kukukali Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Εχω το εξης προβλημα Στον παρακατω πινακα εχω την εξισωση στην ....2η σειρα στο Η2 =SUM(B2-C2-D2-E2-F2-G2) Πως μπορω να φτιαξω μια εξισωση ωστε by default να ισχυει και για τις επομενες σειρες και να μην χρειαζεται να κανω για την καθεμια ξεχωριστα;; Ευχαριστω
Apati-menos Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Τι ακριβώς εννοείς με το "by default"; Αν εννοείς πάντως τη λαβή συμπλήρωσης, τότε είναι κάτι πραγματικά απλό: https://support.office.com/el-gr/article/Αυτόματη-συμπλήρωση-δεδομένων-σε-κελιά-φύλλων-εργασίας-74e31bdd-d993-45da-aa82-35a236c5b5db 1
kukukali Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ενα αλλο προβλημα,το εψαξα αλλα δεν βρηκα λυση. Εχω βαλει το auto sum ωστε να βγαζει το συνολο πχ. 2830 Οταν επιλεγω να δω μονο τον Μαρτιο ενω βγαζει τα σωστα ποσα δεν τα αθροιζει,βγαζει παλι 2830. Μαρκαρισα και την επιλογη blanks ωστε να συμπεριλαβει και τα κενα αλλα βγαζει το ιδιο Πως το διορθωνω αυτο; Ευχαριστω Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από kukukali
eMike Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Αντί για τη συνάρτηση SUM, πρέπει να βάλεις την SUBTOTAL. Στην περίπτωσή σου: =SUBTOTAL(9;I2:I18) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα