Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, oliz είπε

Αν κανω καταθεση μεσω ebanking μου ειχε πει ενας τραπεζικος οτι μπορεις να αμφισβητησεις εντος 3 ημερων την συναλλαγη ισχυει? Πχ αν τα βαζα δευτερα πρωι για να το στειλει να το χω τριτη ..αντε τεταρτη.. κ αν εχω πεσει σε απατη να κανω αμφισβητηση.. βεβαια η τραπεζα στελνει μνμ  στο κινητο που ισχυει για λιγο.. αλλα δν ξερω μετραει κατι τετοιο?

Δεν υπαρχει κατι τετοιο !

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, oliz είπε

Αν κανω καταθεση μεσω ebanking μου ειχε πει ενας τραπεζικος οτι μπορεις να αμφισβητησεις εντος 3 ημερων την συναλλαγη ισχυει? Πχ αν τα βαζα δευτερα πρωι για να το στειλει να το χω τριτη ..αντε τεταρτη.. κ αν εχω πεσει σε απατη να κανω αμφισβητηση.. βεβαια η τραπεζα στελνει μνμ  στο κινητο που ισχυει για λιγο.. αλλα δν ξερω μετραει κατι τετοιο?

περαν του οτι το παραπανω ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας, τι ακριβως θα ισχυριζοσουνα στην αμφισβητηση; οτι ηθελες να στειλεις τα λεφτα αλλου και τα εστειλες σε αυτον καταλαθος;;; γιατι να συνδεσεις την καταθεση με την αγορα του προιοντος δεν γινεται.

Δημοσ.

Αμφισβήτηση συναλλαγής μπορείς να κάνεις μόνο όταν υπάρχει συναλλαγή με κάρτα.

Η κατάθεση σε λογαριασμό δεν είναι καν συναλλαγή...

Δημοσ.

Για να επανέλθω στο θέμα νομίζω ότι αν ο αποστολέας το ζητήσει η εταιρία λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. 

Πως έρχεται ο Κούριερ με έγγραφα από εταιρίες ανοίγει τον φάκελο υπογράφουμε κάποια τα επιστρέφουμε και κρατάμε τα υπόλοιπα;

Το έχω κάνει κι εγώ αυτό, οπότε είναι υπηρεσία που παρέχεται, λογικά αυτό συνδυάζεται και με αντικαταβολή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...