Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Κοιτάζοντας το σύστημα μου στο speccy, παρατήρησα ότι στο laptop η θερμοκρασία της δεύτερης κάρτας γραφικών (ATI ΑΜD Radeon R5 M330 (HP)) είναι 511 oC . Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω;

Γενικά δεν παίζω παιχνίδια, οπότε μάλλον δεν τη χρησιμοποιεί το σύστημα, αλλά μήπως αν τη χρησιμοποιήσει θα λιώσει ολόκληρο το laptop; Διορθώνεται ή απενεργοποιείται κάπως, ξέρουμε;

Thanks

temp.PNG

Δημοσ.

Μπορεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς να διαβάζει λάθος τον σένσορα της θερμοκρασίας. Δοκίμασε κάποιο άλλο. Σίγουρα πάντως δεν είναι 511 βαθμοί. Θα είχε καταστραφεί το σπίτι σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, milangio είπε

Γεια σας παιδιά,

Κοιτάζοντας το σύστημα μου στο speccy, παρατήρησα ότι στο laptop η θερμοκρασία της δεύτερης κάρτας γραφικών (ATI ΑΜD Radeon R5 M330 (HP)) είναι 511 oC . Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω;

Γενικά δεν παίζω παιχνίδια, οπότε μάλλον δεν τη χρησιμοποιεί το σύστημα, αλλά μήπως αν τη χρησιμοποιήσει θα λιώσει ολόκληρο το laptop; Διορθώνεται ή απενεργοποιείται κάπως, ξέρουμε;

Thanks

temp.PNG

Buggarei και θέλει απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά του speccy επιμένει στο ίδιο.

Βρήκα το CPUID HWMonitor μου δείχνει και αυτό 511 oC! Who knows?

Και τέλος με το TechPowerUp GPU-Z βγάζει κάτι γύρω στο 40-41oC, όταν δείχνει κάτι.

Άρα μάλλον οκ θα είναι, αφού πληκτρολογώ με αυτόν ακόμα πάνω στο γραφείο, και όχι να έχει λιώσει στα πόδια μου.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα.

temp3.PNG

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λάθος η μέτρηση με 511 βαθμούς θα έσβηνε και θα σου έκαιγε την κάρτα..το ποιο φυσιολογικό είναι το 40-41 που μετράει το gpu-z

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...