poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 minute ago, Mhlogiatros said: Σε συσκευασία των 100 κομματιών βρήκα ναι σε κουτακι βγαινουν.δεν ξερω αν δινει κανεις χυμα.
amoraitop Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Στις 17/5/2019 στις 11:47 ΠΜ, beisnikos_spi είπε Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν το SpeedBooster έχει ρήτρα ελάχιστης παραμονής πχ 24 μήνες; Πως έχεις συνδέσει τον αποκωδικοποιητή στο δίκτυο; Μέσω ethernet ή κάπως ασύρματα; Για το πρώτο έχει σίγουρα ρήτρα ελάχιστης παραμονής, νομίζω 24 μήνες. Για το δεύτερο η σύνδεση με τον αποκωδικοποιητή γίνεται μόνο μέσω ethernet ποτέ ασύρματα. Στις 17/5/2019 στις 6:49 ΜΜ, divo είπε Αν ειχες παρει το 13888 και τους ειχες ρωτησει γι αυτο θα σου λεγανε οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Και αυτο γιατι ειναι μεσα στα πλαισια που δεν μπορεις να χρησιμοποιηεις booster. οπως επισης δεν μπορεις να το εχεις αν εχεις static ip ή isdn me msn vdsl wnolebuy. οπως επισης δεν εχεις τηλεφωνο αλλα μονο ιντερνετ σε περιπτωση βλαβης γραμμης adsl/vdsl. ολα αυτα τα γνωριζουν στο 13888 μια και η παρουσιαση που τους εγινε τα γραφει.......... Μα αυτό ακριβώς λέω φίλε μου, ότι TEXNIKOI του 13888 μου πρότειναν ως λύση το Speedbooster!!!
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι "τεχνικοί" ανειδίκευτοι πωλητές με ενα "σεμινάριο" και ας δηλώνουν "τεχνικοί" . Ο Dιvo νομίζω τους εχουν κανει κάποια μαθήματα σε σεμινάριο γενικά αλλά πρέπει να σε δώσουν 2 lvl πάνω για να πέσεις σε άνθρωπο που νιώθει Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 On 21/05/2019 at 22:31, divo said: χυμα εχει ο Καυκας απο οτι λεει και αιγαλεω δεν το ειχα ψαξει ποτε αν δινουν χυμα.συνηθως μου ερχονται σε κουτακι των 100 γιατι ετσι τα αγοραζουμε.το ιδιο και Rj45 Και rj11. αλλα rj45 και rj11 δινουν και χυμα οποτε λογικο να εχουν και χυμα 3m scotchlok.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 On 24/05/2019 at 16:59, divo said: Το cosmote tv για χρηση repaly tv tvplus και αλλες υπηρεσιες υβριδικου αποκωδικοποιητη γίνεται ή με ethernet καλωδιο ή με wifi στικακι ή με powerpugs ή οτιδηποτε μπορει να συνδέσει τον αποκωδικοποιητη με το ρουτερ για να εχει ιντερνετ. το speedbooster στο πρότειναν για ταχυτητα οχι για υβριδικες υπηρεσιες tv. επιπλεον μια και το εχεις αλλα απο οτι βλεπω δεν το ξερεις. οι on demand υπηρεσιες, ειναι μια πληθώρα υπηρεσιων που μεσα σε αυτη ειναι το replay tv, oi on demand (νοικιασμενες) ταινειες, tv plus (δωρεαν ταινιοθήκη) , smart remode, απομακρυσμενη εγραφη, τα καναλια national geog., history κα. μεχρι και με Repeater σε client mode μπορεις να παρεις ασυρματα και να δωσεις με ethernet. 1
solution1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατή η χρήση speedbooster σε κοντινό σπίτι; (Εντός του home zone) Δηλαδή, κάνω αίτηση για speedbooster, έρχεται το νέο router αλλά δεν το συνδέω στη γραμμή του σπιτιού. Το μεταφέρω σε κοντινό σπίτι. Μπορεί να λειτουργεί απροβλημάτιστα το internet και στα 2 σπίτια; (Δε μ'ενδιαφέρει η τηλεφωνία) Θέλω ν' αποφύγω νέα σύνδεση για internet. (Δεν έχουν οπτική επαφή τα σπίτια οπότε δεν μπορώ να στείλω από το ένα στο άλλο) Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από solution1
taslikos Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, solution1 είπε Γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατή η χρήση speedbooster σε κοντινό σπίτι; (Εντός του home zone) Δηλαδή, κάνω αίτηση για speedbooster, έρχεται το νέο router αλλά δεν το συνδέω στη γραμμή του σπιτιού. Το μεταφέρω σε κοντινό σπίτι. Μπορεί να λειτουργεί απροβλημάτιστα το internet και στα 2 σπίτια; (Δε μ'ενδιαφέρει η τηλεφωνία) Θέλω ν' αποφύγω νέα σύνδεση για internet. (Δεν έχουν οπτική επαφή τα σπίτια οπότε δεν μπορώ να στείλω από το ένα στο άλλο) Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά θεωρώ πως θα δουλεύει. 1
theodore15 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Ρώτησα σ' ένα μαγαζί Cosmote για το speed booster μου είπαν οτι μπορώ να κάνω χρήση στο εξοχικό. Πέρνω τηλ. στο 13888 και μου είπαν η χρήση του δεν είναι αυτή. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει και αν η Cosmote μπορεί να το κλειδώσει ώστε να παίζει μόνο εντός σπιτιού?
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 hours ago, theodore15 said: Ρώτησα σ' ένα μαγαζί Cosmote για το speed booster μου είπαν οτι μπορώ να κάνω χρήση στο εξοχικό. Πέρνω τηλ. στο 13888 και μου είπαν η χρήση του δεν είναι αυτή. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει και αν η Cosmote μπορεί να το κλειδώσει ώστε να παίζει μόνο εντός σπιτιού? θεωρητικα μπορει να κλειδωσει .και ναι κανονικα δεν ειναι η χρηση του αυτη αλλα η χρηση του ειναι να δινει παραπανω ταχυτητα οταν δεν φτανει η adsl/vdsl. @divo
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 To 4G του booster δεν παίζει αν δεν πάρει πρώτα την IP από το ADSL. Μετά αν αποσυνδεθεί το ADSL συνεχίζουν να παίρνουν 4G ΜΟΝΟ οι ήδη συνδεμένες συσκευές, και αν το booster σε αυτή την περίπτωση κλείσει (πχ λόγω πτώσης ρεύματος) ήρθε και το τέλος. Δε θα δώσει ποτέ ξανά Internet από το 4G αν δεν πάρει IP από το ADSL. Και όλα αυτά με πολλούς πειραματισμούς εδώ και 18μήνες στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο μου είπε και ο τεχνικός που ήρθε πριν λίγες εβδομάδες όταν δεν συντόνιζε το ADSL και νέκρωσαν όλα.
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω μας το πουλουσαν σαν ασφαλεια οτι θα εχεις Internet ΑΚΟΜΑ και αν πεσει το ADSL τι να πω ..... Μηπως γινονται αυτα με το τελευταιο firmware ; Με το παλιο δεν ειχα δει να σου κοβει αμεσως αν δε συντονιζει το ADSL και αυτο ειναι το μεγαλο ατου σε προβληματικες περιοχες που μας εχουν με βλαβες συνεχεια ... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Mhlogiatros
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 9 hours ago, Mhlogiatros said: Εδω μας το πουλουσαν σαν ασφαλεια οτι θα εχεις Internet ΑΚΟΜΑ και αν πεσει το ADSL τι να πω ..... Μηπως γινονται αυτα με το τελευταιο firmware ; Με το παλιο δεν ειχα δει να σου κοβει αμεσως αν δε συντονιζει το ADSL και αυτο ειναι το μεγαλο ατου σε προβληματικες περιοχες που μας εχουν με βλαβες συνεχεια ... αν ισχυει αυτο που ειπε ο πιο πανω τοτε φαντασου οτι και αποσυνδεσεις να κανει η γραμμη Ip παιρνει οποτε παιζει και το 4g. ναι αν το εχουν κανει ετσι ειναι βλακεια απο την αλλη θελουν και αυτοι να προφυλαξουν οτι εσυ δεν θα το παιρνεις και θα το κανεις βολτες στο ε3οχικο κτλ.γιατι 100giga δεν ειναι λιγα.
emperor4her Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μια ερωτηση μιας και με ενδιαφερει το θεμα.. στο εξοχικο μου δεν εχω ΟΤΕ. στο κανονικο μου σπιτι, εχω vdsl 50. μπορω να παρω το booster Και να το παω στο εξοχικο και να εχω ιντερνετ συνδεοντας το απλα στο ρευμα?? ρωταω, γιατι θα πηγαινω 3-4 φορες τη βδομαδα φετος, μην βαλω ιντερνετ και εκει..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, divo είπε @Nikosmile Οσο για τον τεχνικο που σου ειπε οτι πρεπει να παρει IP adsl μαλλον δε ξερει πως δουλευει.... "Δεν δουλεύει μόνο του" μου είπε για την ακρίβεια. Και όντως σε μένα δεν δουλεύει. Ανέβηκε στην κολόνα... έβαλε το καλώδιο στην θέση του, που ήταν "χαλαρό", αμέσως συντόνισε το ADSL και όλα πήραν ζωή. Στις αποσυνδέσεις όμως παίζει κανονικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα