Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Donalhioy είπε

έλεος πραγματικα....   ενα κινητο για παιδι ζητησε ο ανθρωπος....

"κινητό" για "παιδί"....

• Moderators
Δημοσ.

Η ερωτηση του topic starter ειναι σαφης. Παρακαλω κινηθειτε με βαση αυτα που χρειαζεται να εχει μια συσκευη και περιοριστε τα εξτρα σχολια. 

Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/5/2019 στις 10:27 ΜΜ, karaLRS είπε

"κινητό" για "παιδί"....

Τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου είχαμε κινητό από 10 χρονών. Κανένας από τους δύο δεν έπαθε τίποτα. Απλά εξαρτάται από την ωριμότητα του παιδιού και τα μέτρα προστασίας που θα λάβει ο γονέας. Δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικοί για τα πάντα...

Δημοσ.
Στις 3/5/2019 στις 7:39 ΜΜ, Banela είπε

Ψάχνω κινητό για το γιο μου . Καινούριο , οικονομικό,  να αντέχει. Δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται να έχει ένα κινητό , είμαι της παλιάς τεχνολογίας. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 

Redmi note 5, redmi note 6 pro, redmi note 7 ένα από αυτά εγώ προτείνω σε άποψη καινούργιο όλα είναι περίπου στα ίδια λεφτά με την διαφορά το 5-6 έχουν ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 636 ενώ το 7 έχει τον 660 που είναι πιο δυνατός απλά είναι σε μικρή υπέρβαση στα χρήματα 

Δημοσ.
Στις 3/5/2019 στις 8:58 ΜΜ, Banela είπε

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μια ακόμη ερώτηση. Ποιο από αυτά που μου προτείνετε έχει καλή οθόνη; Εννοώ για να μη στραβωθει τελείως γιατί όπως καταλαβαίνετε θα παίζει όλη μέρα. Υπάρχει κάπου κάποια αξιολόγηση για αυτό το θέμα;

Στα 100 ευρώ μπορείς να πας και στο redmi 6 3gb ram 32 χώρο και φυσικά 8 πύρινο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...