Jiakometi Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Κάποιοι δεν στεναχωριούνται ότι οποιοδήποτε από τα δύο μέρη μπορεί να μην τηρήσει μία συμφωνία, (λ.χ. η πληρωμή του άλλου μέρους) αλλά ηδονίζονται στην σκέψη ότι αυτό το μέρος που θα έχει την δύναμη να το κάνει τώρα είναι οι οδηγοί ταξί. Μπραβο. Δικαιώνετε τους κατά συρροή παραβάτες (στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους) κάθε κώδικα (Κ.Ο.Κ / Φορολογικού κλπ) που καπνίζουν, χωρίς να ρωτήσουν, πάιρνουν δεύτερη κούρσα κάνοντας βόλτες την πρώτη, είναι αγενείς και σου μιλούν στον ενικό λες και είσαστε μαζί στο στρατό, έχουν άπλυτα σαράβαλα, και για όλα αυτά κάποιοι πανυγυρίζουν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν χώρα. Συνεχίστε. 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) @Jiakometi Πρώτη φορά το βλέπεις? Mόνο αν τα τσεπώνει ένας-δυο είναι πρόβλημα, αν τα τσεπώνουν πάρα πολλοί είναι "δικαιοσύνη"/δεν πειράζει. 😛 Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από ThReSh 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε @Jiakometi Πρώτη φορά το βλέπεις? Mόνο αν τα τσεπώνει ένας-δυο είναι πρόβλημα, αν τα τσεπώνουν πάρα πολλοί είναι "δικαιοσύνη"/δεν πειράζει. 😛 Σαφώς και δεν το βλέπω πρώτη φορά και (δυστυχώς) γνωρίζω πολλά παραδείγματα τέτοιας «δικαιοσύνης». Απλά ήλπιζα ότι σε ένα forum τεχνολογίας, η κριτική σκέψη θα επικρατούσε. My bad ...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ποσώς ενδιαφέρουν τον τελικό χρήστη (πελάτη ταξί) τα ενδοσυνδικαλιστικά των ταξιτζήδων. Εμένα προσωπικά και πάρα πολλούς άλλους με τους οποίους που έχω μιλήσει, με (μας) ενδιαφέρει 1. Όταν η κόρη μου 18 χρόνων πάρει στις 2 τη νύκτα που γυρίζει από πάρτι ταξί, να είναι ασφαλής. Να μπει σε ένα πιστοποιημένο ταξί, που είναι γνωστό σε όλους ποιό είναι, ποιός είναι ο οδηγός και ποιά πορεία πήρε., Όχι να τη βρουν σφαγμένη ή βιασμένη γιατί είχε την ατυχία να πέσει σε μαϊμού ταξί με βιαστή (έχει γίνει) 2. Όταν μπω μέσα εγώ ο υποψιασμένος αλλά και ο χ ανυποψίαστος τουρίστας, να μην κινδυνεύω να με κλέψει ο πρώτος πονηρός ταρίφας 3. Να μην κολλήσω κάποια αρρώστια σε ένα βρωμερό όχημα 4. Να μου φερθούν σαν πολιτισμένο άνθρωπο 5. Να ξέρω πόση ώρα θα περιμένω για να έλθει ταξί αν είμαι σε απόκεντρο σημείο 6. Να είναι (κάπου) καταγραμμένη η διαδρομή μου ώστε να μπορώ να αποδείξω τα πάντα αν κάτι πάει στραβά Για όλα αυτά θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω ακόμη και κάτι παραπάνω Προφανώς είναι αδιάφορο αν η Beat μαζεύει τα λεφτά και μετά τα αποδίδει. Το θέμα είναι μόνον τεχνικό και αφού τηρείται όλη η νομιμότητα -φορολογικά- το κράτος δεν θα έπρεπε να έχει λόγο. Εξάλλου όσους ταξιτζήδες μπαίνουν στο beat τους συμφέρει για τί έχουν περισσότερη δουλειά. Τα κυβερνητικά κόλπα και τις μικροπολιτικές με τον κάθε Λυμπερόπουλο, ας τις ξεχάσουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί αν σκέφτονται κουτοπόνηρα να μαζέψουν ψηφαλάκια από τη φάρα των "κακών ταξιτζήδων" υπάρχει και μια πολυ μεγάλη μερίδα σοβαρών επαγγελματιών που καταλαβαίνει τι παίζεται, και ακόμη περισσότεροι χρήστες της υπηρεσίας που δεν είναι ηλιθιοι. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από kalmik 5 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Εγώ βλέπω όλους τους Έλληνες να στέλνουν τα παιδιά τους στην Αγγλία για δουλειά, οπότε ναι μεγαλούργησε. Αν ήξερα έστω και έναν που τα έστειλε Βενεζουέλα θα μπορούσαμε να κάνουμε και μια συζήτηση χωρίς ολοκληρωτικά ταπώματα. Μα ποιος είμαι; Ο Αντετοκούνμπο; Spoiler Η οποία Αγγλία επέλεξε το δρόμο της ανεξαρτησίας. Με την ίδια τη Θάτσερ να θεωρεί την ΕΕ παγίδα των Γερμανών και άκρως κρατικιστική/ευνοιοκρατική για συγκεκριμένα πειχειρηματικά συμφέροντα. Όσα είπε και ο Φάραντζ. https://www.eleytheriagora.gr/thatser-epikairi-meta-apo-30-chronia/ Αλλά κάποιοι έξυπνοι εδώ μέσα θα ξεμπερδέψουν πρώτα με τους μισητούς ΔΥ και τους επιδοτούμενους από τον προϋπολογισμό συνταξιούχους(και στη Γερμανία υπάρχει επιδότηση των συντάξεων, λέμε τώρα)-για να μην γίνει η μέση σύνταξη κάτω από τα 400€-και θα κάνουν με κάποιες μυστηριώδεις μεταρρυθμίσεις τη χώρα βιομηχανική υπερδύναμη. Μέσα στο ξένο μαγαζί. Με πλεονάσματα-αφαίμαξη της τάξης των 8-10 δις ευρώ(=δύο ΕΝΦΙΑ) το έτος να τρέχουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Όταν τα εμπορικά ισοζύγια χωρών όπως η Ιταλία γονάτισαν υπέρ της Γερμανίας και χωρών του Βορρά μετά το €. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar.gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Κάποιοι δεν στεναχωριούνται ότι οποιοδήποτε από τα δύο μέρη μπορεί να μην τηρήσει μία συμφωνία, (λ.χ. η πληρωμή του άλλου μέρους) αλλά ηδονίζονται στην σκέψη ότι αυτό το μέρος που θα έχει την δύναμη να το κάνει τώρα είναι οι οδηγοί ταξί. Ο ταξιτζής βάζει και το κεφάλαιο (ταξί, καύσιμα, συντήρηση, ασφάλεια κτλ.) και την προσωπική του εργασία. Η beat βάζει μόνο τα έξοδα που σχετίζονται με το app. Οπότε το να διαχειρίζεται μία εταιρία τα χρήματα τα οποία βγάζει κάποιος άλλος με τα δικά του μέσα και το δικό του επιχειρηματικό ρίσκο δέν είναι λογικό. Κατα συνέπεια, και όσον αφορά το θέμα αθέτησης της συμφωνίας: Αν η beat δέν τηρεί τη συμφωνία, ο ταξιτζής χάνει πιό πολλά και είναι σε πιό μειονεκτική θέση απ ότι αν γίνει το αντίθετο. Επιπλέον, οι διαφορές λύνονται στα δικαστήρια μετά απο χρόνια. Μία εταιρία έχει πολύ μεγαλύτερες αντοχές και οικονομικές και χρονικές, οπότε δέν έχει πρόβλημα να μπεί σε αυτή τη διαδικασία. Στην αντίθετη περίπτωση, ο ταξιτζής, μέχρι να βγεί η απόφαση που τον δικαιώνει θα έχει φαληρίσει. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η Beat καλωσορίζει μια τροποποίηση, την οποία εμείς εδώ κατηγορούμε. Πολιτικοποίηση ενός ακόμη (μη) θέματος. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από talos_2002 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουμε 2019 και ακόμα υπάρχει κόσμος που δεν έχει καταλάβει το σύστημα των αξιολογήσεων. Ότι στην συντριπτική πλειοψηφία αφήνουν τις θετικές... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 7 hours ago, pirmen56 said: Hide contents Η οποία Αγγλία επέλεξε το δρόμο της ανεξαρτησίας. Με την ίδια τη Θάτσερ να θεωρεί την ΕΕ παγίδα των Γερμανών και άκρως κρατικιστική/ευνοιοκρατική για συγκεκριμένα πειχειρηματικά συμφέροντα. Όσα είπε και ο Φάραντζ. https://www.eleytheriagora.gr/thatser-epikairi-meta-apo-30-chronia/ Και βλέπουμε τι ωραία που δουλεύει το σύστημα τελικά με το να μην μπορούν να επιλέξουν τι ακριβώς θέλουν οι ίδιοι από τους εαυτούς τους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mberg Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 6:30 ΜΜ, k_w_t είπε Δεν ειναι μονο αυτο ρε παιδια.... Εγω καλω πχ ταξι για να παει την πεθερα μου στο σπιτι της ή τα παιδια μου στο σχολειο και το πληρωνω εγω απο την εφαρμογη. Τωρα τι θα πρεπει να κανω ? Να τους βγαλω καρτες ή να τους δινω μετρητα ? Θα τους λεω δεν ξερω το pin με ανεπαφη την δουλευω.... Ακριβως. Αυτο κανω μονιμα για συγγενεις με θεματα υγειας, ηλικιωμενους, παιδια κλπ. Παντα ενα βημα μπροστα, εκατο πισω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 21 hours ago, akatsim said: Η ΡΡ εχει αδεια χρηματοπιστωτικου ιδρυματος,. Τι δεν καταλαβαινεις? Και πως απαντάει αυτό στο ερώτημά μου; Ο ανεκδιήγητος υπουργός από τις ερωτήσεις που του κάνει στη βουλή φαίνεται ότι δεν έχει ιδέα πως λειτουργούν τα πράγματα σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Οπότε τι συζητάμε; Να καλέσουν και τον CEO του Paypal να τον ρωτήσουν πως εν καιρώ CC κάναμε αγορές από το εξωτερικό, γιατί όχι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Στις 4/5/2019 στις 6:20 ΠΜ, JeZus είπε Ακριβως απο πανω μου. Το ανεβασε το παιδι στο τέλος. https://www.youtube.com/watch?v=OI1StwThC-Y Ρε φίλε, σίγουρα δεν είναι κάποιο σατιρικό σόου ; Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα, ακόμη και όταν προφανέστατα είναι κατευθυνόμενες οι ερωτήσεις/απαντήσεις των "αξιωματούχων"; Ελπίζω δηλαδή να είναι απλά κατευθυνόμενες οι ερωτοαπαντήσεις και να μην είναι τόσο....πως να το πω ωραία;...αφελείς οι αξιωματούχοι. | Μπράβο πάντως στον άνθρωπο του ΤΑΧΙΒΕΑΤ, προσωπικά θα τα βροντούσα κάτω μετά από κανένα τέταρτο και θα άλλαζα υπηκοότητα την άλλη μέρα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 ο τροπος που τον αντιμετωπιζουν σαν κοινο εγκληματια ειναι το εξοργιστικο. εδω τον Zuckerberg με ολοκληρο σκανδαλο, και το Κονγρεσο τον εξετασε τηρωντας ολη την απαραιτητη τυπικοτητα που απαιτουσε η διαδικασια. εδω τιποτα, ουτε τα προσχηματα δεν τηρησανε, για να πουλησουν το σοου τους. Αναφορά σε κείμενο Ελπίζω δηλαδή να είναι απλά κατευθυνόμενες οι ερωτοαπαντήσεις και να μην είναι τόσο....πως να το πω ωραία;...αφελείς οι αξιωματούχοι. δεν ειναι αφελεις, γιαυτο εχουν συμβουλους, για να τους τα εξηγησουν. σοου κανανε για τους ψηφοφορους τους, αφου δεν μπορουσανε να χτυπησουν αλλιως την Taxibeat. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ποιος πειραξε ρε παιδια την βεατ,οτι ισχύει πριν ισχυει και τωρα απλώς αλλαξε το ποιος εισπρατει τα λεφτα ,που ετσι και αλλιώς σε λογαριασμο της μπεατ πανε.Αλλωστε ουτε οι ταριφες νομιζω οτι εχουν προβλημα με την βεατ ετσι οπως λειτουργει επι του παροντος.Το πραγματικο προβλημα ειναι η ουμπερ και οτι γινεται ειναι ειτε για να την εμποδισουν να ξαναρθει στην ελλαδα ειτε για να μην παρει η βεατ την θεση της.Απλα αυτο το μπουρ@@@λοκρατος δεν μπορει η δεν θελει να χωρισει "δυο γαιδαρων τα αχυρα"και οχι μονο οι τωρινοί αλλα ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 17 minutes ago, KilliK said: ο τροπος που τον αντιμετωπιζουν σαν κοινο εγκληματια ειναι το εξοργιστικο. εδω τον Zuckerberg με ολοκληρο σκανδαλο, και το Κονγρεσο τον εξετασε τηρωντας ολη την απαραιτητη τυπικοτητα που απαιτουσε η διαδικασια. εδω τιποτα, ουτε τα προσχηματα δεν τηρησανε, για να πουλησουν το σοου τους. Καλά κάνουν και τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία, αφού υπάρχει υπόνοια παράβασης του νόμου. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπουργός ρωτάει βλακείες. Στο 5:10 του βίντεο τον ρωτάει «είναι νόμιμο να βγάζετε χρήματα στο εξωτερικό εν μέσω CC με αυτό τον τρόπο;» και του απαντάει ο Δρανδάκης «αν δεν είναι νόμιμο, γιατί το επέτρεπαν οι τράπεζες; Εσείς λέτε ότι είναι παράνομο;» και απαντάει ο τραγικός «δεν ξέρω αν είναι παράνομο να ρωτήσουμε την ΤτΕ!». Εντάξει καμία επαφή με την πραγματικότητα, αυτα είναι αστεία πράγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα