kleo1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 με τους γιατρούς δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις. έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να πάω (ή να με πάνε) Επειδή όμως τα χρόνια περνάνε κι έχω αγχωθεί με κάτι περιστατικά που έμαθα θα ήθελα να κάνω ένα check up αρκετά πλήρες για να δω που βρίσκομαι. Προοληπτικά καθαρά. Δεν έχω κάποια ιδιωτική ασφάλεια υγείας, μόνο ΙΚΑ. Τι κάνω τώρα; Πάω σ έναν παθολόγο του λέω ότι θέλω να κάνω check up και ζητάω να μου γράψει εξετάσεις? Για ενημερώστε με λίγο. Δε ξέρω και τι εξετάσεις γίνονται, δε θα ήθελα 1-2 αίματος μόνο αλλά να είναι λίγο πιο πλήρης.
doctorkostis Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Πας στον παθολόγο, σου κάνει κλινική εξέταση, μετράει πιέσεις κλπ και σου γράφει εξετάσεις. Τις κάνεις σε μικροβιολογικο και τις πας να τις δει μετά. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για ΙΚΑ, ΕΟΠΥΥ, λογικά όμως γίνονται μέσω του Ταμείου, με συμμετοχή.
kleo1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δε με απασχολεί να πληρώσω για τις εξετάσεις απλά αν μπορεί να γίνει μέσω ασφάλειας θα το προτιμούσα. Άρα μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού σε παθολόγο μέσω του doctoranytime, μου γράφει εξετάσεις και συνεχίζω....;
Arwindan Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Αν δεν κάνεις συχνά εξετάσεις καλό θα είναι να μην κάνεις μόνο αιματολογικες όπως είπες και εσύ. Για παράδειγμα καλό θα είναι να γίνει και κάποιος υπέρηχος άνω-κάτω κοιλία και ίσως και άλλα πράγματα. Αλλά όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις θα στα πει πολύ καλύτερα ο γιατρός σου, από οποιονδήποτε εδώ μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα