chios Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δίκιο έχεις αλλά τα παιδιά μετάχειρίζονται τα κινητά χειρότερα και από οικοδόμος.
karaLRS Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Donalhioy είπε έλεος πραγματικα.... ενα κινητο για παιδι ζητησε ο ανθρωπος.... "κινητό" για "παιδί"....
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Η ερωτηση του topic starter ειναι σαφης. Παρακαλω κινηθειτε με βαση αυτα που χρειαζεται να εχει μια συσκευη και περιοριστε τα εξτρα σχολια. Ευχαριστω 1
pink_glitter Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 10:27 ΜΜ, karaLRS είπε "κινητό" για "παιδί".... Τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου είχαμε κινητό από 10 χρονών. Κανένας από τους δύο δεν έπαθε τίποτα. Απλά εξαρτάται από την ωριμότητα του παιδιού και τα μέτρα προστασίας που θα λάβει ο γονέας. Δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικοί για τα πάντα...
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 7:39 ΜΜ, Banela είπε Ψάχνω κινητό για το γιο μου . Καινούριο , οικονομικό, να αντέχει. Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται να έχει ένα κινητό , είμαι της παλιάς τεχνολογίας. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Redmi note 5, redmi note 6 pro, redmi note 7 ένα από αυτά εγώ προτείνω σε άποψη καινούργιο όλα είναι περίπου στα ίδια λεφτά με την διαφορά το 5-6 έχουν ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 636 ενώ το 7 έχει τον 660 που είναι πιο δυνατός απλά είναι σε μικρή υπέρβαση στα χρήματα
life is music Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 8:58 ΜΜ, Banela είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μια ακόμη ερώτηση. Ποιο από αυτά που μου προτείνετε έχει καλή οθόνη; Εννοώ για να μη στραβωθει τελείως γιατί όπως καταλαβαίνετε θα παίζει όλη μέρα. Υπάρχει κάπου κάποια αξιολόγηση για αυτό το θέμα; Στα 100 ευρώ μπορείς να πας και στο redmi 6 3gb ram 32 χώρο και φυσικά 8 πύρινο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα