Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
Χρειάζομαι βοήθεια, με αμοιβή, για μία εργασία Πολυτεχνείου 4ου έτους στο μάθημα Θεωρία Υπολογισμού ( ΗΜΜΥ-Compiler).
Έχω προθεσμία μέχρι της 15 Μαΐου. Από κάτω επισυνάπτεται η εκφώνηση της άσκησης. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Project Θεωρία Υπολογισμού.pdf

• Sad 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση;
Στα ελληνικά πανεπιστήμια διδάσκεται angular-react-vue ή είναι 20 χρόνια πίσω;
Με ιντρίγκαρε ο τίτλος για αυτό ρωτάω.
Ξέρω ότι είναι απομονωμένα από την αγορά και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς που δεν έχουν σχέση με την παραγωγή υπεραξίας και την προσφορά στον ανθρώπινο πολιτισμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, skiabox είπε

Να κάνω μια ερώτηση;
Ξέρω ότι είναι απομονωμένα από την αγορά και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς που δεν έχουν σχέση με την παραγωγή υπεραξίας και την προσφορά στον ανθρώπινο πολιτισμό.

οταν διαχωρισουμε σε ελληνες οτι ειναι αλλο το , παω στο πανεπιστημιο να μαθω τη θεωρια πισω απο ενα κλαδο (μια τεχνη στην προκειμενη)  , και αλλο το μαθαινω πρακτικα skills πανω σ'αυτην την τεχνη τοτε θα ελευθερωθει και η αγορα και ο ακαδημαικος κοσμος

χωρια που ειναι πρακτικα αδυνατο να διδαξεις js frameworks στα πλαισια ενος εξαμηνιαιου μαθηματος , στο επομενο εξαμηνο θα ναι obsolete το framework και η γνωση σου αχρηστη ( εφ'οσον δεν εισαι στο τρυπακι του προγραμματιστη να μαθαινεις συνεχως νεα πραγματα)

Επεξ/σία από Bloodskin
Δημοσ.

Εχεις χρονο καντηνα μονος σου παιχτη.Αν και καποιος απο τους 60 που την κατεβασαν ισως προσφερθει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Bloodskin είπε

οταν διαχωρισουμε σε ελληνες οτι ειναι αλλο το , παω στο πανεπιστημιο να μαθω τη θεωρια πισω απο ενα κλαδο (μια τεχνη στην προκειμενη)  , και αλλο το μαθαινω πρακτικα skills πανω σ'αυτην την τεχνη τοτε θα ελευθερωθει και η αγορα και ο ακαδημαικος κοσμος

χωρια που ειναι πρακτικα αδυνατο να διδαξεις js frameworks στα πλαισια ενος εξαμηνιαιου μαθηματος , στο επομενο εξαμηνο θα ναι obsolete το framework και η γνωση σου αχρηστη ( εφ'οσον δεν εισαι στο τρυπακι του προγραμματιστη να μαθαινεις συνεχως νεα πραγματα)

Οπως λεει και ο φιλος μας

Stop Learning Frameworks

Επεξ/σία από albNik
Δημοσ.
Στις 5/5/2019 στις 5:00 ΜΜ, skiabox είπε

Να κάνω μια ερώτηση;

η αληθεια ειναι καπου στην μεση . Προσωπικα δεν ειναι σωστο να μαθαινουν μια τεχνολογια που μπορει να ξεπεραστει  με τον χρονο , οπως τα framework της javascript,αλλα δεν κανουν και το βημα παραπανω τα περισσοτερα πανεπιστημια.. Πχ λεξεις οπως json , τι ειναι το orm ,get post κτλ ειναι ομερτα..πολυ κακως ..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MitsarasAth είπε

η αληθεια ειναι καπου στην μεση . Προσωπικα δεν ειναι σωστο να μαθαινουν μια τεχνολογια που μπορει να ξεπεραστει  με τον χρονο , οπως τα framework της javascript,αλλα δεν κανουν και το βημα παραπανω τα περισσοτερα πανεπιστημια.. Πχ λεξεις οπως json , τι ειναι το orm ,get post κτλ ειναι ομερτα..πολυ κακως ..

Φτάσανε λοιπόν στο επίπεδο να διδάσκουν στην πληροφορική τα 'Αρχαία'.

Πως μαθαίναμε στο σχολείο αρχαία ελληνικά.

Αυτοί μαθαίνουν αρχαία πληροφορική.

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να διδάσκονται και καλώς δε διδάσκονται. Αν θέλει κάποιος τα μαθαίνει από τα docs και το tutorial στην πηγή. Δεν είναι και τίποτα το δύσκολο.

Επίσης, αν κατέχεις αρχαία, τα greeklish τα μαθαίνεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα και κυρίως εάν και εφόσον σου χρειαστούν. 

Οπότε (γνώμη μου) η υλοποίηση μεταγλωττιστή είναι προτιμότερη εξάσκηση/γνώση για έναν φοιτητή, από την εκμάθηση μιας τεχνολογίας που ενδέχεται να αντικατασταθεί σύντομα. Τη ρίζα πρέπει να μάθεις και όχι τα φρούτα. Τα φρούτα όταν και εφόσον χρειαστούν. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, skiabox είπε

Φτάσανε λοιπόν στο επίπεδο να διδάσκουν στην πληροφορική τα 'Αρχαία'.

Πως μαθαίναμε στο σχολείο αρχαία ελληνικά.

Αυτοί μαθαίνουν αρχαία πληροφορική.

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου με το σχόλιό σου.

Το πανεπιστήμιο σίγουρα δε σου μαθαίνει το framework-of-the-month.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...