JeZus Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Ακριβως απο πανω μου. Το ανεβασε το παιδι στο τέλος. https://www.youtube.com/watch?v=OI1StwThC-Y 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 ναι, το δα μετα. ενα εχω να πω: μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, spyros007 είπε Ωστόσο και τα λευτά που κραταει το μπητ εστω και μετα τον φόρο φευγουν απο την Ελλαδα.Τωρα οτι αυτο το κρατος δεν μπορει να κανει κατι σωστο ειναι γνωστο αιωνες τωρα....... Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του 11 ώρες πριν, spyros007 είπε Ωστόσο και τα λευτά που κραταει το μπητ εστω και μετα τον φόρο φευγουν απο την Ελλαδα.Τωρα οτι αυτο το κρατος δεν μπορει να κανει κατι σωστο ειναι γνωστο αιωνες τωρα....... Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του 11 ώρες πριν, spyros007 είπε Ωστόσο και τα λευτά που κραταει το μπητ εστω και μετα τον φόρο φευγουν απο την Ελλαδα.Τωρα οτι αυτο το κρατος δεν μπορει να κανει κατι σωστο ειναι γνωστο αιωνες τωρα....... Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του 11 ώρες πριν, spyros007 είπε Ωστόσο και τα λευτά που κραταει το μπητ εστω και μετα τον φόρο φευγουν απο την Ελλαδα.Τωρα οτι αυτο το κρατος δεν μπορει να κανει κατι σωστο ειναι γνωστο αιωνες τωρα....... Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του 11 ώρες πριν, spyros007 είπε Ωστόσο και τα λευτά που κραταει το μπητ εστω και μετα τον φόρο φευγουν απο την Ελλαδα.Τωρα οτι αυτο το κρατος δεν μπορει να κανει κατι σωστο ειναι γνωστο αιωνες τωρα....... Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του 11 ώρες πριν, spyros007 είπε Ωστόσο και τα λευτά που κραταει το μπητ εστω και μετα τον φόρο φευγουν απο την Ελλαδα.Τωρα οτι αυτο το κρατος δεν μπορει να κανει κατι σωστο ειναι γνωστο αιωνες τωρα....... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaius germanicus Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Τι σχέση έχει ένα φόρουμ τεχνολογίας με τα ταξί ένας Κθούλου ξέρει μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, koutport είπε Τοσα χρονια δε ξεραμε... τωρα ξερουμε τα εισπρατουν οι τραπεζες τουλαχιστον οχι ολα μαυρα φιλε μου... Έτσι για την ιστορία η οικονομία στέκεται λόγο του μαύρου χρήματος ! Αν με ένα μαγικό τρόπο αύριο ΟΛΑ λειτουργούσαν κανονικά ( αποδείξεις , δηλωμένα εισοδήματα ) , έχεις ιδέα τι θα γινόταν ;; Ξέρεις πόσες επιχειρήσεις μικρές θα έκλειναν ; Ξέρεις πόσες μεγάλες επιχειρήσεις που βαρανε τα πάντα απόδειξη ΚΛΕΒΟΥΝ νόμιμα το κράτος ; Ξέρεις πόσες μεγάλες επιχειρήσεις κάνουν ΞΈΠΛΥΜΑ ; Καλό είναι η καραμέλα με τις κάρτες και τις αποδείξεις να τελειώσει κάποια στιγμή, κάνουν πιο δυνατούς τους δυνατούς και πιο αδύναμους τους μικρούς. Όποιος ασχολείται με το εμπόριο και δεν είναι βιδωμενος σε μια θέση ξέρει πολύ καλά τι εννοώ. Από τους υπόλοιπους δεν έχω απαιτήση να καταλάβει και πολλά. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 50 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του Τι βλακείες... Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως φάση; Στην Ελλάδα που οι ταρίφες έπαιρναν στεγαστικό δάνειο για να αγοράσουν άδεια ταξί θα ήταν άδικο να ανοίξει η αγορά με ανταγωνιστικές εταιρείες τύπου Uber. Εντούτοις το Beat είναι εντελώς άλλη περίπτωση και ο πόλεμος και μόνο που έχουν ανοίξει οι Λυμπερόπουλοι εναντίον της καταδεικνύει τον πανικό τους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τη μία φορά το χρόνο που θα χρειαστώ taxi θα το πάρω μέσω Beat ακόμα κι αν μπροστά μου κυκλοφορούν άπειρα ελεύθερα. Έχω γείτονα ταξιτζή, πολύ σωστό επαγγελματία και με εξαιρετικό χαρακτήρα. Δεν θέλει να μπει στη Beat γιατί θεωρεί άδικο να μην χρεώνεται η σημαία. Μην τσουβαλιάζετε τους πάντες, δεν είναι όλοι Λυμπερόπουλοι και Φωτόπουλοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, JeZus said: Ακριβως απο πανω μου. Το ανεβασε το παιδι στο τέλος. https://www.youtube.com/watch?v=OI1StwThC-Y Δεν κατάλαβα, γιατί κάλεσαν στην βουλή τον Δρανδάκη; Εγώ στο μαγαζί μου δέχομαι πληρωμές από Paypal και το Paypal μου κρατάει προμήθεια για αυτές (για την ακρίβεια το Paypal παίρνει όλο το ποσό και μου δίνει τα χρήματα μείον την προμήθειά του, ότι κάνει η Beat δηλαδή). Μπορούν να καλέσουν αύριο το CEO του Paypal να τους λύσει τις απορίες; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Malthador 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε Τι σχέση έχει ένα φόρουμ τεχνολογίας με τα ταξί ένας Κθούλου ξέρει μόνο. Καθαρα με τα ταξι καμια. Οταν εμπλέκονται εφαρμογες τεχνολογιας μεσω των οποίων μπορεις να καλεσεις το ταξι σου, μαλλον πολλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charly32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, sezebo είπε ευχομαι απο τα βαθυ της ψυχης μου ολα τα ταξι να πεθανουν και να υπαρχει μονο uber 14 ώρες πριν, oikonikos είπε Έχει δίκιο ο φίλος! Έτσι είναι δεν χρειάζεται σχόλιο, απλά τα πρώτα 400 χρόνια είναι δύσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oikonikos Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, charly32 είπε δεν χρειάζεται σχόλιο, απλά τα πρώτα 400 χρόνια είναι δύσκολα Απομονωσες μισά λόγια 🕺 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Γράφετε και ξανα γράφετε μερικοί ότι είναι διαφορετική η Uber απο τη Beat. Μάλλον δεν είστε ενημερωμένοι καλά. Η Uber έχει αρκετές υπηρεσίες παγκοσμίως (UberX, Black, XL, Lux κτλ) ,αλλά στην Ελλάδα μετά τα λιντσαρίσματα των ταξιτζήδων και την αλλαγή της νομοθεσίας, αυτή τη στιγμή λειτουργεί μόνο το Uber Taxi. Το οποίο λειτουργεί μόνο με κανονικούς ταξιτζήδες. Είναι ακριβώς όπως η Beat. Οπότε δεν βλέπω το λόγο να διαφοροποιούνται, όπως γράφουν πολλοί εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Εφ όσον έχουν φορολογηθεί ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του Ξέχασες το Τι βλακείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktlk21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Εδώ μιλάμε για ένα κλάδο που τα έβαλε και με τα πατίνια.. Α να μην ξεχάσω η hive με την beat είναι ίδια εταιρεία μου φαίνεται πλέον.. Ίσως έτσι δικαιολογεί γτ τέτοια πρεμουρα... Να φτιάξουν υπηρεσίες ούτε λόγος οι ταριφες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirrage Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, koutport είπε Διαφωνω καθετα φιλε μου στην Ελλαδα παντα κερδιζουν οι λεγομενοι ''μικροι'' δλαδη γιατροι ,δικηγοροι ,μηχανικοι, ταξιτζιδες,μπακαληδες ,μαναβηδες,ψιλικατζηδες, και πολλοι αλλοι δηλαδη ανθρωποι που δεν εχουν πληρωσει ποτε φορο που τους αναλογει ,οπως πληρωνουν οι παντος ειδους υπαλληλοι και ορισμενες μεγαλες εταιριες.Την Ελλαδα τοσα χρονια (50 και) την διελυσαν οι μικροι ελευθεροι επαγγελματιες που ανεφερα πιο πανω.Ειναι καιρος απο την στιγμη που δεν μπορει να ελεχθει η φοροδιαφυγη να πληρωνονται ολα με καρτες (πχ απο 5 ευρω και πανω) και θα ληξει ευκολα το παραμυθι σου θυμιζω οτι η χωρα μας παγκοσμιως εχει το μεγαλυτερο ποσοστο σε ελευθερους επαγγελματιες(65%-70%) που προφανεσττα δεν μπορουν να ελεχθουν.... Βάζεις στους μικρούς δικηγόρους, γιατρούς και μανάβηδες...Ωραίο μέτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, ktlk21 said: Εδώ μιλάμε για ένα κλάδο που τα έβαλε και με τα πατίνια.. Δεν το ήξερα αυτό, τώρα το έψαξα και έλιωσα στο γέλιο. Νταξει οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι, μέσω του εκπροσώπου τους γίνονται ρόμπα. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα