Alex-V Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Εχει δωσει ο γειτονας το αδερφου μου που μενει απο πανω τον κωδικο απο το ιντερνετ του, αλλα δεν εχει τοσο καλο σημα και καποιες φορες πιανει καποιες οχι. Εχω ακουσει κατι για repeater που το βαζεις στην πριζα και ενισχυει το σημα. Μπορει καποιος να μου δωσει καποιες λεπτομεριες? Βρηκα ενα tplink στο skroutz σε καλη τιμη και με πολυ καλα λογια. Απλα θελω να μου πει καποιος που γνωριζει πως λειτουργει.
jkoukos Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Όλες οι σχετικές συσκευές (Repeater, Extenders) δουλεύουν εφόσον τοποθετηθούν σε ενδιάμεσο σημείο μεταξύ των 2 θέσεων, όπου θα λαμβάνουν ικανοποιητικό σήμα από την πηγή με σκοπό το επεκτείνουν προς τον δέκτη (αφού το αρχικό δεν φθάνει λόγο εξασθένισης). Με απλά λόγια πρέπει να βρεις ένα σημείο όπου εκεί θα λαμβάνεις ικανοποιητικό σήμα από τον γείτονα κι εκεί θα βάλεις τον ασύρματο αναμεταδότη. 1
Alex-V Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, jkoukos είπε Όλες οι σχετικές συσκευές (Repeater, Extenders) δουλεύουν εφόσον τοποθετηθούν σε ενδιάμεσο σημείο μεταξύ των 2 θέσεων, όπου θα λαμβάνουν ικανοποιητικό σήμα από την πηγή με σκοπό το επεκτείνουν προς τον δέκτη (αφού το αρχικό δεν φθάνει λόγο εξασθένισης). Με απλά λόγια πρέπει να βρεις ένα σημείο όπου εκεί θα λαμβάνεις ικανοποιητικό σήμα από τον γείτονα κι εκεί θα βάλεις τον ασύρματο αναμεταδότη. Ναι καταλαβα τι εννοεις. Εγινε σε ευχαριστω παρα πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα