poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 10 minutes ago, divo said: Ποσα νουμερα ειχες στην isdn? τα πειραγμένα δεν ηταν συμβατα. Τα μαμα firmware ισως να δουλευαν, πρωσοπικα δεν τα δοκιμασα ποτε. Huawai ειναι και οι καμπίνες..... huawei και alcatel εχει η Cosmote στα kv. πειραγμενα τι εννοεις?πειραγμενα firmware?
divo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, poulinos είπε huawei και alcatel εχει η Cosmote στα kv. πειραγμενα τι εννοεις?πειραγμενα firmware? εκτος απο τις καρτες και η καμπινα Huawai ειναι. την ειχα δει οταν ειχε ερθει πακεταρισμενη σε κεντρο. η cosmote διαμορφώνει το firmware μονη της. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από divo
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Στο Βooster όταν επιλέγω IP protocol version μόνο IPv6, δε δουλεύει το VoIP, δείχνει "Οffline", είναι λογικό αυτό;
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 On 05/09/2019 at 15:29, divo said: εκτος απο τις καρτες και η καμπινα Huawai ειναι. την ειχα δει οταν ειχε ερθει πακεταρισμενη σε κεντρο. η cosmote διαμορφώνει το firmware μονη της. σε ολους τους παροχους παιζουν πειραγμενα(custom_)firmwares.με την καμπινα δεν εδωσα σημασια.μονο με το Dslam ασχοληθηκα που ετυχε να εχω παει 2 ραντεβου για καποια τεστ το ενα σε alcatel dslam και το αλλο σε huawei.απο εκει ειναι και οι παρακατω φωτογραφιες https://www.insomnia.gr/forums/topic/685316-kvcabin-vdsl-οτε-wind-vodafoneπως-είναι-μέσατι-είναιτι-κάνει/
AntoMast Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον. Θα τους πάρω τηλέφωνο. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από AntoMast
AntoMast Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά μίλησα με 13888 για κανα μισάωρο.. Όλα καλά, δεν είμαι σίγουρος όμως για ένα θέμα. Μένω σε σπίτι με δύο ορόφους. Αυτήν την στιγμή το Speed Entry ADSL το ρουτερ το έχω κάτω. Ίντερνετ έχω σε όλο τον πρώτο όροφο, πάνω όχι ή με το ζόρι. Στον κάτω όροφο ωστόσο δεν έχω 4G. Πάνω έχω φουλ 4/4 (εκεί που θέλω να βάλω το Speed Booster). Η ερώτηση μου και το θέμα μου είναι.. Άμα βάλω το speed booster πάνω, θα έχω σήμα wifi κάτω; Στην αρχή νόμιζα πως μπορώ να έχω και τα δύο ρουτερ το ένα κάτω το ένα πάνω αλλά έκανα λάθος. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από AntoMast
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 On 03/04/2020 at 16:09, AntoMast said: Παιδιά μίλησα με 13888 για κανα μισάωρο.. Όλα καλά, δεν είμαι σίγουρος όμως για ένα θέμα. Μένω σε σπίτι με δύο ορόφους. Αυτήν την στιγμή το Speed Entry ADSL το ρουτερ το έχω κάτω. Ίντερνετ έχω σε όλο τον πρώτο όροφο, πάνω όχι ή με το ζόρι. Στον κάτω όροφο ωστόσο δεν έχω 4G. Πάνω έχω φουλ 4/4 (εκεί που θέλω να βάλω το Speed Booster). Η ερώτηση μου και το θέμα μου είναι.. Άμα βάλω το speed booster πάνω, θα έχω σήμα wifi κάτω; Στην αρχή νόμιζα πως μπορώ να έχω και τα δύο ρουτερ το ένα κάτω το ένα πάνω αλλά έκανα λάθος. δοκιμασε το να δεις αν πιανεις wifi κατω.αν δεν πιανεις ειτε πας σε Repeater ειτε σε καλωδιο ethernet ειτε σε powerline.
AntoMast Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, poulinos είπε δοκιμασε το να δεις αν πιανεις wifi κατω.αν δεν πιανεις ειτε πας σε Repeater ειτε σε καλωδιο ethernet ειτε σε powerline. Το router θα συνδεθεί με PC μέσω ethernet. Απλά θέλω και στον κάτω όροφο να πιάνω wifi για κινητό κτλπ. Έβαλα το Speed entry στην θέση που θα βάλω το ha 35 και είχα wifi κάτω.. Άρα λογικα θα έχω και με το άλλο, σωστά; Επίσης μια ερώτηση. Παραλαμβάνω το ΗΑ35 σε περίπου 2 μέρες, χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις για καλύτερη απόδοση;
AntoMast Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Παιδιά μόλις έβαλα speed booster. Στο κινητό (wifi) πιάνω από 1.6 τώρα 30mbps, ωστόσο στο PC που το έβαλα έχω την παλιά ταχύτητα. Πως το αλλάζω αυτό;
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Απο τις ρυθμισεις Layer to Bridging πως συνδεονται οι LAN υποθετω . Θυμαται κανεις το 210 τηλεφωνο των προσφορων ανανεωσεις μηπως ; Oχι το 13888 δεν εχω διαθεση για καλαμπουρια με αυτους.
AntoMast Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Απο τις ρυθμισεις Layer to Bridging πως συνδεονται οι LAN υποθετω . Θυμαται κανεις το 210 τηλεφωνο των προσφορων ανανεωσεις μηπως ; Oχι το 13888 δεν εχω διαθεση για καλαμπουρια με αυτους. Δεν ειμαι σιγουρος αμα υπαρχει (και αν ναι τοτε δεν το θυμαμαι) για ανανεωσεις μονο, ωστοσο στην θεση σου θα επαιρνα στο 13788 που ουσιαστικα ειναι για τεχνικες βλαβες. Σχεδον παντα εκει παιρνω και ποτε δεν μου λενε κατι, ακομη και αν προκειται για μη τεχνικα θεματα. Αμα παρεις στο 13888 καντο το πρωι/βραδυ, μετα τις 11 και μεχρι τις 21:00 ειναι ωρα αιχμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα