στη δουλειά έχει αλλάξει πολύ. Λογικό να έχει ανέβει αφού έχει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα