Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα να παίξω από το 2003 αν θυμάμαι καλά και το ξανάρχισα πρόσφατα, γνωρίζω εκ των προτέρων ότι κάποιοι θα πούνε ότι είναι banal, ξεπερασμένο, βαρετό, εκτός τόπου και χρόνου για το 2019 κλπ κλπ κλπ

Αυτά τα σχόλια για κάποιους ισχύουν και για κάποιους όχι, η δημιουργία αυτού του θέματος στόχο έχει να φέρει κοντά αυτούς που τους αρέσει αυτό το παιχνίδι και όχι να γίνει δημόσια συζήτηση η debate στον αν είναι ωραίο ή όχι, με λίγα λόγια και όπως είναι εύκολα αντιληπτό το θέμα δεν απευθύνετε σε αυτούς που δεν τους αρέσει (χωρίς παρεξήγηση, "δημόσιους κατήγορους" δεν χρειαζόμαστε) 

Τώρα στο δια ταύτα,   αν κάποιος ασχολείται και θέλει να μοιραστεί σκέψεις για το οτιδήποτε που σχετίζετε με το παιχνίδι μπορεί να κάνει post έτσι ώστε να υπάρχει κάποια δυναμική,  πριν δημιουργήσω αυτό το θέμα έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο ενεργό (πέραν από κάποια "σκόρπια"  "παλαιά" "μη επικαιροποιημένα" ) για αυτό και πείρα την πρωτοβουλία, ελπίζω να έχει ανταπόκριση....

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά θυμάμαι αυτό μαζί με το Lineage II έιχαν τρομερή απήχηση στην Ελλάδα.

Δημοσ.

To 2003 το ειχα δει. Ηταν κατι σαν diablo MMO με απολυτη ελευθερια στο pvp.

Τοτε ηταν πραγματικα free to play. Τωρα πια ειναι pay to win εδω και πολλα χρονια, οποτε απο μενα αυτο και μονο αρκει για να φαει ακυρο.

Κριμα γιατι οντως ηταν καλο τοτε. Αλλα η σημερινη εποχη δυστυχως εχει αλλες τασεις και ελαχιστες εξαιρεσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τους δυο και από όσο αντιλαμβάνομαι δεν υπάρχει ενδιαφέρον γενικότερα.

Δημοσ.

Το είχα ξεκινήσει κι εγώ το 2003 (btw παναγία μου, μόλις συνειδητοποίησηα ότι μιλάμε για 15+ χρόνια πριν! :/) και είχα παίξει αρκετά στον official. Το άφησα όμως εν τέλει επειδή είχε πραγματικά άπειρο grind. Για να δεις endgame νομίζω έπρεπε να παίζεις 5 χρόνια από 30 ώρες την μέρα και 400 μέρες τον χρόνο. Κάποια φορά πριν από 3-4 χρόνια το είχα ξαναβάλει έτσι από νοσταλγία, αλλά δεν ασσχολήθηκα ιδιαίτερα. Ούτε και το legend με κράτησε. Κάτι δεν μου έβγαζε, δεν ξέρω. Νομίζω ότι το αρχικό είναι όμως τόσο βασικό σε όλα του, που όσο και να το αγαπάει κάποιος δεν μπορεί να ασχοληθεί πλέον. Πολλοί από εμάς πιθανόν να ξεκινήσαμε με αυτό σε τέτοιου είδους παιχνίδια και να έχουμε έτσι μια αίσθηση νοσταλγίας απέναντί του, αλλά για κάτι πιο σοβαρό για τα σημερινά δεδομένα νομίζω δεν είναι. Δεν είναι ότι έχει περάσει η μπογιά αυτών των παιχνιδιών, αλλά όταν υπάρχει ένα path of exile ασ πούμε, ποιός θα πάει να παίξει mu σημερα; Πόσοι πια θα είναι αυτοί που θα το κάνουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...