skiabox Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μου δίνει αυτό το λάθος ο compiler της typescript. src/user.ts:7:19 - error TS2304: Cannot find name 'Repo'. export class Repo { public name: string; public description: string; public utl: string; public size: number; public forkCount: number; } import { Repo } from "./repo"; export class User { public login: string; public fullName: string; public repoCount: number; public followerCount: number; public repos: Repo[]; } Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!
vadou Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Λογικά δεν αλλάζει κάτι στην ts όσον αφορά τα ESM, οπότε λογικά θα διορθωθεί αν κάνεις τις εξής αλλαγές στο repo.js: export default class Repo {} στο user.js: import Repo from './repo'; Αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα, δες στο MDN και πρόσεξε τις διαφορές ανάμεσα σε named και default exports. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από vadou
skiabox Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Φίλε μου έκανα ένα απλό edit στο user.ts αφαιρώντας τις αγγύλες από το Repo array. Μετά τις ξαναέβαλα. Ε λοιπόν τώρα δουλεύει κανονικά. Είναι από τα πιο περίεργα πράγματα που έχω δει. Επίσης δεν αναφέρθηκα σε javascript. H javascript παράγεται αυτόματα από τον typescript compiler.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα