milangio Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Γεια σας παιδιά, Κοιτάζοντας το σύστημα μου στο speccy, παρατήρησα ότι στο laptop η θερμοκρασία της δεύτερης κάρτας γραφικών (ATI ΑΜD Radeon R5 M330 (HP)) είναι 511 oC . Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω; Γενικά δεν παίζω παιχνίδια, οπότε μάλλον δεν τη χρησιμοποιεί το σύστημα, αλλά μήπως αν τη χρησιμοποιήσει θα λιώσει ολόκληρο το laptop; Διορθώνεται ή απενεργοποιείται κάπως, ξέρουμε; Thanks
MAFAKA Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Αν ίσχυε στα 2 λεπτά ο υπολογιστής θα είχε καταστραφεί ολοσχερώς. 2
milangio Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Σωστός! Moυ δίνεις θάρρος brother. Οπότε είναι θέμα τίποτα με drivers?
zx1234r Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μπορεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς να διαβάζει λάθος τον σένσορα της θερμοκρασίας. Δοκίμασε κάποιο άλλο. Σίγουρα πάντως δεν είναι 511 βαθμοί. Θα είχε καταστραφεί το σπίτι σου. 1
jerry banana Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, milangio είπε Γεια σας παιδιά, Κοιτάζοντας το σύστημα μου στο speccy, παρατήρησα ότι στο laptop η θερμοκρασία της δεύτερης κάρτας γραφικών (ATI ΑΜD Radeon R5 M330 (HP)) είναι 511 oC . Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω; Γενικά δεν παίζω παιχνίδια, οπότε μάλλον δεν τη χρησιμοποιεί το σύστημα, αλλά μήπως αν τη χρησιμοποιήσει θα λιώσει ολόκληρο το laptop; Διορθώνεται ή απενεργοποιείται κάπως, ξέρουμε; Thanks Buggarei και θέλει απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση. 1
milangio Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά του speccy επιμένει στο ίδιο. Βρήκα το CPUID HWMonitor μου δείχνει και αυτό 511 oC! Who knows? Και τέλος με το TechPowerUp GPU-Z βγάζει κάτι γύρω στο 40-41oC, όταν δείχνει κάτι. Άρα μάλλον οκ θα είναι, αφού πληκτρολογώ με αυτόν ακόμα πάνω στο γραφείο, και όχι να έχει λιώσει στα πόδια μου. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα. 1
VIRUSD Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Είναι λάθος η μέτρηση με 511 βαθμούς θα έσβηνε και θα σου έκαιγε την κάρτα..το ποιο φυσιολογικό είναι το 40-41 που μετράει το gpu-z
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα