Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω μια μπλακονοπορτα η οποια εχει διαφανες κανονικο τζαμι και ειναι προβλημα να βαλω ομως κουρτινα εκει ( θα τρυπησω αλουμινιο) .

Σκεφτομαι λοιπον να αλλαξω το τζαμι να βαλω αμμοβολης. Εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο θα μπορουσα να χρησιμοποιησω , καποια μεμβρανη ισως? Το θεμα βεβαια ειναι να μην φαινομαι απεξω τοσο την ημερα οσο και το βραδυ.

Δημοσ.

μπορείς να χρησιμοποιήσεις μεμβράνη καθρεφτη για την ημέρα αλλά το βράδυ όταν ανάβεις τα φώτα θα φαίνεσαι,στόρια δεν μπαίνουν;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gbras είπε

Καλησπερα σε ολους. Εχω μια μπλακονοπορτα η οποια εχει διαφανες κανονικο τζαμι και ειναι προβλημα να βαλω ομως κουρτινα εκει ( θα τρυπησω αλουμινιο) .

Σκεφτομαι λοιπον να αλλαξω το τζαμι να βαλω αμμοβολης. Εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο θα μπορουσα να χρησιμοποιησω , καποια μεμβρανη ισως? Το θεμα βεβαια ειναι να μην φαινομαι απεξω τοσο την ημερα οσο και το βραδυ.

Σου ειναι πιο ευκολο να αλλαξεις τζαμι απο το να τρυπησεις;;;Δεν εχει τοιχο πιο πανω απο την πορτα;Ή αριστερα δεξια;;Πως ανοιγει η πορτα;Βαλε μια φωτο να βγαλουμε συμπερασμα.

Δημοσ.

μπορείς να βάλεις αυτοκόλλητο με το εφφέ της αμμοβολής, βέβαια κόβει πολύ το φως και βλέπεις μόνο σκιά
είτε από μέσα είτε από έξω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oris_z είπε

μπορείς να βάλεις αυτοκόλλητο με το εφφέ της αμμοβολής, βέβαια κόβει πολύ το φως και βλέπεις μόνο σκιά
είτε από μέσα είτε από έξω

Ναι θελω καποιο φως να μπαινει μεσα.. οπως δηλαδη και στο τζαμι αμμοβολης. Τωρα προχειρα το εχω καλυψει με ενα χαρτι κουζινας ( μαγειρικης) (https://www.e-fresh.gr/el/xarti-psisimatos-bake-paper-sanitas-15m) αν μπορουσα να το βρω αυτο σαν μεμβρανη θα ηταν τελειο.

Δημοσ.

Αν σου αρκεί το φως που αφήνει να περάσει το λαδόχαρτο, τότε πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με αυτοκόλλητα & επιγραφές
και ζήτα τους να σου δείξουν αυτοκόλλητο αμμοβολής, ίσως να έχουν και κάπου περασμένο σε καμιά τζαμαρία σαν δείγμα.
Νομίζω θα σε καλύψει.

Δημοσ.

Υπάρχουν κ αυτοκόλλητα βιτρο τα οποία είναι πολύ όμορφα κ θα σε καλύψουν κ σε φωτεινότητα κ σε διακριτικότητα.

Πάντως δεν χρειάζεται να τρυπήσεις αλουμίνιο όπως λες.

Οι βάσεις κουρτινοξυλων μπορούν να στερεωθούν κ στο ταβάνι απευθείας.

Δημοσ.

Αυτοκόλλητο: αμμοβολης ή καθρέφτη ή Φιμε τζάμι όπως αυτά που βάζουμε στα αυτοκίνητα. 

Επίσης μου φαίνεται αδύνατο να μην μπορείς να βάλεις κουρτίνα. Αντί για κουρτινοξυλο μπορείς να βάλεις συρματοσχοινο και αν δεν μπορεις να το πιάσεις οριζόντια, μπορείς να φτιάξεις σχετικά εύκολα βάση που πιάνει στην οροφή

Δημοσ.

Λιγο που κοιταξα για τα αυτοκολλητα τα βρηκα ιδιαιτερα ακριβα για τα μετρα που θελω  ( 2χ 0,50) δηλαδη κατι σε 60 ευρω οταν με 90 ευρω αλλαζω τζαμι και μαλιστα τριπλο ενεργειακο. Οσον αφορα την κουρτινα δεν γινεται να μπει διαφορετικα και δεν υπαρχει λογος να εξηγω γιατι ουτε ειναι αυτο το θεμα. Ευχαριστω για τις προτασεις παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...