arkadimos Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Καλημέρα, έχω ένα παλίο Router του Ο.Τ.Ε. (ZTE H108NSB) το οποίο χρησιμοποιώ στο LAN μου ως Access Point. Όταν επιχειρώ να κάνω Port Forwarding στο Router (Speedport Entry 2i) για να μπορώ να βλέπω το AP και εκτός σπιτιού, η πόρτα στην οποία κάνω Forward την 80 του H108NSB φαίνεται συνέχεια κλειστή. Έχω και άλλες συσκευές στο LAN με port forwardng και δουλεύουν σωστά. Έχει επιχειρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο με αυτές τις 2 συσκευές ?
zx1234r Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Την πόρτα 80 δεν μπορείς να την κάνεις forward σε πολλά ρούτερ γιατί είναι η default πόρτα στην οποία τρέχει το interface τους.
jkoukos Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μπορείς να το κάνεις εμμέσως με redirect άλλης πόρτας προς την 80 του ΖΤΕ. Π.χ. ανοίγεις την 8080 προς την 80 της ΙΡ που έχει το ΖΤΕ και μετά απ' έξω πληκτρολογείς ddns_name:8080.
M@dB0x Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Αυτο πρεπει να το δει γιατι port redirect δε κανουν τα περισσοτερα home routers.
jkoukos Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Στα Speedport σίγουρα γίνεται. Αλλά και στα περισσότερα που δίνουν οι πάροχοι. Μήπως το μπερδεύεις με το port triggering, που μοιάζει λίγο σαν ρύθμιση, αλλά έχει άλλη χρήση; Ναι, αυτό δεν υπάρχει σε πολλά απλά οικιακά modem/router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα